alles prima geregeld, inclusief advisering

alles prima geregeld, inclusief advisering

Zeer klantvriendelijk bedrijf komt gemaakte afspraken na

Voor de koop van een Komado eerst wat info ingewonnen zeer goed en eerlijke geholpen daarom de bestelling geplaatst voor een 27 inch Komado grill ( wat een beest zeg -)) ) Levertijd 2 dagen na de bestelling/betaling,keurig geleverd op een pallet zeer goed verpakt en in de tuin afgeleverd ook nog,dat was super want dat ding weegt maar liefst 160 kilo Morgen( zaterdag ) gaan we het proberen Al met al ik beveel dit bedrijf aan

Zeer goed bedrijf!

Prima bedrijf

6 stuks composiet schutting besteld van 1.80x1.80mt. die op een pallet aan werd geleverd, in totaal 72 stuks planken. Het product voldoet aan verwachting en heb nu een prachtige schutting staan. Daarbij een kwalitatief en betaalbaar product.

Altijd goed snel en duidelijk

Altijd goed snel en duidelijk.

Super snel geleverd

Prachtige Kamado van 22 inch. Mooie kwaliteit, dit had ik veel eerder moeten aanschaffen! Wat een fijn en sierlijk object ook.

Kwam op tijd en heeft 2 keer gebeld. Uiterst vriendelijke man. Top!

Alles volgens afspraak.

Na de bestelling word er keurig contact opgenomen om in overleg de beste bezorgdag en tijd te bepalen. Klasse.

Top bedrijf!

Na zeer teleurgesteld te zijn door Albert Heijn en Life's Good, waar ik een Kamado bbq had besteld, betaald, maar niet kreeg(!) heb ik de bbq bij HGB Trading besteld. Een grotere Kamado voor minder geld dan bi AH/LG en i9k goed verpakt en snel geleverd!

Vriendelijk en prettig telefoongesprek.

Ik zocht een trekkende kap voor een pelletpijp dubbelwandig. Dit heeft kennelijk naar Nederlandse begrippen een afwijkende buitenmaat namelijk 140 m/m Hoe verrassend dat u dit in het assortiment heeft. Nu hoop ik uiteraard dat het ook past, ik ga het zien, anders welllicht ook nog een pijpstuk van 0,5 bijbestellen. Hint, u mag de buitenmaat nog meer nadrukkelijk vermelden, deze pijpmaat is vrijwel nergens te koop. Met vriendelijke groet, Freddy

Mooie haard, scherpe prijs!

Informatie, bestelling en levering gingen perfect. Fijne zaak.

TopBriket

Zeer makkelijk brandbaar en lang

Goede service & levering

Product snel en goed geleverd.

Gewoon top geregeld.

Een bedrijf die doen wat ze beloven een echte aanrader.

goed product, snelle levering

De kamado bbq was zeer goed verpakt. Snelle levering echt waar voor je geld. Deze zomer al veel plezier van gehad.

Kan niet beter

Accuraat, snel, vriendelijk, duidelijke communicatie

Snelle en goede service,

Snelle reactie, goed advies, goede helpdesk

Juiste en goede levering. Correct geïnformeerd over levertijd.

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk en goed contact

Ik heb via HBG trading een houtkachel gekocht. Goede afstemming over prijs/levering en kachel conform afspraak geleverd.

Vlotte levering

Bestel en in een korte tijd was het binnen. De winkel belde van tevoren even welke leverdatum zou uitkomen, daar het ging om een groot pakket. Nog geen ervaring met service bij problemen. Het gekochte werkt nog goed dus nog niet van toepassing.

Goede service, prima kwaliteit

Levering kwam iets later aan dan gepland. Ik kreeg hier netjes een melding over en werd daarna top afgeleverd op de aangegeven tijd/datum. Kwaliteit van de product is prima, erg tevreden mee!

Helemaal goed

Goeie professionele uitleg en advies voor houtkachel.

Primq

Alles was volgens afspraak top

Geleverd als afgesproken en kachel werkt top

Ik heb de kachel en de toebehoren apart besteld. Beide leveringen zijn geleverd zoals afgesproken en alle onderdelen voldoen precies aan dat wat op internet staat. Ik ben een happy klant :-)

Goedemorgen geholpen

Was in kort tijd tot een deal gekomen

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk