Drinkt heerlijk weg als limonade, totaal geen eiwitsmaak eraan. Ideaal als aanvulling op mijn eiwitten

Lost goed op

Lekkere zachte smaak

Helemaal goed!

Fijn al die smaakjes. Nu ontbijt ik met plezier. Snel verzonden, prima verpakt. Zal zeker de andere smaken ook gaan proberen. De Wey proteïne is lekker. Geen klontjes en neutraal van smaak.

Helemaal super!

Fijn dat je zelf de smaak kunt bepalen en veel variatie in smaken! Heel fijn! Geen chemische smaak zoals bij vele andere aanbieders!

Heerlijk tussendoortje

Ik gebruik de milkshake voor tussendoortje en soms vervanging van het ontbijt. HEERLIJK Favoriete smaakje cappuccino

Ik kijk ernaar uit het geregeld te gebruiken zowel in koude als warme gerechten

Veel ervaring heb ik nog niet met deee producten. Ik moet ze nog leren kennen en hoe te gebruiken

Tevreden

Had enkele vragen met bestellen en ik ben goed geholpen. De bestelling was na een paar dagen geleverd. Ik kom zeker terug!

snelle levering, geen gedoe

Ik kon op de site goed vinden wat ik zocht, makkelijk te bestellen en af te rekenen en conform afspraak op tijd in huis. Dus prima shop, goede producten en prima prijs.

Top producten en snelle levering!

Blij met de producten! Miste alleen het gezellige kaartje..:)

Verfrissend

De combinatie van eiwitten en zelf je smaak toevoegen, is geweldig

Niks anders dan Personal Protein

Al jarenlang trouwe klant.

Helemaal goed

Bestellen via de website gaat eenvoudig en je hebt de artikelen daarna ook snel in huis!

Makkelijk te bestellen.van dr producten en snelle levering Jullie zijn zeker aan te raden.

super lekkere koffie zonder de suiker

Ik hou veel van zoete dingen. Toen ik diabetes type 2 kreeg vielen er veel lekkere dingen weg. Dankzij de shots kan ik mijn koffie en yoghurt extra lekker maken.

Goeie service en toppeoducten

Was eerst wat aan het twijfelen maar uiteindelijk de eiwit en drops gehaald de smaak van de drops zijn echt geweldig koop nooit weer andere en de whe zero top

Personal Protein maakt het inderdaad persoonlijk

De flavours zijn makkelijk en maken zelfs de -normaal gesproken naar nat karton smakende- vegan shakes beter te drinken. Bezorging en afhandeling zijn prettig. En m'n persoonlijke aanrader is de creatine, goeie prijs kwaliteit verhouding.

Fijne producten

Fijne producten, lekkere smaken, goede service!

Innoverend en zeer goed

Smaken zijn behoorlijk goed door eiwitshakes heen. Ik weet nog niet hoe lang je met zo'n flesje doet, naar mijn idee zou de smaak sterker mogen in de flesjes. Wellicht is dit niet eens mogelijk o.i.d. Als voorbeeld vind ik de smaak watermeloen niet zo sterk, waardoor ik er meer van moet gebruiken dan bijvoorbeeld de smaak suikerspin.

Goede communicatie

Goede communicatie en snelle levering. Pakket was eerst kwijt geraakt maar met 1 belletje is geregeld dat ik dag later alsnog mijn pakket hebt ontvangen

Fijn dat het geen smaak heeft. Kan het overal doorheen doen zonder dat ik het proef. Vind het een fij product zonder dat het konters geeft. Bestel het graah

Smaakvolle shotjes

Snelle levering Smaakvolle shotjes... aanrader door de overnight oats en baksels

Proteïne en smaakjes

Heerlijk eiwitpoeder en met de flavourshots allerlei lekkere Shakes te maken.

Geweldig!

Goede producten, snelle verzending. Heel blij dat we deze partij hebben gevonden!

Ik vind het flauw van smaak.Is toch 30 gr en niet een vol schepje?

Heb er nog niet veel ervaring mee.

Super producten en een fantastische service!

Wat een heerlijke producten en wat een mega goede service. Door al het geweld van postnl waren de flavour drups gaan lekken en dus al half leeg.... Maaaaaar!!!!!!!!!! Er werden nieuwe opgestuurd :) Helemaal in love met deze producten