Snelle levering, goede prijzen, leuk kaartje bij bestelling gekregen, kwaliteit ontvangen

Ik heb creatine besteld en hij is super!

zeer goede ervaring.

De smaak shots kunnen van een slecht smakende shake een lekkere maken.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!

Eiwitpoeder whey isolate heel blij mee. De combinatie met de flavours is top. Alleen de cola is voor mij een afknapper geweest. Ben 'genezen' van het zoeken naar alternatieven voor cola. Dan maar af en toe een echte cola:). De naturel caramel, naturel vanille, maar ook de speculaas, tompouce en coconut zijn echt lekker!

Goede ervaring

Het bestellen ging makkelijk. Ook had ik de bestelling snel thuis. Alleen jammer dat ik geen gratis bar kreeg na gebruik code van lot Beukers

De producten doenlijk besteld heb zijn top smaken absoluut niet chemisch en dat is fijn

Super proteine, hele fijne service

Al jaren fan met de hele familie

Heb het bakeiwit vanille en chocolade besteld. Was super snel binnen en ga dit veel eerder moeten bestellen want dit is zo’n fijn product. Smaak is lekker en heeft niet die zanderige/korrelige structuur!

Snelle levering en prima producten. De whey is lekker en klontert niet. Heerlijk combineren met de flavours.

Snel en netjes verpakten verstuurd

Ik heb het bakeiwit chocolade van Lot Beukers besteld. Kleinere pot dan andere producten. Alles is prima ook het bakken… al mis ik de echte chocolade smaak.

Jammer

Jammer - prijsstijgingvan meer dan 20% en vervolgens datgene wat jullie enigzins anders maakte, dat handgeschreven kaartje bij bestelling, is er niet meer Ik.had niet eens door van die prijsstijging maar keek het vanochtend na. Voor mij niet meer, flavour shots bijna 5 euro, en waar hebben we het over, beetje sucralose met smaakje. Ja, die prijs zie je meer op de markt maar over algemeen meer inhoud of minder gebruik per portie.

Goede kwaliteit

Al een lange tijd bestel ik de whey poeder met flavour shots van Personal Protein en nog altijd dik tevreden over de kwaliteit (en service)!

Super product, top service!!

Ik vind de FLAVOUR dropps echt top, lekker en lekker veel smaakjes. Wordt bezorgd wanneer het jou schikt. Het uitpakken is gewoon een cadeautje, je kijkt er echt naar uit. Aanrader dus.

Iedere bestelling komt goed aan

Zeer tevreden , ook als je een vraag hebt via de mail. Snel een reactie . En de produkten zijn super.

Goede service en lekkere producten

Fijne overzichtelijke site en snelle levering met daarbij altijd een persoonlijk geschreven kaartje. Ik krijg altijd het gevoel dat er persoonlijke aandacht aan je wordt geschonken. Daarnaast zijn alle producten die ik tot nu toe heb aangeschaft allemaal heerlijk! Van flavorshots tot eiwitrepen. De producten ervaar ik ook van goede kwaliteit en op de site staat ook altijd goed uitgelegd wat iets doet en waarom daar voor is gekozen. Ze streven naar mijn idee altijd producten na van hoge kwaliteit en dat zie je niet alleen in het etenswaar terug, maar ook in de kleding!

Top producten

Fijne producten die goed bij een gezonden leefstijl passen. Mooie overzichtelijke site met duidelijke omschrijving van de producten. En dan ook nog een snelle levering. TOP TOP

Wat een topaankoop!

Fijn en luchtig poeder, lichter en zachter dan andere eiwitpoeders en subtiel van smaak. Daardoor niet te overheersend en lekker in mijn joghurt. Precies wat ik gehoopt had!

Alleen maar positief!!

Ik heb het Bakeiwit van Lot Beukers nu een paar keer gebruikt en het is een heerlijk product!!! Mijn baksels zijn nog lekkerder. De creatine heb ik pas 2 keer gebruikt dus nog geen oordeel daarover maar de flavourshots zijn altijd een hit.

Gegaan zoals je wenst!

Bestelling en bezorging is perfect gegaan.

Snel , gemakkelijk, lekker!!!

De flavor drops hebben super lekker smaken

De smaken van de flavor drops van Personal Protein zijn echt top! De kwark krijgt hierdoor ook echt de betreffende smaak en smaakt absoluut niet chemisch. Vooral de caramel , coconut, cookies en stroopwafel doen het goed. Top product!!

Verrijking

Ik ken weinig mensen die graag een review schrijven. Vóór Personal Protein echter, voelt het als het minste wát ik terug kan doen!;) Met ernstige (officiëel vastgestelde) slaapproblematiek kampend én een bouwsector op m'n stoep, die na véle verlengingen, me inmiddels 1.5 jaar, nog veel kortere nachten bezorgd.. Is Kóffie (en goed eten natuurlijk) hetgeen wat voor mij des te belangrijker geworden is. De heerlijke Flavour Shots, waarvan ik ieder smaakje wel zo'n beetje geprobeerd heb by now, maken mijn dagen, absoluut, wat dragelijker! Nogmaals, Intens bedankt!

Boven verwachting

Voor het eerst verschillende smaakjes gekocht en tot mijn verbazing smaakt alles goed , niet zoet en vooral de caramel met granola en Griekse yoghurt is mijn favo . Smaken komen goed tot zijn recht , in water , shake of yoghurt.

Super fijne producten!

Snelle levering en een goede service.

Bepaal zelf de smaak van je proteïne shake!

Groot voordeel van deze formule is dat je zelf elke dag bepaalt welke smaak je shake heeft. Zo zit je nooit lang vast aan een bepaalde smaak. Er zij behoorlijk verschillende flavour shots, dus voor ieder wat wils.

Onverwacht lekker!

Wat heerlijk om van smaak te kunnen wisselen. Een top idee en product!