Pluspunten

Snel, flexibel en een prachtig eindproduct. Een echte aanbeveling!

Pluspunten

Alles top geregeld, er waren wat dingen niet geleverd, maar dat konden de monteurs zonder problemen meenemen. Erg goed meegedacht naar een oplossing. Top service.

Op dit moment niet

Pluspunten

Goede en leuke communicatie, mooie schuttingen die je helemaal zelf kan samenstellen, goede kwaliteit voor een hele mooie prijs en echte vaklui die desgewenst de schutting perfect plaatsen en alles netjes achterlaten. Topbedrijf!

Pluspunten

Goed contact en service.. goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Deskundige informatie, er wordt rekening gehouden met de wensen betreft de planning. De hovenier die mijn schutting plaatste was netjes en precies. Alles keurig opgeruimd, kortom een aanrader.

Pluspunten

kiezen uit een ruim assortiment en makkelijk bestellen. sublieme levering

Pluspunten

Snelle reactie op offerte, d Afspraken worden nagekomen , plaatsen van schutting gebeurt op een deskundige manier en word netjes gewerkt .

Pluspunten

eenvoudige site. heldere antwoorden op je vragen telefonisch en per mail TOP TOP TOP

geen

Pluspunten

Tijdens de offerte aanvraag werd er al meegedacht, waardoor wij de bestelling hebben aangepast op hun advies. Levering en materiaal zijn echt top. Prettig contact via mail en telefoon.

Ga zo door.

Pluspunten

Goede communicatie. Flexibel en meedenkend bij last minute oplossingen.

De tuinman stond een paar uur vroeger voor de deur dan afgesproken, gelukkig waren we wel gewoon thuis.

Pluspunten

Duidelijke en goede afspraken vooraf kunnen maken via eerst de website en daarna meer gedetailleerd via de telefoon en mail. Twee correcte heren hebben de schutting vakkundig en snel geplaatst. Prachtig resultaat.

De webstie zou iets beter kunnen qua opstellen schutting. Meer details moet je telefonisch of per mail erbij afspreken. Dan blijkt er meer mogelijk dan op de site te vinden is.

Pluspunten

Snel, goed geregeld. Aardige monteurs.

Factuur niet ontvangen en duurt lang, dit kan beter.

Pluspunten

Prima schutting, waar voor je geld, en een klantenservice die garant staat voor alles!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service zowel per mail als per telefoon. website zeer toegankelijk. prijs perfect

transport laten verzorgen door een externe. bij aflevering bleek een en ander niet meer heel te zijn door toedoen van chauffeur.

Pluspunten

Zeer tevreden, prijsstelling is goed. Hoveniers zeer vakkundig. Alleen maar lof.

Communicatie mag iets beter.

Pluspunten

Duidelijke offerte correcte levering van de materialen goede kwaliteit materialen zeer deskundige en vriendelijke plaatsing ploeg heel tevreden!

Pluspunten

We zijn keurig op de hoogte gehouden door Mega-Schutting over wanneer er geplaatst zou gaan worden. Materialen zijn van goede kwaliteit!

Twee palen staan iets lager dan de rest van de schutting, waardoor, als je er echt op let en het weet, een klein knikje in de schutting zichtbaar is. Ook is 1 onderplaat iets te ver ingekort. Verder staat de schutting keurig en raden wij Mega-Schutting zeker aan.

Pluspunten

Zeer duidelijke website, zelf je schutting samenstellen, je krijgt meteen het totaalbedrag van je schutting te zien. Schutting mooi geplaatst, een aanrader!

Ga zo door

Pluspunten

Online mooie ontwerp module met prijsopgave en online bestellen. Goed en functioneel contact per mail en telefoon. Zorgvuldige levering en professionele plaatsing door hovenier.

Pluspunten

Goed telefonisch en email contact vriendelijk te woord gestaan. Wij zijn blij verrast!!!

nvt

Pluspunten

Bedrijf wat gemaskte afspraken en toezeggingen nakomt. Ook als buiten invloed van Mega schutting (extreme weersomstandigheden) de planning meer dan vol loopt. Dit bedrijf levert Service met een hoofdletter S

Geen enkele

Noordland 17

4451 RP Heinkenszand

0113 - 405 131

Over Mega-Schutting B.V.

Mega-Schutting levert (en plaatst) houten, hout-beton en betonnen schuttingen. Met een zeer ruim assortiment en online ontwerptool bieden wij de schutting die aansluit bij uw wens en budget. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan overkappingen en veranda's. Kom eens langs in onze showroom of kijk op onze website voor de mogelijkheden!