De beste eiwitshake voor in de zomer!

Wij hebben de clear weet isolate, deze is heel erg lekker (vooral voor in de zomer) het is gewoon een lekker sapje. Ook is het heel erg fijn dat je heel veel verschillende smaken kan hebben met 1 zak door de verschillende knijp smaakjes. Echt een aanrader!

Pannekoek mix is goed van smaak en eiwit powder doet wat het moet doen,echter de smaak flesjes zijn aan de krappe kant kwa hoeveelheid Al zal dat persoon verschillen

Lekker spul

Heb vanille en honey gekocht en ben nu al enthousiast. Voor de toekomst meer smaken proberen, maar ook de whey clear lijkt me wel wat.

Mooi product voor een mooie prijs

Volgens mij de meest betaalbare flavour drops op de markt, althans in Nederland. En ze smaken hartstikke goed dus tot de volgende keer.

De bestelling wordt snel geleverd en de produkten zijn van hoge kwaliteit

Snelle levering, goed product, goede prijs

Snel het product binnen gekregen. Ook een goede prijs voor de hoeveelheid.

Lot Beukers bakeiwit maakt m’n leven compleet!

Het helpt me om mijn gewenste fysieke vorm te bereiken en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Wil graag benadrukken dat alle producten van jullie een positieve impact hebben op mijn lichaamscompositie.

Alles zoals het hoort, en wat je mag verwachten.

Alles word altijd snel en op tijd verzonden. De kwaliteit is puur, eerlijk, en makkelijk toe te passen in mijn eetschema.

Snelle service, goed product!

Product is zacht en lost makkelijk op, de shots maken het echt smakelijk. Maar zonder shot met amandelmelk en een banaan is het ook gewoon lekker :)

Perfect product

Goede duidelijke site. Snelle verzending en daarvan werd ik prima op de hoogte gehouden. Product kwam goed verpakt bij mij thuis aan. Product zelf, super in gebruik! Vr groet Hester

Helemaal top!

Een fijne eiwitpoeder! Hij wordt niet dik als je hem vermengd met water of melk, en door de handige knijpflesjes kun je elke keer lekker zelf bepalen welk smaakje je wilt! De isolate bevat ook geen toevoegingen die ik niet wil :)

Betrouwbaar en snel

Supersnelle levering en vlotte afwerking van de bestelling.

Mooie producten

Mooie producten, snel bezorgd, alleen bij vooral de eiwit van lotbeukers , waar van je kon inschatten na de 1e Lichting. Dat het populair is Mag de voorraad wel groter, en sneller aangevuld worden.

Heerlijk en makkelijke manier om extra eiwit te drinken

De clear whey is heerlijk om te drinken en eiwit binnen te krijgen

Goede producten en snelle verzending

Mijn ervaring met Personal Protein is zeer positief. Ze hebben een duidelijke, overzichtelijke website, een ruim aanbod en snelle verzenging. De producten zijn van goede kwaliteit, vooral het bakeiwit is mijn favoriet!

Snelle levering top producten!

Snelle levering en goede producten, aanrader!

Geweldig ben dik tevreden. Raad het iedereen aan.

Snelle levering en erg lekkere producten

Eiwitpoeder aangeschaft in vanille smaak en chocolade smaak. Snelle levering! Het poeder is heel fijn in gebruik! Tot nu toe toegevoegd aan havermoutpap, kwark en in een baksel van Lot! Smaak is niet overheersend maar nou juist precies goed. Handige verpakking en maatschep. Dit is mijn eerste ervaring met eiwitpoeder dus ik kan het niet vergelijken. Ik ben in ieder geval heel erg tevreden!

Goede service en producten

Leuke verpakking. Goede service. Fijn met de shotjes zodat je zelf kan beslissen waar je zin in hebt.

Heerlijke smaak!

De appel & kaneel repen zijn mijn favoriet. Niet te vergelijken met een standaard eiwitreep, zo lekker! Tot nu toe was iedere keer mijn bestelling de volgende dag al in huis, top.

Goed bedrijf met eerlijke prijzen en goede hoogwaardige producten! Kortom, ben een zeer tevreden klant

Heerlijk spul met elke keer een andere smaak

Heerlijk de shaks en ideaal dat je elke shake die je neemt een andere smaak kunt toevoegen. Alleen jammer dat post nl het telkens veel later bezorgd dan jullie zeggen,

Heerlijkste shots

Ik gebruik de shots in mijn cappuccino en door de yoghurt. Betere begin van de ochtend is er niet.

Geweldig!

Flavour shots are very tasty and the protein bar (coffee) doesn't disappoint.