Voor het bespreken van de mogelijkheden en beperkingen, en natuurlijk voor het bezichtigen van de schuttingen, naar Heinkenszand afgereisd. In de showroom werd heel goed meegedacht: Transport tot aan de deur niet mogelijk (stoep) -> we gaan proberen het met de ploeg mee te geven op de aanhanger. Haag moet van buren blijven staan -> geen probleem als wortels maar voldoende weg zijn. Achterzijde alleen via steegje bereikbaar -> dan moeten de delen een stukje gedragen worden. Tussentijds geïnformeerd dat een bepaald onderdeel niet geleverd was, dit zou aangepast worden. Helaas toen ook enige onrust omdat niet genoteerd was dat de haag zou blijven staan -> dit was snel opgelost. Door hevige regen veel grondwater dus daardoor nog onzeker of plaatsing wel mogelijk was, maar gelukkig werd het daarna snel beter en kon de plaatsing doorgaan. In iets meer dan een halve dag hebben de twee heren de volledige voortuin (18.5m rondom incl. poort) en één zijde in de achtertuin geplaatst. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan, maar het is ze gelukt en het staat er zeer netjes in. Er werd ook goed meegedacht over het feit dat er toch wel aardig wat verloop in de tuin zit, waardoor er gekozen is voor een sprongetje. Wel een kleine verassing achteraf dat hier een meerprijs op zat (zeer beperkt). Maar... het ziet er fantastisch uit! Ik ben er super blij mee!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Leuk dat u in de showroom bent wezen kijken! Fijn dat u zo tevreden bent over uw Naaldhout hout/beton schutting en over de communicatie over levering. Verloop in de tuin is soms een verassing inderdaad maar fijn dat we dat op een juiste manier hebben kunnen oplossen. We hebben foto's ontvangen van de montageploeg en het ziet er erg mooi uit. We wensen u er veel plezier van. Met vriendelijk groet, Team Mega-Schutting
Ik heb een hout-beton schutting laten plaatsten en ben hier erg tevreden over. De installateurs waren mooi op tijd en waren vriendelijk en zeer kundig. Ondanks dat er in mijn tuin erg veel boomwortels zaten die het werk bemoeilijkte bleven de heren vrolijk. Het eindresultaat is prachtig en ik ben hier zeer content mee. Het contact tussen de klantenservice en mezelf heb ik ook als prettig ervaren. Al met al ben ik zeer tevreden.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u op alle vlakken tevreden bent over ons bedrijf en ons product. We hopen dat u nog lang mag genieten van de schutting! Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Levering op de juiste tijd, fijne communicatie, vakkundig en vriendelijke mensen die de schutting kwamen plaatsen
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en de monteurs. De monteurs hebben een foto aan ons gestuurd van de schutting, hij staat er netjes bij. We hopen dat u lang plezier mag hebben van deze mooie Caballero Wood schutting. Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Wij hebben de service als heel prettig ervaren. De prijs kwaliteitsverhouding is prima. Je krijgt duidelijke e-mails over wat je wanneer kan verwachten en als je belt met een vraag wordt je snel te woord gestaan. Ik had een stuk schutting te kort besteld maar werd erg goed geholpen en deze werd snel nageleverd en geplaatst. Ik zou mega-schutting zeker aanraden.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u onze service als heel prettig hebt ervaren en dat de prijs kwaliteitsverhouding prima is. Fijn dat het stuk schutting wat u tekort besteld had snel is geleverd en geplaatst. We hopen dat u lang plezier mag hebben van uw schutting met poort. Met vriendelijke groet, Team Meg-Schutting
Goed advies gekregen in de showroom. Vervolgens snelle levering en compleet met alle bevestigingsmaterialen en instructieboekje. Na plaatsing bleek nog een passtuk nodig, wederom goed advies en direct uit voorraad materialen meegekregen zodat er een perfect mooie hardhouten erfafscheiding staat. Prima tevreden
Goedemorgen, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp in de showroom en de (snelle) levering. Het instructieboekje vinden klanten inderdaad ook altijd fijn. We hopen dat u lang plezier mag hebben van uw hardhouten schutting. Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Op 13 september is de schutting deskundig geplaatst. De hoekpaal is verkeerd gezet. Die moet een kwart slag gedraaid worden. De gleuf moet aan de kant komen van de volgende schutting. Die schutting, die ik binnenkort bestel, moet daarop haaks worden aangesloten.. Een en ander heb ik bij mega-schutting gemeld en daarvan zou een aantekening worden gemaakt.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Vervelend dat de hoekpaal verkeerd geplaatst is maar dat zullen we inderdaad voor u regelen als de andere schutting geplaatst wordt. Ik zie het genoteerd staan, maar uiteraard kan het geen kwaad ons daaraan helpen herinneren bij uw nieuwe order. Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
De medewerkers hebben heel netjes gewerkt. Wij zijn heel blij met zo'n mooie schutting. Wij zuilen jullie aan iedereen aanbevelen.
Goedemorgen, Wat fijn om te horen! We zullen het compliment doorgeven aan het montageteam. We hopen dat u lang plezier mag hebben van deze mooie luxe schutting. Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Wat heeft dit bedrijf het goed geregeld Een echte aanrader alles volgens afspraak goed bereikbaar en komen na wat zij beloven
Goedemiddag, We zijn blij om te horen dat u ons bedrijf een echte aanrader vindt. We streven er uiteraard naar om goed bereikbaar te zijn en onze afspraken na te komen. Leuk dat wij op deze manier een bevestiging krijgen dat we dit goed doen. We hebben de foto's van uw schutting bekeken, het is erg mooi geworden. Een heel verschil met eerst! We wensen u veel plezier van uw schutting. Met vriendelijke groet, Annemiek Matthijsse
De bestelde schuttingen zijn prima! De levering ervan was puur waardeloos. Op website stond levering binnen 5 werkdagen. En dat ze vakantie hadden in week 32 en 33. Geen probleem, leek me, aangezien ik in week 29 bestelde. Helaas gebeurde er niks. Toen ik contact opnam kreeg ik te horen dat ze mijn bestelling na de vakantie, in week 34 dus, zouden leveren! Niks 5 werkdagen! Gewoon slecht!!
Beste Sylvia, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat de materialen naar wens waren, wat jammer dat de levering zo is tegengevallen. Omdat zowel Berkelland als het opgegeven emailadres niet in ons systeem staan, is het voor ons niet mogelijk om na te kijken wat er is gebeurd. We hopen dat u ondanks deze tegenvaller toch nog veel plezier heeft van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
De heren hebben ondanks het warme weer ontzettend hard gewerkt! Denken goed met je mee, veel is mogelijk alles in overleg! Heel tevreden met de schutting en het plaatsen hiervan!
Goedemiddag, Deze pluim gaan we zeker doorgeven aan ons montageteam, bedankt voor uw mooie review. We hebben de foto's ontvangen van het montageteam en het ziet er inderdaad goed uit. We wensen u veel plezier van uw luxe schutting. Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Had met spoed lage voortuinschutting nodig dat is keurig snel geregeld
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie review over onze snelle service. Veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Snelle en goede service en klantvriendelijk
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Mega-Schutting heeft een schutting neergezet voor mij in Juli 2022, ze hebben dit enorm goed uitgevoerd en het resultaat is van hoge kwaliteit. De communicatie met Mega-Schutting was duidelijk en snel. Kleine en grote aanpassingen konden makkelijk uitgevoerd worden zonder enige problemen. Zeker een aanrader.
Beste Justin, Erg leuk dat u deze positieve beoordeling heeft achtergelaten! Er is een prachtige Caballero Wood® hout-beton schutting bij u geplaatst, bedankt voor uw complimenten hierover. Uw complimenten hebben we ook gedeeld met de monteurs die bij u zijn geweest. Namens het hele team wensen we u er veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Mega-Schutting
Transparant offerte, makkelijk contact. Goede service.
Beste Helma, Bedankt voor uw beoordeling, veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
De monteurs hebben prima werk afgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat.
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van uw complimenten! We geven dit uiteraard door aan de monteurs die uw mooie luxe schutting hebben gemonteerd. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Samenstellen van de schutting was eenvoudig via de website. Het proces erna van winkel mandje tot levering is super geregeld. Tussendoor contact gehad omdat we wat moeite hadden om de bestaande fundering te verwijderen en we wat advies nodig hadden. Goed geholpen door iemand die weet waar hij over sprak en het juiste advies daardoor kon geven. Levering volgens afspraak en hetzelfde geldt ook voor plaatsing. We zijn 100% tevreden.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Van een klant die 100% tevreden is worden wij heel blij, daar gaan we voor. Het advies over de fundering heeft u gehad van onze collega Pieter, we zullen de complimenten aan hem doorgeven. Veel plezier met uw schutting! Met vriendelijke groet, Team Mega-Schutting
Hout beton schutting besteld. Binnen 10 min na online bestelling belde al iemand van mega schutting om de bestelling door te nemen, bleek dat ik iets te veel materiaal had besteld. Schutting is keurig geplaatst en het nabestelde pastuk werd de volgende dag kosteloos gemonteerd. Mooie schutting heel blij mee
Beste Marcel, Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw schutting naar tevredenheid is geplaatst. Veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Team Mega-schutting
Het bestellen gaat soepel met de configurator. Daarnaast nette prijzen en snel kunnen leveren. Wat ook mooi is om te zien is dat ze, vanwege de christelijke goloofsovertuiging, op zondags geen commerciele activiteiten doen. Zelfs de webwinkel is dan gesloten. Mooi dat dat nog bestaat.
Beste Jeroen, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en levering. Het doet ons ook erg goed om te horen dat u het waarderen kan dat ons bedrijf op zondag niet open is en dat onze website dan ook niet te bereiken is. Dit is een keuze die niet iedereen begrijpt en daarom zijn we ook blij om te horen dat er mensen zijn die het wel waarderen. We wensen u veel plezier van uw schutting! Met vriendelijke groet, Team Mega-schutting
The whole process was carried out professionally and to a very high standard . Great advice from the engineer when he visited our garden . Lead time was perfect and the installation team took great attention to detail and worked around all the trees in the garden without damaging anything . They also advised on a good solution for a very uneven path . We are so pleased with the finished result and highly recommend using this great company.
Samen met de buren op 8 april de schutting samengesteld op de website. Dat ging gemakkelijk, en de kosten waren direct duidelijk. 11 april definitieve bevestiging met diverse instructies gehad. 20 april geleverd. Chauffeur heeft voor het leveren even contact opgenomen en was op tijd. Aardige man, heeft nog even wat vragen beantwoord en uitleg gegeven. Heeft daarna nog wat foto’s gemaakt van de afgeleverde spullen en ging weer onderweg. Kwamen uiteindelijk onderin de stapel een betonnen paal tegen waarvan heb bolletje op de bovenkant beschadigd was. Ook hadden we verticale en horizontale schuttingdelen besteld, waarbij we bij de verticale delen ook een tussenplank hadden verwacht. Dit bleek niet het geval. Na overleg met mega-schutting is het prima opgelost. Er werd een reparatiesetje gestuurd voor het beton en ondanks dat de tussenplanken er standaard niet in horen te zitten hebben we 6 planken gekregen om deze zelf er alsnog tussen te kunnen plaatsen. Nadat alles geplaats was (we hebben de schutting zelf geplaatst) bleek er een plank in de deur een scheur te hebben die steeds groter werd. Contact gezocht met Mega Schutting. Men stelde het losser maken van de schroeven voor om het scheuren op te lossen. Toen dit uiteindelijk het probleem niet oploste een nieuwe plank toegestuurd gekregen. Lang verhaal kort: Mega Schutting heef goede kwaliteit spullen, prima uitleg over de bezorging en plaatsing, ook als je het zelf doet, levert zoals afgesproken en heeft een uitstekende service, ook achteraf.
Beste Sergio, Hier worden wij blij van, bedankt voor deze positieve review. Jammer dat er kleine beschadigen waren, maar fijn om te horen dat dit naar tevredenheid is opgelost. Ook leuk om te horen dat u zo positief bent over chauffeur, dit gaan we aan hem doorgeven. We wensen u veel plezier van uw schutting! Met vriendelijke groet, Mega-Schutting
Communicatie: top, zowel telefonisch als Email. Altijd een snelle reactie. Goed advies gekregen in de showroom. Het niet hebben van een achterom was geen probleem, een pas-stukje van 10 cm ook niet. Zeer snel geplaatst, met een uur waren de jongens klaar en die zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Wij zijn zeer tevreden!
Bedankt voor uw positieve recensie! Fijn om te horen dat onze communicatie en reactie naar tevredenheid is verlopen. Leuk ook om te horen dat de jongens goed op elkaar ingespeeld zijn, we zullen ze uw reactie doorsturen. We wensen u veel plezier van uw schutting. Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Via internet bij mega schutting uitgekomen. Makkelijke site en makkelijk bestellen. Snel geleverd. 2 platen waren beschadigd tijdens transport, chauffeur heeft dit direct door gegeven, en de zelfde dag ben ik nog gebeld door mega schutting. Gelukkig binnen een paar dagen de vervangende platen geleverd. Uiteindelijk wouden we de afdekmutsen en afdekpanelen niet gebruiken en deze hebben we zonder probleem terug kunnen sturen.
Beste Roy, Bedankt voor uw positieve recensie! Leuk om te lezen dat u de website en de service zo weet te waarderen. Veel plezier van uw beton-beton schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Een drietal medewerkers om 7,30 uur na een korte briefing aan de slag en om 10.30 uur een mooie schutting van 11mtr om mijn tuin. prijs in overeenstemming met het geleverde kwaliteit!
Beste Ruud, Bedankt voor het delen, we hebben het doorgestuurd naar de monteurs. Veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Mega-Schutting heeft een mooie schutting aangebracht. Helaas is de afwerking niet nettjes uitgevoerd. Ook hebben de monteurs de bouwafval laten slingeren en niet meegenomen.
Beste Adrie, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de schutting, jammer dat niet alles naar tevredenheid is opgeleverd. We nemen contact met u op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Aanvankelijk werd een levertijd van ruim 8 weken gecommuniceerd. Met enig geluk werd dat 2 weken. De schuuting is keurig geplaatst. Een dag na de oplevring bleek een afdeklat gescheurd. Na melding is deze kosteloos vervangen. Aan de achterzijde van de tuin bleek een fundering te liggen waardoor niet alles geplaatst kon worden. De overtollige materialen zijn volledig terug betaald. Ook zijn we gebeld of we een andere oplossing hadden voor de achterzijde en of Mega-schutting hier nog een rol in zou moeten spelen. klasse! Niet alleen een schutting verkopen maar ook een prima aftersales.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review en uw complimenten. Veel plezier van de schutting namens het hele team! Met vriendelijke groet, Mega-Schutting
Noordland 17
4451 RP Heinkenszand
Mega-Schutting levert (en plaatst) houten, hout-beton en betonnen schuttingen. Met een zeer ruim assortiment en online ontwerptool bieden wij de schutting die aansluit bij uw wens en budget. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan overkappingen en veranda's. Kom eens langs in onze showroom of kijk op onze website voor de mogelijkheden!