Supersnelle levering

Ik bestel altijd de flavour shots en dat wordt altijd heel erg snel geleverd. Lekker voor in de kwark of yoghurt en zeker sommige shots door de koffie.

Snelle levering en goed product

Zo fijn dat je je eigen smaak kunt geven aan de proteine poeder! Ik heb een sportief gezin en ieder heeft dus zijn eigen smaak! Dat is op deze manier heel fijn te regelen zodat dat je met vel verschillende zakken poeder zit!

Fijne eiwitpoeder met lekkere smaken

Het is een fijne eiwitpoeder die niet klont en zonder vervelende nasmaak. De flavour shots geven de juiste smaak af!

Uitstekende producten

Ik ben en blijf fan van de producten van Personal Protein. Doordat je met verschillende smaakjes kunt werken verveelt het niet én ik ben mega blij met een lekker smakende plantaardige eiwitshake. Mijn voorraad is weer aangevuld!

Erg lekker, handig in gebruik

Ik gebruik personal protein nu sinds kort, maar ben erg tevreden. Voorheen was ik nog niet zo bekend met proteineshakes. Heb inmiddels van alles geprobeerd, maar de shakes van personal protein zijn toch favoriet bij mij. Erg handig in gebruik, gewoon een scoop in je melk. En wat ik vooral erg fijn vind; dan voeg je je smaakje toe. Ik kan hierdoor lekker variëren, wat voor mij erg belangrijk is aangezien ik best snel op een smaak uitgekeken kan zijn.

Supergoed

Geweldige producten en ook snelle en nette verzending. De eiwitpoeder is hoge kwaliteit en door de hoeveelheid verschillende flavour shots kun je eindeloos variëren

Ik gebruik nu een jaar de clear whey en vind het een top product. Op deze manier krijg ik genoeg eiwitten binnen en door de smaakjes die je zelf toevoegt, is er genoeg variatie zodat de smaak niet gaat vervelen.

Drinkt gemakkelijk weg

Ik ben positief verrast door dit product.

Toppers!

Ik had een bestelling gedaan en gelijk een nieuwe shaker mee besteld. Helaas sloot de shaker niet goed waardoor deze lekte in mijn tas. Ik heb Personal Protein een mailtje gestuurd en binnen een uur had ik reactie dat er een nieuwe wordt opgestuurd! Ik gebruik de clear whey en de shots al ruim een jaar en ben er zeker niet op uitgekeken. De shot doe ik daadwerkelijk door vanalles, van kwark, tot ijskoffie en baksels.

Duidelijke webshop, eerlijke beschrijvingen en snelle levering

Ik was al lange tijd opzoek naar een nieuwe webshop voor supplementen. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij Personal Protein. De website is netjes en duidelijk, geen schreeuwende aanbiedingspop-up, geen fitness kreten en onzin beschrijvingen. Gewoon heldere en beknopte uitleg. Als toevoeging hebben zij tegenwoordig ook nog een podcast waarbij zij dieper ingaan op bepaalde onderwerpen, erg interessant en leerzaam! Tevens is het flavour shot concept geweldig voor afwisseling in shakes.

tevreden

ik wilde niet aan de proteïne waarom het is vies en stoffig. de proteïne van personal proteïne met de optie van eigen smaak kiezen is een heerlijke uit komst voor mij. drink het nu met plezier! en supper snel in huis dat is ook echt supper fijn!

Snelle levering, super prijs kwaliteit verhouding. Heerlijke smaak

Ik ben groot fan van de bakeiwit en nu ook van de collageen. De proteïne repen zijn ook heerlijk. Ben alleen geen fan van het pannenkoekenbeslag, zo ontzettend zoet.

Top service, snelle verzending, goede kwaliteit producten. Eerste bestelling gedaan en fan!

De shotjes zijn heerlijk!

Vandaag de caramel geproefd. Man man wat lekker. Klein beetje nodig voor een heerlijk smaakje aan de Griekse yoghurt. Ik ben dik tevreden en ben benieuwd naar de andere smaken. Groetjes Karin.

Goede service, snelle levering, goed produkt!

Ze reageren heel snel op je vragen. Goede service, snelle levering en een goed produkt!!

Heerlijke smaken

Heerlijke smaken

Smakelijke shots, ik wil er nog meer!

De clear whey en de shots als starterpakket met leuke korting besteld. Dat smaakt naar meer! De shots zijn heerlijk in mijn havermout, en de whey kan evt ook in yoghurt of kwark waar al een smaakje inzit. Ook in de koffie erg lekker. Weinig nodig want geeft veel smaak!

top

Goed product

Beste smaak ooit

Ik heb echt veel soorten en smaken whey geprobeerd en steeds hele potten weggooien omdat het niet te drinken is. Ik heb personal protein voor het eerst geprobeerd en de smaak is echt lekker geen vieze nasmaak en je kan steeds een ander smaakje toevoegen, echt geweldig ik ga hier zeker blijven bestellen en raad het ook echt aan iedereen aan die de smaak van whey normaal echt niet te drinken vindt.

Snelle levering!

Erg snel geleverd. Blij mee! Netjes bevestiging in de mail van bestelling en verwachtte levering en dan natuurlijk de snelle levering zelf!

Top service & producten! Creatine / post workout / whey pure isolate 1 voor 1 zuiver en super blij mee! Heel gevoelig aan darmen en door de whey pure isolate te gebruiken is dit stukken beter ! Een echte aanrader en vooral met de smaakjes erbij

Aanrader

Op aanraden van een kennis clear proteine gaan gebruiken. Wat is dit een welkome afwisseling van anders 3x daags proteine yogurt of proteine zuivel moeten drinken. Zo weet ik ook zeker dat ik aan mijn vocht per dag kom.

Nooit meer anders!

Eindelijk een vegan eiwit shake met een hoog eiwit percentage en die je heerlijk kan laten smaken door al die verschillende smaken shotjes.

Aparte lucht

Wat een leuke actie waar ik natuurlijk gebruik van heb gemaakt. Vol verwachting naar de actie en toen ik het doosje open maakte oef wat een nare aanwezige lucht kwam mij te gemoed. Helaas licht het aan de zakjes want deze liggen nu in m’n kast en ruik ik de lucht iedere keer weer. Ook moet ik erg wennen aan de structuur en smaak van de proteïne. Weet niet of ik deze nog een keer zou bestellen. Verder was de service super en snel

Snelle levering, verkeerde product, snel antwoord

Ik heb het try out pakket geprobeerd! Ik kreeg helaas wel de verkeerde variant binnen. Ik heb toen gemaild en gevraagd wat t verschil was en nu heb ik dus een andere geprobeerd. Dit was ook goed! Ik kreeg snel antwoord.