Goede ervaring

Na het aankomen van mijn producten, miste er een product, maar door de snelle levering en de kwaliteit van de producten, kunnen we dat snel vergeten.

Snelle levering, fijne producten

1, 2 proef je groei in alle smaken dat er zijn

No pain, no gain? Nope! Nu kan je tenminste op deze vlak genieten van alles smaken terwijl je uitslooft in de sportschool.

Veel eiwit per scoop, goed oplosbaar en fijn dat het smaakloos is zodat je zelf je smaak kan bepalen

Super ervaring

Super product super service en een super resultaat!

Super tof!

Ik heb een try out pakket besteld En dit bevalt erg goed. Ik heb de zwarte beker erbij. De beker is erg mooi maar totaal niet handig. Er staan afmetingen op maar hier heb je niks aan want je ziet aan de buitenkant niet, hoeveel erin zit. Verder snelle levering en netjes verpakt

super

vooral de pancakemix is hier favoriet, zelfs de kleinkinderen vinden het te lekker ;-) verder gebruiken we veel whey om de recepten van lot beukers te bakken, helaas tot nu toe niet gelukt om het bakeiwit te bemachtigen omdat t steeds uitverkocht is

Goede producten

Iedereen hier in huis kan het gebruiken. Onze dochter die goed op haar lichaam let en lactose intolerant is. Onze zoon die ook veel sport en zijn yoghurt hiermee op smaak brengt. En mijn man en ik in de koffie. Voor hem als suiker vervanger.

Product kwam Beschadigd aan, maar voor de rest topkwaliteit!!

Toen het product aankwam zat er een zichtbare deuk in de pot, maar voor de rest snelle levering, vriendelijke mailtjes, en het product is van topkwaliteit! Ga zo door!

Heerlijke shake

Heerlijke dieet Shake, ik doe hem met ijsklontjes en water in de blender met 1 van mijn favourite smaken cappuccino of caramel

echt top whey en dat zonder de vieze smaak

Ik vind dat whey altijd een ontzettend vieze nasmaak heeft. dit is helemaal niet het geval bij dit product!

Goed en mooi geprijsd product

De eiwitten icm met smaakjes zijn voor mij persoonlijk groot succes!

goede producten

kwalitatief goede producten. Ben dol op de flavorshots en gebruik die door de shakes maar ook door de kwark. Bestellen en verzending verlopen altijd correct.

Clean Products for a Clean Body

Kwaliteit producten met smaak. De producten laten je getrainde lichaam matchen met je innerlijke body. Alles wat van binnen gezond is laat de buitenkant Shinen.

De beste eiwitshake voor in de zomer!

Wij hebben de clear weet isolate, deze is heel erg lekker (vooral voor in de zomer) het is gewoon een lekker sapje. Ook is het heel erg fijn dat je heel veel verschillende smaken kan hebben met 1 zak door de verschillende knijp smaakjes. Echt een aanrader!

Pannekoek mix is goed van smaak en eiwit powder doet wat het moet doen,echter de smaak flesjes zijn aan de krappe kant kwa hoeveelheid Al zal dat persoon verschillen

Lekker spul

Heb vanille en honey gekocht en ben nu al enthousiast. Voor de toekomst meer smaken proberen, maar ook de whey clear lijkt me wel wat.

Mooi product voor een mooie prijs

Volgens mij de meest betaalbare flavour drops op de markt, althans in Nederland. En ze smaken hartstikke goed dus tot de volgende keer.

De bestelling wordt snel geleverd en de produkten zijn van hoge kwaliteit

Snelle levering, goed product, goede prijs

Snel het product binnen gekregen. Ook een goede prijs voor de hoeveelheid.

Lot Beukers bakeiwit maakt m’n leven compleet!

Het helpt me om mijn gewenste fysieke vorm te bereiken en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Wil graag benadrukken dat alle producten van jullie een positieve impact hebben op mijn lichaamscompositie.

Alles zoals het hoort, en wat je mag verwachten.

Alles word altijd snel en op tijd verzonden. De kwaliteit is puur, eerlijk, en makkelijk toe te passen in mijn eetschema.

Snelle service, goed product!

Product is zacht en lost makkelijk op, de shots maken het echt smakelijk. Maar zonder shot met amandelmelk en een banaan is het ook gewoon lekker :)

Perfect product

Goede duidelijke site. Snelle verzending en daarvan werd ik prima op de hoogte gehouden. Product kwam goed verpakt bij mij thuis aan. Product zelf, super in gebruik! Vr groet Hester

Helemaal top!

Een fijne eiwitpoeder! Hij wordt niet dik als je hem vermengd met water of melk, en door de handige knijpflesjes kun je elke keer lekker zelf bepalen welk smaakje je wilt! De isolate bevat ook geen toevoegingen die ik niet wil :)