Vertrouwd adres

Grote showroom waar alles netjes opgesteld staat, van BBQ ( Egg ) en inbouwkachels tot houtkachel. Prettige medewerker die aan eenmaal woorden genoeg heeft. Goeie aanbiedingen en mooie voorraad. Ook het transport is netjes geregeld met duidelijke communicatie vooraf. Dit was een positieve ervaring HGB trading, hartelijk dank.

Vlotte levering

Snelle response op vragen en vlot kunnen afhalen in vestiging Drachten. Bij online bestellen is afhalen Drachten niet aan te vinken maar moet dit via opmerking worden aangegeven, kan beter lijkt mij.

Zijn ontzettend goed geholpen

Heel fijn, de jonge medewerker gaf hele duidelijke uitleg over eea, o.a. buiten de gekochte houtkachel om ook over de boiler met warmte pomp.

Uitstekende service, kwaliteit kachels

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerksters met de aankoop van een kleine houtkachel en...de daarbij behorende onderdelen van de pijpen, aansluitstukken etc. Prima advies, vriendelijk en behulpzaam

Met vragen kan je bij ze terecht en krijg ook snel antwoord.

Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer het pakket onderweg is

prima bbq

prima bbq binnen 2 dagen in huis.

Vriendelijk en vakkundig veel keuze

Goede ervaring De verkoper was vriendelijk en niet opdringerig en vakkundig gaf goede adviezen Er werd geheel vrijblijvend een offerte opgemaakt , dit viel binnen ons budget Dus een afspraak gemaakt voor bezorgen En afgerekend

Adequaat, to the point en aardige mensen.

Fijne firma om zaken meet te doen.

Korte lijnen, waar meegedacht wordt om de klant te ontzorgen.

Snelle afwikkeling, scherpe prijs!

Fijne website en voordelig geprijsd! Voor 16:00h besteld en de volgende dag in huis is helaas net niet gehaald en kwam een dagje later. Track&trace werkt niet maar de vervoerder bel je persoonlijk op hoelaat hij aankomt. Alles omvattend een fijne "winkel" ervaring.

Goed geholpen

Gewoon goed

Prima geholpen goede informatie gekregen hier in drachten bezorging van het pakketje is ook netjes gedaan

Aardig

Mooi product slechte afspraken

Alles vlekkeloos verlopen

Kwamen netjes op tijd en aflevering op juiste adres. Contact met vervoerder verliep prettig.

Hele fijne ervaring. Bezorging was ook heel vriendelijk en behulpzaam.

in 1woord geweldig

mijn ervaring met hgb-trading is als zeer prettig ervaren vriendelijk personeel goed advies en goede indruk van de winkel zeker een aanrader voor ieereen die een hout kachel wil aanschaffen zeer tevreden gr eveline

Super! Goede info en snelle levering!

Bij navraag over t bio ethanol kacheltje werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg door ervaringen. Ik ben tevreden met mijn aankoop. Een paar graden warmer maakt echt verschil!

Slecht

Kahel besteld, wat niet aan onze verwachtingen voldoet, over gebeld en kreeg meteen al een afjacht van de telefoniste dat het rookkanaal niet goed functioneerde, wat het wel doet! Heb er expert bij gehad! De kachel warmt slecht en krijgt te weinig zuurstof! Van de kachel uit! Het rook kanaal is goed, schoorsteen laten vegen. Er zou ook nog iemand terug bellen wat niet gebeurt is. Ben erg teleurgesteld in jullie service! Dat is nul, nul.

Helemaal fantastisch!

In de winkel in Drachten goed en fijn advies gekregen. Daarna op de site een hele mooie aanbieding gezien van een showroom model. Deze besteld en zeer snel geleverd. De kachel is ongebruikt en als nieuw. Zeker een aanrader om een goede houtkachel aan te schaffen!

Mooie prijs en goed geregeld

Bestellen via de website ging makkelijk en aanvullende vragen werden snel beantwoord. Binnen twee dagen hadden wij onze houtkachels al in huis. Kortom: een mooie prijs en goede service!

Was goed geregeld allemaal bezorger vriendelijk.als mensen ook rook pijp willen hebben ben U de beste

Netjes, vlot en behulpzaam.

Verkeerd besteld. Ruilen geen probleem.

Alles volgens afspraak

Netjes afgeleverd

Super goed

Kamado als pre order besteld en na binnenkomst netjes en snel geleverd. Mooie aanbieding. Avond ervoor bericht wanneer chauffeur zou komen en belde netjes bij aankomst.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk