Goede producten en snel geleverd

Bakeiwit ( Lot Beukers) is snel uitverkocht maar toen het eenmaal weer op voorraad was, super snel geleverd.

Goeie creatine

Niks mis mee, gewoon creatine monohydraat zoals verwacht en scherpe prijs.

Kwaliteit zoals je het wilt!

De eiwitten en pancake mix hebben mij zeer goed geholpen om ervoor te zorgen om aan mijn eiwitten te komen. Hierdoor blijf ik gemotiveerd om door te gaan tot ik mijn doel heb bereikt! #dankjulliewel

Goed!

Nog nooit zo'n lekkere eiwitshake gehad.

Afwisselend en veelzijdig

Heerlijk in mijn yoghurt en in allerlei andere toepassingen (groene smoothy, baksels). Veelzijdig toe te passen en daardoor veel afwisseling qua smaak. Heel blij mee!

Creatine is volgens afspraken bezorgd

Goede prijs voor de creatine. Snel bezorgd.

Goed en snel geleverd!

Leuk van de persoonlijke kaart die jullie hebben geschreven en bijgevoegd. Ga zeker weer bij jullie bestellen.

Ik bestelde clear whey. Maar vergat er een smaak bij te bestellen. Die stuurden ze gratis mee als kado. Een lekker zomerse smaak, fantastisch. In de middag besteld en gelijk 40 minuten later al ingepakt. Stap voor stap op de hoogte gehouden van wat de status is. De dag erna had ik het in huis en was keurig ingepakt. De levering en smaak overtreft mijn verwachting. Personal Protein heeft er een fan bij!

Snelle levering en goed contact.

Een persoonlijk briefje bij je bestelling en snel contact. Super fijn en hierdoor kom je als klant toch terug.

Snel verzonden, de caramelsmaak is favoriet!

Top spul

Heel fijn dat je zelf smaak kan bepalen

prima produkten, prima service

Er was iets verkeerd geleverd, gelijk nieuw product toegestuurd gekregen. Snelle verzending van je bestelling. Makkelijke site dus kortom tevreden! En niet te vergeten.. prima producten!

Snel, goed, compleet

Snelle levering Goed product ( al hoewel de rapen verschrikkelijk zoet zijn... veel te zoet. Jammer!

Goed product en snel geleverd

Fijn product .

Super goede producten en snelle levering

Ik heb preworkout en clear wey besteld. Bij de clear wey is het top dat je verschillende smaken kan toevoegen. Preworkout werkt ook goed.

Fantastische service

Goede produkten, heel klant vriendelijk, altijd een persoonlijk bedankje en laatst ook een cadeautje bij mijn bestelling. Tevreden klant

Heerlijke milkshake en fijn om te kunnen varieren!

Echt een top product! Het is makkelijk gemaakt en ook de basis is al heel lekker. Maar nog idealer is dat je met de siroopjes je eigen smaakjes kunt toevoegen. En niet wekenlang dezelfde smaak maar bij wijze van spreken elke dag een andere. Heb zelf 5 smaakjes gekocht. En mijn inschatting is dat je er erg lang mee doet. Dus waar voor je geld!

Altijd goede service en beste whey!

Al jaren bestel ik de isolate whey van personal protein . Enorm fan! Door de shots heerlijke smaken

Vaste prik!

Mijn favoriet om shakes te bestellen. Helemaal dan van de whey isolate clear, eens wat anders dan de shakes waarbij je een (plantaardige) melk voor nodig hebt.

Heerlijk product en snelle levering

Heerlijk voor in me koffie en kwark

Verbazingwekkend

Had eigenlijk niet verwacht dat het zo’n verschil zou maken maar het tegendeel is bewezen! Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering en goede creatine!

Ik bestelde creatine bij Personal Protein. Deze was goed geprijsd. Het pakketje werd al snel geleverd en ik ben erg tevreden over de creatine. In tegenstelling tot enkele andere merken die ik heb geprobeerd, lost deze heel goed en snel op in water. Bedankt!!

Heerlijke eiwitshakes

Door de neutrale poeder die goed oplost en de aparte smaakjes die je toevoegt door kleine schotjes is er iedere dag een andere lekker shake te maken.

Aanrader

Duidelijke website, keuze is reuze, snelle levering