Ik kan niet meer zonder

Heb inmiddels bijna alle smaken, perfect voor in kwark shakes en cake die ik zelf maak

Fijne en heerlijke producten.

Het is voor het eerst dat ik bij jullie besteld heb. Maar ik vind deze producten heel fijn tot nu toe. Maar wil zeker meer producten bij jullie kopen en proberen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Bestellen ging super makkelijk en het pakket werd snel bezorgd. Kwaliteit van product is top!

Zo blij mee!

Wilde goeie eiwitten. Met weinig rotzooi erin. De meesten Shakes moet ik echt van kokhalzen zo goor! Te zoet te waterig rare plak na smaak kortom had Shakes afgezworen. Door een operatie en opbouw sporten toch proefpakket besteld. En wat ben ik hier blij mee. Ook geen probleem in mijn keto life style. Wat ik doe omdat ik geen pillen wil slikken. Van mijn diabetes type 2 af. Shotjes ook heerlijk in de kwark. Langzaam raakt hele gezin hieraan verslaafd.. ook de limonade achtige Shakes is echt super aanvulling op assortiment! Ik ben fan, en nog even de hele fam☺️

helemaal top

Alles goed geregeld snelle levering , snel amtwoord als er iets mocht veranderen en goed produkten

Hele fijne producten en snelle verzending!!

Top producten

Hele fijne producten en vooral de flavor shots zijn een geweldige uitvinding, superfijn voor de afwisseling tussen verschillende smaken.

Top product, lekkere smaken!

Elke dag een andere smaak shake, top!

Clear whey is een topper

De Clear whey is makkelijk te gebruiken. Heeft geen nasmaak en is niet plakkerig qua mondgevoel. Erg prettig en lekker handig met verschillende smaken te maken!

Goede producten en goede service!

De producten bevallen altijd goed. Bij onduidelijkheden werd ik altijd netjes en snel geholpen.

Veel was lekker maar ook veel niet best jammer

Heerlijke flavour shots

Mooi product

Na bestelling had ik de producten snel in huis. Het ging hierbij om het bakeiwit van Lot Beukers. Wat een fijn product zeg. Goeie smaak, fijne structuur. Ik ben echt heel erg tevreden.

Snelle levering!

Het is super snel geleverd, alles netjes verpakt. Toch spannend als je een grote pot besteld of de hele doos niet onder de poeder dit maar dat is allemaal goed gegaan

Waanzinnig lekker

Ik heb de vegan clear protein gekocht omdat ik de behoefte heb meer protein binnen te krijgen. Met de clear protein van personal protein krijg ik op een lekkere manier meer dan genoeg protein binnen. Deze protein in combi met de clear shots zorgen voor een portie protein verborgen in een bidon vol heerlijkheid. Elke keer een nieuwe smaak dmv de clear shorts. Geen klontjes, geen dikke derrie, gewoon een frisse limonade, ik ben fan.

Mooi product

Goed van smaak moet wel opletten betreft verhouding anders rubber lap pannekoek. Heb ook breakfast shake gekocht daar kan ik mij nog niet in vinden erg dik misschien ook meer melk/ water.

Tegenvallen en chemisch

De eerste bestelling was top, smaken zeer tevreden. Nu weer een bestelling, de flavor shots vallen enorm tegen, ik krijg een chemische smaak in de mond in plaats van Caramel.

Top Service

Goede producten en goede service.. Aanrader!

Nette en snelle levering! Smaakjes lekker!

Super lekker

Heerlijke Shakespeare en lekkere smaken!!

Wat een topservice!

Geen fan van de smaken, maar dat is persoonlijk. De service daarentegen, wel fan!

Topwinkel voor eiwitproducten

Hele snelle bezorging, fijne eiwitpoeder die niet klontert, lekkere smaakjes (vooral cappuccino) en ook de Vegan Coffee reep die ik er gratis bij kreeg was heerlijk. Kortom, blij met Personal Protein!

Duidelijke website, snelle nette levering en prima producten!

De website is overzichtelijk, voor ieder een ander smaakje voor in je shake. Perfect! Producten worden netjes en tijdig geleverd, zijn correct verpakt en zien en goed uit. Zelf eiwit poeder en diverse shots besteld. Tot nu toe 2 smaken geprobeerd en vele malen fijner dan de kant en klare producten. Na het gebruik van deze shake heb ik geen spierpijn meer na mijn intensieve training, dus ik ben voor!

De bestelde producten waren snel binnen. Als ik dan een puntje van aandacht mag geven dan was de reep middels kortingcodes helaas niet meegeleverd.

Fijne eiwitpoeder

Deze eiwitpoeder gebruiken wij al een tijdje, mengt goed klontert niet en neutraal van smaak. Altijd 1 van de smaakstofjes erin. Favoriet is de chocolade en de tompouce