Het contact met Mega- Schutting was zeer goed.

Het contact met Mega-Schutting was zeer goed alleen jammer dat de monteurs die de schutting hebben geplaatst plotseling in de tuin aan het werk waren en zich niet eerst even kwamen melden.

Binnen 2 weken een nieuwe schutting

Na de storm van 18 februari was de schutting omgewaaid. Na het opvragen van een aantal offertes kwam Mega-Schutting het beste uit de bus voor ons. Dit komt vanwege de goede prijs en het meedenken voor de beste oplossing. Na akkoord van de offerte kreeg ik te horen dat de schutting al na iets langer dan een week geplaatst kon worden. 3 maart kwam er een monteur om de schutting vakkundig te monteren. Zo hebben wij binnen 2 weken weer nieuwe schuttingen staan!!

had een tien kunnen zijn maar de montage ploeg was te laat en dan loop je bij mij al gelijk 3 punten achter ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat ze het aardig ingelopen hebben want het waren zeer vriendelijke hard werkende mannen en ze hebben de schutting netjes gemonteerd ook de ontvangst bij megaschutting was goed geregeld en daar werden we goed ontvangen en voorgelicht

Prima geholpen netjes en alles stond klaar

Zelfde dag dat men aanggeven hadden dat de materialen aanwezig waren kon ik ze komen ophalen alles stond netjesklaar en werd netjes geholpen.

Super geregeld

Schutting plus toebehoren schadeloos en netjes afgeleverd… De plaatsing werd gedaan door Derksen uit Ochten…2 snel en hard werkende mannen …toppers…

goederen volgens afspraak netjes afgeleverd

goederen besteld voor zelf montage. Spullen met eigen vrachtwagen geleverd en gelost tot op het erf. Correcte afhandeling met vriendelijke chauffeur.

Klantvriendelijk en goed

Zeer goede klantvriendelijke service en hoge kwaliteit producten. Mega schutting denkt mee en komt afspraken na. Schutting snel en net geplaatst door vakmensen. Zeer tevreden.

Prima product

Goede communicatie, komen afspraken na en perfect geïnstalleerde schutting tegenneen scherpe prijs.

Alles is heel vlot verlopen van offerte tot plaatsing ! Heel tevreden over de nieuwe schutting!

Mooie site met een geweldige rekentool. Keurige offerte en zeer scherpe prijs. Ook precies op tijd geleverd

top schuttingen

vind het echt kwaliteits schuttingen..vele malen beter als waar ik vorig jaar wat besteld hebt..volgende zomer zal ik hier ook weer bestellen voor de laatste stuk

Keurig werk en goede prettige communicatie

Positieve ervaring. Hebben nadat uit het werk bleek dat er meer dan nodig was geoffreerd de factuur aangepast en verrekend. Fijne binnendienst, communiceren goed en komen afspraken na. Aan te raden!

prachtige schutting

De schutting is naar volle tevredenheid geplaatst. Ondanks dat er op het laatst iets veranderd moest worden aan de schuttinghoogte in de zijtuin is het goed opgelost door het team en in overleg met ons en is het eindresultaat heel mooi geworden.

Top bedrijf

Zeer makkelijk via de computer de schutting samen te stellen. Ook nog een bezoek gebracht aan de showroom waar we zeer vriendelijk werden geholpen en direct een afspraak gemaakt voor plaatsing. Communicatie met Mega Schutting top. Onze schutting werd in overleg zelfs een dag eerder geplaatst. De dag van de plaatsing: Wat een vaklui, harde werkers, accuraat en en een prima resultaat (schutting) Het team van Arwin had geen eens tijd voor een bakje koffie o.i.d. Wij zijn dan ook heel tevreden en Mega-Schutting is een aanrader.

Topservice!!

Contact gehad met Mega-schutting i.v.m. bevestigingsmateriaal wat onze eigen monteur kwijt was geraakt. Begin volgende week komt het binnen en als service vanuit Mega-schutting!! Nogmaals bedankt en tot de volgende schutting....

Blij met mijn nieuwe schutting en de levering heeft aan mij verwachtingen voldaan!

Mijn nieuwe schutting staat, Ben heel tevreden over het hele proces van bestellen, de contacten, de levering en de uiteindelijke plaatsing!

Geweldige service

Het verwijderen van de oude schutting gaf veel problemen. Deze was gefundeerd met betonplaen welke niet uit de grond te krijgen waren. Na heel goed overleg konden deze blijven zitten. Communicatie liep perfect. De mannen die de schutting geplaatst hebben moesten hierdoor veel delen op maat maken. Ze hebben echt heel mooi werk afgeleverd. Een aanrader.

Snelle levering en goede service

Heel tevreden met het advies en contact wat ik gehad heb. Ook zeer snelle en goede levering en zeer tevreden over de kwaliteit.

Netjes afgeleverd.

Goed bedrijf komen afspraken na en alles verliep volgens plan en goede communicatie.

Niets op aan te merken

Via mega-schutting een aantal lage betonnen palen en douglas schermen besteld die niet via de bouwmarkt geleverd konden worden plus twee poortdeuren. Duidelijke website, ruim aanbod, scherpe prijs, goede kwaliteit en goede fijne communicatie/goed bereikbaar. Snelle levering, op afgesproken tijdstip en je wordt netjes op de hoogte gehouden over het moment van levering. In één woord geweldig, zeker aan te bevelen!

We hadden geen betere keuze kunnen maken!

Samen met de buren een schutting van ruim 40 meter laten plaatsen. De dag voor de plaatsing werden alle materialen keurig volgens afspraak geleverd. In twee dagen is de schutting vakkundig geplaatst door Louw en Ruben, waarvoor onze dank! We zijn zeer tevreden!

Super service. Schutting is makkelijk via de computer te maken. Je krijgt gelijk een beeld hoe de schutting eruit komt te zien. Bestellen gaat ook heel makkelijk. Levering ging ook super snel. Alles heel aangekomen. Zeker een aanrader om bij Mega-schutting te bestellen.

Top bedrijf, prima afspraken

Na een schutting besteld te hebben bij een grote bouwmarkt, inclusief plaatsing, liet het plaatsingsbedrijf het op de dag van plaatsing afweten, en kon dit pas na drie maanden oplossen. Dit terwijl de oude schutting al was verwijderd. Hierop heb ik contact opgenomen met Mega Schutting B.V. de vriendelijke medewerkster, Annemiek, kon de situatie begrijpen en zocht direct een oplossing voor mij, Gelukkig kon de schutting al na 10 dagen worden geleverd en geplaatst, inmiddels is dit naar volle tevredenheid door kundige monteurs gebeurt. Hartelijk dank voor de geweldige service

Top Product, Top service en top personeel

Nadat ik via de website mijn afscheiding had samengesteld , kwam megaschutting de tuin opmeten, geen commercieel verhaal maar meedenken met de klant. Op de 27e werd ik netjes 30 minuten van te voren gebeld door de chauffeur over de aflevering van de materialen. En de 28e kwamen Evert-jan en lars de afscheiding plaatsen. Er was een klein probleem met de afvoer, welke vakkundig werdt opgelost door Lars, maar daarna zag je de professionaliteit in de samenwerking van de mannen en hun kennis van het product. Het eindresultaat was super en wijn zijn enorm blij met Megaschutting en Evert-jan & Lars

Niks op aan te merken.

Van inmeten tot plaatsen, alles prima geregeld. De schutting ziet er fantastisch uit.

Noordland 17

4451 RP Heinkenszand

0113 - 405 131

Over Mega-Schutting B.V.

Mega-Schutting levert (en plaatst) houten, hout-beton en betonnen schuttingen. Met een zeer ruim assortiment en online ontwerptool bieden wij de schutting die aansluit bij uw wens en budget. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan overkappingen en veranda's. Kom eens langs in onze showroom of kijk op onze website voor de mogelijkheden!