Keurig op tijd geleverd en netjes in de tuin afgeleverd

Haard nog geen ervaring mee, levering onduidelijk

De houtkachel is nog niet aangesloten dus daar kan ik nog niks over zeggen. M.b.t. de levering: de avond voor de leveringsdatum heb ik om 22:30u een mail gestuurd omdat ik nog helemaal niks had gehoord over de levering / tijdsbestek/ tijdsblok. Omdat ik nog niet in de woning woon, is dit heel vervelend.. Dus erg onduidelijk / slechte communicatie over de levering.

Efficiënt en klantvriendelijk

Product besteld, alles netjes binnen een dag bevestigd. Werd gebeld omdat er een probleem van met een levering. Heb een upgrade gekregen voor dezelfde prijs. Levering werd gedaan met een heftruck tot in de kapschuur. Fantastisch!

Ingewikkeld maar met hulp lukt het.

In voorbereiding goede hulp van HGB medewerkers. Compliment. Op locatie best moeilijk, zeker als geen ervaring, delen aan elkaar te koppelen. Met enig zoekwerk en YouTube lukte dat best. Misten wel een basishandleiding. Dat er uiteindelijk, om boel compleet te krijgen tóch iets afgeslepen moest worden had wel vooraf gemeld mogen worden. Kortom; prima bedrijf, goede materialen maar een beetje handleiding was handig geweest.

goed Advies

Goede spullen goed geholpen .Prima thuisbezorgd. Bij Het ontbreken onderdeel dit onmiddellijk meegekregen.

Helemaal goed

Heel fijn contact, het duurde even voordat de bbq op voorraad was, maar dat werd goed gecommuniceerd. De levering ging super.

Goede kwaliteit kachel gekocht bij HGB, veel goedkoper dan bij een specialist of andere online aanbieder. Ik heb dit wel gedaan in samenspraak met een aannemer die ervaring had met het installeren van kachels.

Niet voor herhaling vatbaar

Afmetingen houtkachel kloppen niet. Daarnaast blijken ook de afbeelding van verschillende zijden compleet afwijkend van de kachel die geleverd wordt. Er blijkt dan ineens een compleet onderstel onder te zitten ipv alleen pootjes!!En dat voor een inbouw haard!! Dan heb je de kachel ineens 25-30 hoger onder bestaande schoorsteen. En dan gaat het niet meer passen

Telefonisch goed bereikbaar, levering goed en op tijd, product is wat ik ervan hoopte.

Aan te raden

Er wed ruim de tijd genomen om te helpen en te kijken naar de beste optie.

Alles werd snel geleverd, alleen de pijp voor op de kachel, leek iets te groot. Was lastig er goed in te krijgen zonder lekkage

helemaal naar wens

Rookkanaal dakplaat besteld en product goed ontvangen.

Top kwaliteit

Goeie communicatie met kantoor en snelle levering!

Goed per mail goed bereikbaar telefonisch helaas veel minder.

Zie bovenstaande

Goede communicatie en snelle levering

Heel blij met onze aankoop. De prijs is goed. We hebben het nog niet gebruikt, dus over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Bedrijf is goed bereikbaar. De communicatie is prima en de levering van een voorraadproduct is snel!

Ja hoor super gegaan vol lof

Lees hier boven hoef niets bij te voegen tevreden

Komen hun afspraak na.

Ik had een bbq besteld voor mijn zoon. En deze wordt door HGB vervoerd en afgeleverd. Het pakket zou bij mij geleverd worden Maar omdat het zo zwaar was heb ik aan de planning gevraagd of hij toch bij mijn zoon thuis geleverd kon worden . De vrouw op de planning was super behulpzaam en het bezorgen op andere locatie was geen probleem. Super vriendelijke vrouw.. Ik kreeg net van mijn zoon een bericht dat de bbq netjes is afgeleverd.

zeer tevreden

had een mail gestuurd met mijn probleem . daarop werdt ik gebeld door een medewerker om het probleem uit telegen , en deze kwam meteen met een oplossing . en dat ga ik doen . dus bedankt voor de zeer snelle reactie. groet johny van assouw

Goed geregeld, korte communicatielijnen.

Fijne klantgerichte service, fijn geregeld.

Mooie en een goede kachel

Brand perfect en genoeg capaciteit. Een minpuntje er zit geen Nederlandse beschrijving bij over de kachel dus alles zelf uitzoeken

Goede spullen, snel geleverd

Goede spullen (DW kachelpijp), duidelijke communicatie en snelle levering.

Goed en betaalbare kwaliteit.

Duidelijke website en goede communicatie over de aflevering.

Prima, goede service

Dik tevreden. 1e aankomst was met transport schade. Is vriendelijk en snel opgelost. Top

Goed advies en prima kwaliteit

Goed advies over welke delen van rookkanaal ik nodig ben. Snel verzonden en keurig verpakt.

produkt als omschrijving

snelle en goede levering

Nu een paar keer iets besteld, zeer tevreden.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk