Eindelijk een eiwit product wat lekker is

Door Lot Beukers bij Personal Protein gekomen, ik vind de shakes heerlijk. Doe het ook in baksels, door de verschillende flavour shots ook iedere keer een andere smaak.

Top levering

Goeie producten! Helemaal blij met mijn Beukers bakeiwit

Perfect!!

Snelle verzending, heel erg fijn, hoe sneller je kunt genieten van al het lekkers! Top producten! Een tevreden mens hier!

Poeder goed om mee de bakken

De proteïne poeder van lot Beukers. Heeft echt wel heel weinig smaak. Maar daarom wel heel fijn om mee te bakken of ergens bij in toe doen. Ik ben erg wel echt blij mee wand ik gebruik het alleen om mee te bakken

Eerste whey-zak die ik leeg heb gekregen

Heb vele poeders geprobeerd, maar meestal na 3 a 4 shakes, blijft de zak/pot in de kast staan en beland het in de prullenbak. Erg enthousiast over dit product!

Gemakkelijk te bestellen, top produkt . Het Bakeiwit van Lot Beukers. De andere produkten ga ik ook nog een keer bestellen. Samen met de Bakeiwit, als die weer voorradig is ;)

Snelle levering, goede communicatie en erg fijne producten! Helemaal fan van de bakeiwit. Geweldig!

Snelle verzending, fijn product!

Het product zou wat vertraging hebben met uitleveren door een probleem buiten hun om. Uiteindelijk toch supersnel geleverd door hun inzet om het op tijd de deur uit te hebben. Prima op de hoogte gehouden per mail.

Goede service mooie producten. Het bakeiwit van lot beukers besteld. Helemaal blij mee. En nog een handgeschreven briefje erbij om je veel plezier te wensen met je bestelling Te leuk toch

Voor het eerst besteld, duidelijk website en snelle service! Erg leuk een persoonlijk kaartje te ontvangen bij levering!

Geweldige producten. Klontert niet. Netjes verpakt, geen overbodige materialen. En: een persoonlijk kaartje chapeau!

Ik raad dit iedereen aan!

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede eiwitaanvulling. Altijd 100% vertrouwen gehad in Lot Beukers dus super blij dat dit product op de markt is gekomen. Ik moet de vanille nog proberen maar chocola is goedgekeurd!

Supersnel

Zo tof hoe snel jullie gaan met een geplaatst bestelling

Snelle levering!

Super snelle levering! De whey isolate smaakt heerlijk met caramel en chocolade, meer smaken besteld maar nog niet geprobeerd. De Bakeiwit chocolade en vanille ook nog niet geprobeerd dus daar kan ik niks over zeggen.

Top bedrijf

Super fijn bedrijf, er was wat verkeerde gegaan met bestellen maar dat is super fijn en goed opgelost. Bestelling was de andere dag al binnen..

Lekker, duurzaam en makkelijk!

Lekker dat je je eigen smaak kan kiezen, makkelijk mee te nemen en geleverd in een duurzame verpakking!

Waanzinnig lekker

Wat is dit lekker, zoveel beter dan de dikke romige eiwitshake.

Helemaal blij met de flavour shots

Door het gebruik van de flavourshots wordt mijn bananenbrood net iets specialer en smaakt extra lekker!

Snelle levering en goed product

Vorige week voor het eerst een bestelling geplaatst. Van meerdere mensen gehoord dat het een goed product is. Na een kleine aarzeling heb ik uiteindelijk een bestelling geplaatst. Een build your pack ( whey isolate en 4 flavour shots) De flavour shots zijn zeer goed. Geen chemische smaken. Echt heel lekker. Naast shakes, gebruik ik de shots ook voor mijn kwark. Erg lekker. De beker heb ik ook besteld en die werkt erg fijn. Ze zijn een klant rijker!

Goede producten en altijd vriendelijke customer service

De producten zijn van super kwaliteit, ik ben fan!

De shake naar keuze, heerlijk en eenvoudig

De eiwitshakes zijn makkelijk en lekker te bereiden. Het kost je geen moeite en elke keer een andere smaak is fantastisch. Zo verveelt een shake nooit.

Super snelle levering. Ruim assortiment en mijn bestelling was netjes ingepakt.

Heerlijke smaakjes

Goede smaken en snelle levering

Ga zeker nog eens bestellen!

Zeer snelle verzending. Jammer dat niet alle smaakjes die ik wou in voorraad waren (banaan) 3/4 smaakjes vond ik lekker (vanille, chocolade, aardbei), de cookie ben ik minder fan van. Volgend pakket ga ik zeker voor de banaan smaak

Zeer goede kwaliteit en m'n baksels lukken nu :-)

Mijn proteïne baksels van Lot Beukers hadden een ontzettend vieze chemische smaak. Ik kwam er uiteindelijk achter dat het kwam door het proteïne poeder wat ik gebruikte (drogist) . Ik besloot toen om voor het proteïne poeder te gaan van Personal protein wat zij zelf ook gebruikt om mee te bakken. Zeer goede kwaliteit en ik ben super blij want mijn proteïne baksels lukken nu wel en hebben geen vieze bijsmaak meer. Een aanrader dus!