Niet te overtreffen

Bakeiwit is niet te overtreffen, heerlijk, lekker luchtig en een mooie eiwitbron.

Bestelling volgende dag al binnen. Super service!

Makkelijk in gebruik.

Makkelijk, lekker en snel gemaakt!

Geweldige service!!!

De producten zijn van super kwaliteit. Goede smaken zowel de bakeiwit als de shots. Repen moet ik nog proberen pas voor de 1ste keer besteld. Maar ik ben vooral super blij met de service. Altijd snel antwoord en een perfecte oplossing!!! Daarbij ook altijd een handgeschreven flyer(die ik voor het eerst moest missen maar het blijven mensen dus kan gebeuren). Een leuk en mooi bedrijf die ook nog eens werken met super speciale kanjers van de werkplaats

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Fijne producten, snelle levering!

Helemaal fan van de clear shots en de flavour shot honey. Personal protein levert snel, communiceert goed over je bestelling. Keep up the good work!

De eiwitshakes zijn echt heerlijk door al de verschillende smaken. Ik gebruik altijd maar een vleugje dus krijg de shots nooit op en heb inmiddels bijna alle smaken in mijn koelkast deur staan. Ook zijn ze altijd snel met leveren en word je op de hoogte gehouden wanneer je pakket de deur uit gaat en onderweg is.

Goede producten en snelle service

PP heeft fijne producten. De prijs-kwaliteit is netjes in verhouding. Heel fijn dat het zo snel verzonden wordt én extra leuk dat je elke keer een smaak erbij kan kiezen!

Heerlijke producten!

Goede proteïne, lekkere smaken, fijne shakebeker, snel geleverd en mooi verpakt; wat wil een mens nog meer!!

Goede producten, snelle bezorging

De producten, en dan vooral de clear(!), bevallen ontzettend goed hier. Goede service, snelle bezorging!

Fijn spul

Gebruik de personal protein in de havermout, kwark of als shake. De whey isolate lost fantastisch op. Omdat er soja in de clear whey zit heb ik gekozen voor de vegan clear protein omdat daar geen soja in zit. De producten waren snel geleverd. Goede kwaliteit zoals altijd. De flavorshots zijn fijn. Scheelt een hoop ruimte in de keukenkastjes!

Duur product waarvan de smaak helaas enorm tegenvalt

Ik heb drie keer nagedacht om de flesjes te bestellen maar er toch uiteindelijk voor gekozen om de smaakjes te bestellen. Na betaling was het pakket de volgende dag binnen, dat was erg fijn. Meteen wat smaken geprobeerd. Ze proeven enorm chemisch! Niet lekker en het is me niet duidelijk op welke manier ik deze kan gebruiken. Nu staan ze in de kast en doe ik er niets meer mee. Zonde!

Vegan Diet Shake raad ik aan, de witte chocolade reep niet

De Vegan Diet Shake is erg lekker doordat je zelf de smaakjes kan kiezen. De smaak en structuur van de witte chocolade eiwitrepen zijn heel erg goed te vergelijken met de Veganz repen die in sommige supermarkten liggen. Persoonlijk vind ik die repen een iets te chemische smaak hebben, waardoor ik die niet aan zou bevelen. Mijn feedback voor PersonalProtein is om ook aan de eiwitrepen vitamines toe te voegen.

Lekker, snel te bestellen en snel leverbaar

Producten zijn goed en lekker. Ik gebruik voornamelijk de flavours. Ideaal. Helaas zijn niet altijd alle producten leverbaar. Voor gratis bestelling moet ik daardoor soms langer wachten om te bestellen, omdat ik niet anders boven het bedrag kom voor gratis levering.

Super service

Mijn pakket is 2 dagen erna al bezorgt hele fijne service. Heel persoonlijk.

Snelle service en goede producten. Geen chemische nasmaak of producten waar je achteraf misselijk van wordt. Snel in huis. Naar verhouding wel wat prijzig vind ik dus iets vaker goede kortingsacties zou fijn zijn:)

Leuke vlotte benadering in teksten.

Heb je problemen? Gewoon schrijven en je krijgt antwoord. Smaakt de Vegan shake? Ja, het is heerlijk!! Verpakking? Ziet er gaaf uit wat kleur aan gaat. (Niet zo gekleurd) Tekst geeft je een glimlach op je gezicht! Helpen de shakes? Ja!

Laatst de whey besteld met 2 smaakjes en de smaak en structuur is heerlijk!

Beter kan niet

De whey isolate voor de beste prijs met de meeste eiwitten, en het lost ook nog eens goed op

Een fijn bedrijf wat ook goed te bereiken is

Snelle levering op de site staat precies wat de voorraad is wat betreft de smaken bijv. Vorig jaar heb ik jullie benaderd voor wat goodiebags tbv een spinningmarathon voor mensen met de ziekte ******. Kreeg hier direct een positieve reactie op. Hoop dat ik in 2024 weer een beroep mag doen op jullie.

Nooit meer anders

Zo fijn om zelf je smaak te kunnen bepalen! De smaken zijn ook echt lekker in thee, koffie, kwark etc. De whey klontert niet in de shakebeker. Top product!

Fijne producten en snelle levering

Laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis, top. En de producten zijn ook erg fijn.

Altijd blij met mijn bestellingen!

Ik heb meerdere keren al besteld bij Personal Protein, van hun clear whey tot protein bars tot shirts en handdoeken. Van de proteine repen/poeders haal ik altijd nieuwe als ze op gaan, en van de handdoeken/kleding heb ik extras gehaald voor het geval dat eentje in de was zit. Lang heb ik van proteine poeders van andere merken zitten wisselen om toch maar een te vinden die ik lekker vond en ook lekker bleef vinden, en die heb ik uiteindelijk hier gevonden.

Shots zijn fijn

Het geeft mijn kwark net dat smaakje dat ik het wel lekker vind én ik vind het onwijs lekker in mijn ijs koffie