Netjes geleverd

Nog even leren hoelang je moet knijpen voor 1 shot en nog niet alle smaken geproefd....

Smaakt heerlijk

Mijn vriendin en ik hebben al vele mensen dit product aangeraden, wij hebben alle smaken al gehad en vinden het nog steeds geweldig!

Goed snelle levering

Fijne en duidelijke webshop

Ik koop al een tijdje mijn producten bij jullie. Ik ben zeer tevreden over de pure whey en smaakshots. Zo heb ik telkens een smaak waar ik zin in heb. Het lastige van de shaker vind ik wel de draaidop. Deze kan je vaak niet goed erop draaien, en als je onderweg bent is het lastig drinken. Dit is bij veel shakers met een klepdop wel gemakkelijker. Verder super fijne webshop en alles is erg duidelijk.

Altijd snel en correct

Geweldig snel en correct bedrijf. Ooit eens het verkeerde geleverd gekregen, maar dit werd zeer accuraat opgepakt en een dag later had ik alsnog het juiste product in huis. Elke levering wordt binnen 2 dagen geleverd; echt super!

Top en makkelijk

Door de snelle levering zit ik nooit zonder Makkelijke en voedzame maaltijd en smaakt iedere keer weer anders

Gewoon goed!

Snelle bezorging goede Proteïne poeder en niet meer 2 kilo van 1 smaak maar elke smaak die je wilt per 2 kilo, ideaal!

Ik hou van de flavorshots!!!

Heerlijk die flavorshots. Elke dag een ander kwarkje. Heerlijk!!!

Erg blij met de producten

Goede producten met een juiste prijskwaliteit verhouding. Voor ieder wat wils: vegan, opties, diverse smaken, diverse soorten eiwitten.

De meest interessante smaken boven verwachting!

Ik had tompouce, suikerspin, stroopwafel en watermeloen besteld. Waar andere merken super chemisch proeven zijn deze ZO lekker! Ik doe het naast de whey powder ook gewoon in de koffie of kwark! Zelfs mijn vriend vind ze super lekker :)

Fijne producten

De shots zijn heerlijk voor in de yoghurt

Kwalitatief bovengemiddelde webshop

Doordat mijn ontbijt proteïne bij een ander tijdelijk uitverkocht was ben ik bij Personal Protein terecht gekomen. Het idee dat je zelf je smaakstof kan toevoegen is echt een aanrader. Je begint de dag goed en lekker. Levering is snel en correct. Tevens het hand geschreven kaartje geeft de klant een persoonlijk gevoel.

Elke ochtend door mn havermout!

Ik vind deze eiwitpoeder icm flavourshots echt heeerlijk door mn havermout!

Mega chill

Ik vind het moeilijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, vooral omdat ik shakes vaak moeilijk wegkrijg, meestal blijft het toch wat korrelig en valt het zwaar. Dat heb ik totaal niet hierbij, het drinkt gewoon weg als limonade en het is heel chill dat je gewoon de smaken kan afwisselen. Het ziet er ook nog eens mooi uit en het wordt snel en netjes bezorgd. Heb het al aan meerdere mensen aangeraden die het ook zijn gaan proberen en enthousiast zijn erover!

Ik ben om!

Ik was al lang op zoek naar een shake zonder toevoegingen. Was sceptisch en bang voor een muffe smaak o.i.d Maar, totaal positief verrast! Wat een oplossing is dit. Zelfs zonder de smaakjes vind ik het een prima toevoeging aan kwark of smoothie. De smaakjes maken het uiteraard nog lekkerder. En ook bij de smaakjes moet ik bekennen dat ik ze erug lekker vind!! Ik ben om, dit wordt mijn shake, ben er super blij mee.

Heb veel energie, wordt niet snel moe

Vroeger kon ik maar half uurtje maar sporten, maar nu 1 uur soms wordt het meer.ik heb meer energie, wordt minder moe.

Very good whey protein

It was my first time ordering from personal-protein and i must say im very satisfied with the quality of the whey isolate, it blends realy well and the added flavours (caramel,vanilla) are very tasty... i would recommend to anyone who is looking to suplement their diet with high-quality proteines.

Shotjes zijn erg lekker

Shotjes zijn lekker en makkelijk mee te nemen

Super fijne producten, overzichtelijke site en snelle levering Total Personal Pakkage

Sinds enkele jaren koop ik mijn supplementen bij Personal Protein op een snelle en klantvriendelijke manier. Snelle levering en een persoonlijke touch maken dat ik hier blijf bestellen. Het overstappen van grote plastic containers naar goed hersluitbare kleinere verpakkingen aangevuld met steeds nieuwe smaken voor je Shakes is een duurzame, praktische (neem de producten graag mee tijdens mijn reizen) en passende upgrade.

Goed vullende pannenkoeken

Goed vullende en lekkere pannenkoeken.

Snelle levering!

Veel keus, repen zijn heerlijk en de smaakjes maken de yoghurt en kwark nog lekkerder! Levering was 1 dag na bestelling, top!

Fijne producten & snelle levering!

De verschillende shotjes, creatine en de whey isolate zijn favoriet! Top producten & altijd snel geleverd.

Heel lekker

Heerlijke Shakes!!

Ik ben blij!

Bedankt! Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en over de hele look & feel ben ik echt positief over te spreken. Het was echt een cadeautje om te openen en was dus erg blij met de ontvangst. De schakes met siroop zijn echt top! Zeker een aanrader voor mensen die nog een beetje zoekende zijn!!

Overzichtelijke website, snelle levering met een leuk persoonlijk geschreven kaartje. Heerlijke flavourshots die van mijn kwark elke dag een feestje maken! Aanrader!