Snelle service top plaatsploeg en resultaat mag er wezen
Beste Wilfred, Bedankt voor uw mooie review uit de andere kant van Nederland:) We hebben dit doorgeven aan de monteurs die de schutting hebben gemonteerd. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Schutting was snel geplaatst. Op het laatste moment nog extra delen erbij besteld, dit was geen probleem en konden gelijk meegenomen worden met de originele opdracht.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat we u goed konden helpen door nog snel de order aan te passen zodat de materialen op tijd geleverd en gemonteerd konden worden. Veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Fijne, overzichtelijke website en snelle levering. Helaas is de kwaliteit van de schutting en de betonplaten minder. Bij meerdere schuttingplanken zitten diepe scheuren en ook de betonplaten waren op sommige plekken beschadigd/afgebroken.
Beste Angela, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat de website en snelle levering naar tevredenheid was. Wat de scheuren en betonplaten betreft denken we graag met u mee om te kijken naar een oplossing. We hebben daarover contact gezocht om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Verder wensen we u veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Online besteld. Goed advies en prima levering
Beste Niek, Bedankt voor uw mooie beoordeling, veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Erg goede producten en de levering is super Onze klanten zijn ook erg tevreden.
Beste Dave, Bedankt voor je mooie review, leuk om te lezen dat zowel jullie als de klanten erg tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Perfect geleverd en pro actief meegedacht met de configuratie van de nieuwe schutting
Beste Pieter, Bedankt voor de complimenten over ons bedrijf en de levering van uw mooie betonschutting! We hebben dit ook doorgestuurd naar de chauffeur die de materialen heeft afgeleverd. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Snel eerlijk duidelijk
Bedankt voor je mooie beoordeling Pieter! Met vriendelijke groet namens het hele Mega-Schutting Team
Twee weken geleden schutting besteld en werd keurig op de afgesproken dag geleverd. Schutting is van een goede kwaliteit en al het montage materiaal was aanwezig. Zelf de schutting gezet, was overigens toch een lastigere klus dan verwacht. Helaas was de afmeting van de poort niet goed geadviseerd en was deze te breed. Dit is keurig opgelost en binnen 5 dagen werd de oude poort opgehaald en de nieuwe geleverd. Dat is service die je verwacht, maar niet vanzelfsprekend is. Ik zou deze partij zeker aanraden.
Beste heer van Kasteren, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over ons en dat u de service als goed heeft ervaren. Wij maken uiteraard ook wel eens een fout en proberen dat altijd goed op te lossen. We zijn dan ook altijd blij als we het dan positief kunnen afsluiten. Nogmaals bedankt voor het delen en veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Prachtige schutting mooi eindresultaat Goede communicatie per mail en telefoon afspraken werden nagekomen werden vriendelijk te woord gestaan Snel geleverd en gemonteerd
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie review over ons bedrijf. Veel plezier van uw schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Op 6 mei is onze nieuwe schutting geplastst door mega-schutting. Ik ben zeer tevreden. Prima prijs en kwaliteit. Communicatie via telefoon en e-mail verliep snel en duidelijk. Per e-mail werd netjes aangegeven wanneer de materialen werden geleverd en wanneer de schutting geplaatst werd. Voor levering werd ik gebeld dat ze 20 min. later de materialen kwamen leveren. Op 5 mei werd ik aan het einde van de dag gebeld door de monteur om af te spreken hoelaat ze konden komen. Op 6 mei kreeg zelfs een sms dat ze iets later waren door een file. De uitvoering verliep heel netjes en snel. De monteurs waren zeer beleeft. Ik beveel Mega-Schutting zeker aan.
Beste Jakob, Bedankt voor uw beoordeling en de complimenten over de monteurs en de communicatie. Deze beoordeling hebben we ook doorgegeven aan de monteurs. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Erg mooi product voor een redelijke prijs. Netjes geleverd en snel en keurig geïnstalleerd. Dank voor het mooie product en de goede service.
Beste Johan, Bedankt voor uw mooie beoordeling, deze hebben we ook doorgegeven aan de monteurs. Veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Heel mooi geworden
Beste Yvonne, Bedankt deze mooie review, veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
5 schermen + looppoort besteld. Super nette prijs, levering op afgesproken tijd en datum. Kwam 2 blikken beits tekort, werden snel nageleverd. Ook een superprijs voor de beits scheelt een heel stuk in prijs met de bouwmarkt. Goede kwaliteit beits, dekt in 1 keer prachtig zwart. Niets dan lof!
Beste Gijsbert, Bedankt voor je mooie beoordeling, veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Contacten met Mega Schutting als goed ervaren evenals de snelheid waarmee vragen werden beantwoord. De heren die de schutting kwamen plaatsen riepen na 5 manuren dat ze al 3 uur meerwerk hadden gehad omdat ze 3 bakstenen uit de grond hadden gehaald. Hier geen rekening van ontvangen.
Beste Erik, Bedankt voor uw mooie review! Deze is inmiddels verzonden naar de monteurs. De meerwerkuren waren inderdaad niet van toepassing en zijn niet doorberekend, hier zult u ook geen rekening van ontvangen. Verder wensen u veel plezier van uw schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
De monteurs wisten wat ze deden. Snel en netjes plaatsen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie review, leuk dat u dit wilde delen. Uw beoordeling is al verstuurd naar de monteurs die deze schutting bij u hebben gemonteerd. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Snelle en goede levering en plaatsing
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We hebben dit naar de monteurs en transporteur verzonden, altijd erg leuk. Veel plezier van uw schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Alles ging soepel en snel. Deskundige en vriendelijke heren uit Friesland die de schutting hebben geplaatst. Ook het contact met Mega-schutting zelf verliep goed. Prima begeleiding, uitleg en zeer vriendelijke mensen. De levering was op tijd met (precies als aangegeven) een half uurtje van tevoren een telefoontje rondom de bezorging. Een aanrader!!
Beste Tineke, Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling. Dit hebben we doorgestuurd naar zowel de transporteur als het montageteam, hier worden we allemaal blij van. Veel plezier nog van uw mooie hout-beton schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Het telefonisch contact is uitstekend. Er wordt goed meegedacht. Prijs/kwaliteit is ook goed. De poorten zijn netjes geplaatst. Jammer dat de dubbele poort alleen aan de bovenkant is gekoppeld en niet ook aan de onderkant met een pen in de grond is gefixeerd. Hierdoor is de poort zo open te trappen.
Beste Mieke, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We hebben uw complimenten ook doorgegeven aan de monteurs. Wat de poorten betreft worden deze inderdaad standaard met één staartgrendel geleverd. Als u liever een tweede staartgrendel erbij heeft kunnen we hiervoor naar een oplossing kijken. We zullen u hier een mail over sturen. Verder wensen we u veel plezier van uw poorten en hekwerken! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Er wordt snel en netjes gewerkt, erg tevreden met het eindresultaat.
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling en complimenten, we hebben deze doorgegeven aan het montageteam. Veel plezier van uw schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Na lang zoeken bij mega schutting order geplaatst. Fijne duidelijke communicatie en zeer correcte levering. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Zelf met behulp van sterke mankracht prima kunnen plaatsen.
Beste Janny, Bedankt voor uw mooie beoordeling en de foto's die u ons heeft toegestuurd! Het is een erg mooie beton-beton schutting geworden, veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Mega-Schutting heeft een prachtige blokhutprofiel schutting geplaatst. Er was een miscommunicatie over de afdeklatten, maar dit hebben ze keurig opgelost.
mooie showroom, goede begeleiding, afspraken nagekomen en vlot geplaatst.
Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Uw complimenten hebben we doorgegeven aan onze collega's van het kantoor en showroom en het montageteam wat de schutting heeft geplaatst. Veel plezier van de schutting! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Na het door mij verkeerd bestellen van een betonpaal, was het zo geregeld om hem even om te ruilen voor een juiste hoekpaal. (Zelfs op zaterdag)
Beste Bart, Bedankt voor je positieve beoordeling, veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Zeer vriendelijk personeel dat tevens mee zoekt naar een oplossing voor een probleempje. De schutting is prachtig geplaatst.
Beste Angeline, Bedankt voor uw mooie review, we hebben deze doorgestuurd naar het montageteam. We hebben de foto's gezien, het is een prachtige Caballero Wood blokhutprofiel schutting geworden. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Ondanks dat het bedrijf in Zeeland zit en wij in de Krommenie in Noord Holland, is de samenwerking met Mega-schutting als zeer prettig ervaren. Tevens zijn er 3 schuttingen op onze percelen geplaatst, die meer dan verwacht voldoen aan het geen we voor ogen hadden. De plaatsing is gedaan op 17 t/m 20 februari, dit was de tijd dat het stormde en er veel regen was. De monteur uit Heemskerk ook uit Noord Holland heeft in goed overleg met de bewoners keurig gehandeld en 3 schuttingen en een poort geplaatst. Top dank daarvoor.
Beste heer Heijne, Bedankt voor uw mooie recensie! Gelukkig is de afstand van Zeeland tot Krommenie inderdaad geen belemmering om een mooie schutting te kunnen plaatsen. Dit hebben we dan ook te danken aan de prettige samenwerking met lokale hoveniersbedrijven door heel Nederland. Uw complimenten hebben we ook doorgeven aan het betreffende montageteam. Verder wensen we u en de buren nog veel plezier van de schuttingen! Met vriendelijke groet, Het Mega-Schutting Team
Noordland 17
4451 RP Heinkenszand
Mega-Schutting levert (en plaatst) houten, hout-beton en betonnen schuttingen. Met een zeer ruim assortiment en online ontwerptool bieden wij de schutting die aansluit bij uw wens en budget. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan overkappingen en veranda's. Kom eens langs in onze showroom of kijk op onze website voor de mogelijkheden!