Peronal protein is geweldig.

Op dit moment bak ik met het nieuwe Bakeiwit een fantastisch mooi product.

Fantastische producten

Voor de eerste keer hier besteld en zeer tevreden over het assortiment,de snelheid van leveren en het persoonlijk geschreven kaartje wat bij mijn bestelling zat. Zeker een aanrader,mijn volgende bestelling komt er in elk geval weer gauw aan.

Kan beter

De site liep vaak vast waardoor het een half uur heeft geduurd voordat ik mijn bestelling had afgerond. Een mail ontvangen dat het pakket verzonden is op 19 mei en toen bleef het even stil. Op 23 mei is het pakket ontvangen door postnl (tenminste toen zichtbaar in de track and trace). Dus al met al langer onderweg dan verwacht. Ik vind dat er nog wat werk aan de winkel is voor Personal Protein.

Vernieuwend

Eindelijk heb ik een proteine gevonden die helemaal bij mij past! Ik heb nogal kieskeurig en ik was al lang op zoek naar de perfecte shake. Meestal vind ik het te zoet of te chemisch. Deze is niet alleen heel erg lekker, maar je kan jouw shake ook aanpassen naar de smaak waar je op dat moment zin in hebt! De perfecte oplossing en ik zit niet meer vast aan een smaak die ik niet lekker vind; geen verspilling meer! Ik heb absoluut mijn merk gevonden!

Yummy

Breakfaste Shake en Night Shake in 1 woord: Top! De nieuwe Honey Shot 2 woorden: Super lekker!

Top product!

Geen vieze nasmaak zoals met sommige whey poeders!

Top product, snelle levering.

Goed product en een snelle levering.

Erg fijn die smaakjes

Fijne eiwitten en vooral doordat je er elke dag een ander smaakje aan kunt geven. Had niet verwacht dat het zo ideaal en simpel zou zijn.

We love the flavors!

Its a really convenient product, tastes great!

Heel lekker

De flavor shots smaken erg goed en zijn goed te doseren, ook heeft de creatine zonder toevoegingen geen smaak waardoor het makkelijk in water te mengen is.

Top whey

Door alle verschillende shots verveelt hij nooit. Romig van smaak en drinkt goed weg

Protein pancakes zijn heerlijk!

Snelle levering en een persoonlijke benadering. Het product dat ik bestelde, de pancakes, smaakt super!

Fijne producten en een snelle levering!

Ik ben erg tevreden over de producten. Als ik bestel is het snel geleverd en krijg ik tussendoor een mail om mij van de bestelling op de hoogte te houden, echt fijn!

Super product

Super blij met de Pure Whey Isolate shakes en de smaken! Aanrader!

Smaken zijn heerlijk. Vragen worden direct opgepakt en beantwoord.

Lekker

Gebruik vanaf begin al de clear. Nu de 2 nieuwe smaken erbij, de raspberry is wel de favoriet van de 2.

Goeie service

Had wat vragen via fb gesteld en die werden snel en correct beantwoord. Daardoor werd de keus makkelijk om bij jullie een bestelling te plaatsen.

Snel en fijne proteïne

Snel geleverd en fijn dat je je eigen smaakjes kunt toevoegen (ipv meteen een hele zaak met dezelfde smaak). Krijg er ook geen last van (gevoelig voor lactose).

Niets ontvangen

Op 11 mei lj bakeiwit lot Beukers besteld en betaald helaas tot op heden niets ontvangen. Of ik zou aanbevelen hangt af van hoe voorstaande wordt opgelost.

Goeie kwaliteit

Lkkere goeie shake

Service is goed en de producten ook.

Heerlijke smaken, snelle service

Ik ben tevreden over de smaken van jullie producten, ze zijn erg lekker, ik gebruik ze dagelijks. De verpakkingen zijn leuk, lekker kleurrijk. Ik vond het erg leuk dat er bij mijn eerste bestelling een persoonlijk kaartje zat. Een aandachtspuntje is dat in de advertentie op fb staat vandaag bestellen zonder verzendkosten. Deze code werkt niet. Bij goed kijken blijkt de advertentie van eerdere datum. Dit werkt verwarrend, en zorgt voor teleurstelling

Geweldig die verschillende smaken!

Proteïne Shake met elke dag een andere smaak… super !! Kijk er na uit om nog meer smaken te proberen zo blijf je Shake elke dag anders

Snelle levering.

De milkshake en smaakjes zijn helaas niet mijn ding. Verder goede service

Beste eiwitpoeder & pre-workout!!

Ik had altijd problemen met eiwitpoeder die niet goed oploste en/of niet lekker smaakte, en datzelfde had ik met pre-workouts. Tot mijn coach me Personal Protein aanraadde, sindsdien ben ik verkocht. De whey isolate lost super op en met de verschillende smaakjes is er altijd wel eentje die je lust of waar je op dat moment zin in hebt. De pre-workout is ook heerlijk van smaak! Ik ben echt verkocht aan PP en verheug me op iedere shake die ik weer pak!