Snel en heerlijk

Verassende lekkere smaken. En een snelle levering!

Een top product.

Echt geweldig. Vind deze eiwit shakes zo lekker. Nu in de zomer heerlijk met ijsklontjes. Ik meng het met water. En vind het super lekker. Zo blij mee want voorheen luste ik eiwitshakes alleen met melk.

Snelle levering en fijne producten

Nieuw smaakje van de flavour shots besteld (mixed fruit), niet te zoet en heel lekker. De electrolyte sports drink bevalt ook goed, gekocht om migraines tijdens/na het sporten te voorkomen en lijkt iets te helpen. Enige minpuntje: jammer dat de 2kg protein powder in een zak zit tegenwoordig ipv in een bus. Gelukkig hadden we de oude verpakking nog en heb ik het daarin overgegoten. Schept toch net wat handiger.

Geweldige producten

De proteïne shots zijn heerlijk door kwark, havermouth enz. Eindeloos te variëren met de smaakjes. Snelle en goede levering!

Super afwisseling

Super fijn dat je af kunt wisselen zonder verschillende potten in huis te hoeven hebben. Hier in het gezin heeft iedereen zijn favoriete smaak, maar banaan staat bij iedereen wel in de top 3. Shakes zijn top, ook met alleen water (wel in de blender) smaken ze heerlijk.

Snel en goed geleverd!

Alles duidelijk op de site!

Mooie verpakkingen en een heerlijke smaak

Het zag er allemaal heel mooi uit. Ook was het gelijk duidelijk hoe het gemaakt moest worden. Lekkere smaakjes erbij. Was ook erg blij met mn shaker die er voor zorgde dat ik een lekker luchtige shake had.

Goed product dat door de vele variaties nooit verveeld!

Elke dag een andere smaak, ideaal. Goed voor spieropbouw en van hoogwaardige kwaliteit.

Super tevreden!

Super vriendelijk! De shakes zijn echt een game changer!

Fijn van smaak

Ideale suiker vrije smaakmaker voor in de magere yoghurt of kwark.

Lief kaartje

Alles was snel binnen en er zal ook nog een heel leuk kaartje bij. Dat is een kleine moeite, maar een groot verschil in de ervaring.

Easy peasy

Helemaal verslaafd aan vanille shots hier, voor door de baksels, shakes, chiazaad smoothies, etc. Dus ideaal om per 8 tegelijk te kunnen bestellen. Bestelling was binnen 3 minuten klaar en een dag later geleverd. Kon ik weer doorbakken.

goede producten

lekkere shakes maar wel een beetje gekke smaak sommige

Veel keuze in flavourshots

Ik bestel regelmatig flavourshots die ik door shakes, kwark, yoghurt, pap en zelfs door koffie doe. Altijd weer een heerlijke smaak en zoveel keuze.

Personal Protein, altijd persoonlijk

ik gebruik de flavour shots al een tijdje. Erg lekker ook in je koffie (de caramel is echt een aanrader dan) of in baksels en in je yoghurt voor wat extra smaak. Wat Personal Protein extra persoonlijk maakt zijn de handgeschreven kaartjes die bij je bestelling komen! Zo leuk! Geeft echt net dat extra gevoel van waardering.

Altijd goed!

Snelle levering en lekkere shots, ook altijd een leuke persoonlijke note bij de bestelling. Kennisgemaakt met het product bij Sportcity!

Teleurgesteld vieze smaak

Eerder bestelde ik de smaak cheesecake bij my protein maar dacht laat ik eens wat anders proberen. Wat viel me deze smaak tegen zeg het is niet eens zoet je proeft alleen een soort cheeseachtige smaak, voor mij absoluut geen aanrader!

Super lekker

Ik was eerst was sceptisch maar was mijn gewone vanille whey poeder bui en de andere smaken waren duur en in grotere zakken. Ik heb direct een grote zak gekocht en 5 smaken en omg wat was ik aangenaam verast. Ik ga binnenkort mijn 2 de bestelling plaatsen en de clear ook uitproberen.

Net gewone limonade! Heerlijk

Zeer tevreden met de clear protein. Wat ik een nadeel vind aan andere protein shakes is de dikte van de vloeistof na mixen. Dit blijft echt 'gewoon' water dikte en drinkt dus als een limonade. HEERLIJK!

Top Pindakaas en goed beschermd verzonden!

Top product!

Heerlijke smaken, romige textuur en snel geleverd

geweldig blij

ik heb jullie pas ontdekt en zo blij mee,fijne producten en goede service

Zeer tevreden over de producten

Voor het weekend besteld en op dinsdag binnen gekomen. Normaal 1 dag verzending dus de levering is echt snel. De producten zijn zeer goed. Ik heb nu de proteïne poeder en 4 flavor drops waar ik tevreden over ben. Heb nog niet alle smaakjes geprobeerd.

Love de vegan pea protein poeder

Smaakt goed door smoothies en baksels. Goeie kwaliteit

Super producten!

De producten van Personal Protein zijn zeer smakelijk. Mijn voorkeur gaat uit naar de vegan producten. Ik gebruik de vegan proteinpoeder door de yoghurt of smoothie en voeg een heerlijk smaakje toe. De clean vegan is lekker als verfrissend drankje. Elke maaltijd/Shake kun je anders maken door het toevoegen van een smaakje!