Bestelling was makkelijk te plaatsen, en snel geleverd. Product (bak eiwit) is echt goed van smaakt en maakt baksels zeker smakelijker dan met ander eiwit. Hopelijk komen er meer smaken. Aanrader!
Wederom een top levering en een persoonlijke attentie.
Hi Jerry, Excuses dat het langer duurt dan je van ons gewend bent. Ik begrijp heel goed dat dit vervelend is. Het is momenteel erg druk bij PostNL, hierdoor hebben veel pakketjes vertraging opgelopen. Wij hebben hier contact over gehad met PostNL, jouw pakketje wordt vandaag eindelijk bezorgd! Groetjes, Joan
Originele beoordeling
Op tijd besteld, maar nog steeds niet geleverd. Dit is de eerste keer dat ik dit ervaar van jullie.
Ik heb het bakeiwit van Lot Beukers besteld en flavour shot notella! Het bakeiwit is echt top! Super smooth door de kwark en heerlijk van smaak. Ik moet er alleen nog een keer wat mee bakken. Ik moest wel even wennen aan de flavour shot haha. Maar meer omdat ik het nog niet kende. Geeft wel echt een Nutella smaak aan m’n Shake!
Lekkere smaakshots waar je heel lang meedoet omdat ze in kleine hoeveelheden al veel smaak geven aan bv yoghurt, baksels etc
Zo leuk om elke keer een ander smaakje te kunnen drinken. Zo gaat het nooit vervelen. Ben een enorm tevreden klant. En ga in de toekomst meerdere producten bestellen.
Wat goed om te horen Dana!! :D Bedankt voor jouw review XX Joan
In mijn poging om af te vallen, vind ik de shots een heerlijke toevoeging aan koffie, yoghurt, smoothies, havermout etc. Je hebt niet veel nodig en natuurlijke smaken.
Het product lost goed op en door de afwisselende smaken die je kan toevoegen is het steeds weer een feestje om te gebruiken! In verschillende recepten.
Na 44 km gefietst te hebben een klein beetje van de sunset variant in m’n Shake gedaan! Heerlijke smaak/vooral niet te zoet! Andere smaakjes moet ik nog proberen. Gr Wieteke
Ik bestelde de flavour shots. Heerlijk in de kwark of yoghurt. Geen calorieën maar wel lekker
Smaak en gebruik is echt top. Shakes zijn van goede kwaliteit. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Ik gebruik de Clear Whey Isolate. Deze is heel goed en drinkt zeer gemakkelijk. MAAR het is VEEL te duur.. dat is het enige minpunt. Voor die prijs krijg je zelfs niet eens 1KG. Veel keuze is er ook niet. Je kan ook enkel die van 750gr nemen.
Heerlijke smaken die net dat extraatje geven aan je maaltijd of tussendoortje. Je kan het overal voor gebruiken. De goedkoopste kwark word heerlijk. Ook heel geschikt om gezond ijs te maken.
Bedankt voor jouw review Céline!! :)) xx joan
Super goede producten, snelle levering en mooi prijzen/ acties
Gebruik de producten al een lange tijd en bevalt echt uitstekend!!! Top merk
Bij ons thuis is deze eiwitpoeder inmiddels onmisbaar geworden! Standaard door onze shakes of andere lekkernijen!
Duidelijke website en bestelling is makkelijk te plaatsen. Bij vragen staan ze je erg vriendelijk te woord en denken mee.
Ik kom hier al jaren voor de juiste supplementen. Mis alleen de beta alinea nog!
De flavourshots nemen de overhand bij ons thuis. Elke smaak heeft de drempel al gepasseerd, de ene nog lekkerder dan de ander. Vooral voor in kwark en koffie, maar uiteraard ook in de naturel eiwitshakes. Ik kan niet meer zonder!
Poeder lost goed en gemakkelijk op. Handig dat je zelf een smaakje kunt toevoegen en afwisselen.
Ik had een bestelling geplaatst en betaald en kreeg vervolgens geen producten opgestuurd. Mijn bestelling stond op geannuleerd, omdat er zogenaamd niet betaald was. Maar ik had wel betaald. Het duurde vervolgens nog 3 dagen voor jullie om uit te zoeken dat het wel betaald was en om het product alsnog op te sturen. Vervolgens had het ook nog 3 dagen vertraging bij PostNL waardoor ik uiteindelijk bijna 2 weken heb gewacht op mijn producten en ik me hele tijd afvroeg of ik was opgelicht. De producten zelf zijn wel fantastisch dus dat maakt veel goed.
Hi Marli, Bedankt voor jouw review. Vervelend dat het bestelproces niet vlekkenloos is verlopen. Excuses hiervoor! Gelukkig zijn de producten wel goed bevallen :)) Groetjes, Joan
Afgelopen week heb ik voor het eerst iets gekocht bij Personal Protein. En ik ben gelijk verkocht! Super ruime keuze in smaken, soorten en maten/hoeveelheden betreft proteïne. Leuke prijs/acties. Snelle levering. En ook nog een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling geleverd. Top!
Ik heb al verschillende producten besteld bij Personal protein zoals de Pure whey isolate, creatine, de clear whey en de shots! Ik ben fan en bestel nooit meer ergens anders.
Zeer tevreden zoals bij iedere bestelling. De persoonlijke touch maakt het compleet
Ik heb voor het eerst jullie product besteld. Het product werd super snel geleverd! Hoe je het product moet gebruiken staat duidelijk uitgelegd op de verpakking. En ik had verwacht dat het kwa smaak erg zou tegen vallen, maar ik vind het gewoon super lekker! Top product dus!
Hi Milan, Ah, fijn om te horen dat de smaken je goed zijn bevallen! :)) Bedankt voor jouw review. Groetjes, Joan
Bij het open maken en alleen ruiken naar de smaakstoffen vond ik niet alles lekker ruiken. In tegenstelling met de smaak viel dat helemaal weg. De smaken zijn erg duidelijk en lekker. Elke smaak is anders en heeft zijn eigen specifiekheden. Het is aan jou zelf hoe veel je erin doet en hoe sterk de smaak is, maar je hoeft er niet veel van in te doen wil je deze smaak krijgen. Ze zijn zoet, lekker van smaak en proeven niet chemisch! Dat is belangrijk.
Hi Sanne, Bedankt voor jouw review! :)) XX Joan