Goede kwaliteit, top service

Goede kwaliteit en een top service. Producten zijn van goede kwaliteit en worden netjes geleverd

Altijd kwalitatief uitstekend!

Bij ons is de whey proteïne inmiddels onmisbaar. Heerlijk op sportdagen! Zelfs onze zoon is enthousiast

Snelle levering en altijd een leuk persoonlijk berichtje erbij! De flavour shots vinden wij heerlijk in de yoghurt of koffie, vooral de caramel-, chocola- en cappuccinosmaak. Ook het bakeiwit van Lot Beukers is top! De baksels zijn niet droog met deze variant, dus heel fijn!

Super service

Bestelling wordt snel geleverd en is erg lekker. Leuk dat er soms een persoonlijk kaartje in zit.

Perfecte oplossing voor zoet

Snel bezorgd, goed ingepakt met persoonlijke groet erin Heerlijke natuurlijke vanille shoot Perfect voor in de cake of kwark Ik ben fan!

Blijvertje!

Ik heb de gehydrolyseerd rundercollageen peptide met toegevoegde vitamine C net weer besteld! Mij tip: super makkelijk om een schepje door de overnight oats te doen en je proeft er niks van!

Ideaal!

Het werkt super! Ik heb een heel arsenaal aan smaakjes thuis en bestel de smaakloze whey protein. Heerlijk om zelf telkens je smaak te kunnen kiezen, zo verveelt het nooit. Bestel nu nergens anders meer mijn proteïne poeder. Misschien een proef sample van de smaakjes zou het nog beter maken om te kijken welke smaak bevalt.

Snel en correct

Snelle levering en correct. Persoonlijke note erbij.

Flavour shots zijn mijn favoriet!

Ik bestel al ruim een jaar de flavour shots! Ik ben fan van de natural caramel, speculoos, notella en stroopwafel en gebruik ze altijd door mijn kwark of koffie.

Redelijk goed

Alleen jammer dat het niet in warme producten gaat. Dit geprobeerd, maar geeft een korrelig gevoel. Nu andere dingen uitproberen.

Super bedrijf met goede producten

Snelle levering, goede en lekkere shakes met lekkere flavour shots

Top producten, altijd weer blij mee en snelle levering!

Snelle en goede levering

Bestelling via de website gaat makkelijk en snel. Binnen 1 dag had ik mijn bestelling al in huis en zo fijn dat het door de brievenbus past. Hierdoor hoefde ik er niet voor thuis te blijven. Dit was de 1e keer dat ik een bestelling deed en zal het zeker de volgende keer weer doen.

Geen kramp meer

Sinds ik dit gebruik heb ik geen kramp meer ik had heeel veel kramp in de benen voeten handen en in mijn ribben en nu geen last meer ongelofelijk neem ik het een dag niet beginnen mijn tenen te verkrampen kan dus geen dag zonder en allemaal lekkere smaakjes het heeft mijn leven veranderd.

Heerlijke combinatie

Product was snel geleverd en de smaken zijn erg goed.

Lekker & veel variatie

Het perfecte eiwitpoeder, met oneindig veel smaken! Het poeder zelf is goed; rijk aan eiwitten en makkelijk te verwerken. Alle smaak Flavour Shots zijn lekker, en kun je makkelijk toevoegen en combineren. Niet alleen in shakes, maar ook in kwark of havermout. Ik ben fan!

Aanrader !

Super producten die je dmv je eigen favoriete smaken kan omtoveren tot de heerlijkste shakes, pancakes of baksels. Een persoonlijke boodschap in elk pakket is de finishing touch :) Echt een musthave !

makkelijk & snel, top!

Fijne site, fijne korting bij je eerste bestelling en snel geleverd. Kwalitatief ook nog eens zeer goede producten. Ik zeg DOEN!

Fantastisch!!!!

Ik gebruik de Milkshake elke ochtend. Ik vind de smaak en structuur echt geweldig! Ik kijk er al naar uit om mijn dag hiermee te starten en vind het jammer als hij dan weer op is. Het geeft mij ook een verzadigd gevoel en dat vind ik erg prettig. Ook vind ik het fijn dat er zo weinig koolhydraten in de shake zitten, dus hij werkt ook nog eens goed om mee af te vallen.

Snelle levering van fijne producten

Na de bestelling vlot geleverd en heel blij met mijn bakeiwit!

Echt geweldig goede resultaten duidelijke gebruiks aanwijzingen en voor een goede prijs ook top top top

Top product, waar voor je geld.

Alles helemaal goed, mijn bestelling kwam zoals normaal binnen en het product voldoet aan de verwachtingen. Ik kreeg er zelfs een leuk kaartje bij. :) Ik zal hier zeker weer bestellen wanneer ik door mij voorraad heen ben.

Fijne service met goede producten

Goede producten, erg tevreden. Worden snel geleverd met een persoonlijke note. Altijd leuk :)

Prima Shake.

Hij shaked/lost makkelijk op in zowel melk als water. De smaakjes zijn zoiezo super!

De ultieme uitkomst

Door te variëren in de heerlijke smaakjes gaat mijn ontbijt mij nooit vervelen terwijl ik toch heel gezond de dag begin. Iedere dag een ander “shotje “ door mijn yoghurt is iedere dag een feestje.