Overzichtelijke, uitgebreide site, en snelle levering.

bij HBG kon ik makkelijk vinden op de website wat ik nodig had, en de producten werden snel en zorgvuldig bezorgd.

Hele snelle levering en vriendelijk te woord gestaan.

Goed bedrijf,duidelijke site en kwaliteit

Problemen met levering,pakt zoek geraakt. Maar goed en snel opgelost,door nieuw pakket te sturen. Telefonisch slecht te berijken. Het best is mailen dan krijg je snel reactie.

Keurig verpakt, en op tijd geleverd.

Ik ben erg blij met de kachel, zou HGB aanbevelen bij andere mensen.

Vlekkeloze levering

Snel geleverd, al na 2 dagen, alles wat ik besteld had was er.

super, alles op voorraad en snelle levering

topbedrijf

Tevreden met de spullen snel en goed geholpen!

Puntje van aandacht is de levering graag vooraf overleg om te voorkomen dat een pallet vol dure materialen gewoon op de straat wordt achter gelaten. Verder tevreden .

Vakmanschap en adviserend

Er staan meerdere kachels en haarden overzichtelijk opgesteld. Omdat wij al wisten dat we een gietijzeren kachel wilden was de keuze snel gemaakt. Twijfel tussen 2 kachels maar door advies de juiste keuze kunnen maken. Besteld en ik word per mail op de hoogte gehouden van de bestelling. Keurig en fijn.

Redelijk tevreden

De vervoerder is de eerste keer niet op de afgesproken dag gekomen. De tweede keer heb ik samen met mijn partner in huis gezeten op 3 meter van de bel en bij het raam . Spullen niet afgeleverd wel een briefje. Gebeld met vervoerder en het juiste afleveradres opgegeven. Doos wel geleverd maar niet op dit aangegeven adres. Uiteindelijk zijn de spullen aangekomen

prima geregeld, top en bedankt

prima geregeld, top en bedankt

Mooie haard

Past prima in de kamer,een aanwinst

Alles top geleverd.

Je moet een lange adem hebben om ze telefonisch te kunnen bereiken. Maar dan heb je wel wat. Top materiaal voor een zeer scherpe prijs. Alles op tijd geleverd en komen alle afspraken na.

Snelle en nette levering

Het is netjes verpakt op tijd geleverd

Het personeel is vakkundig en hulpvaardig, maar contactleggen was lastig.

HGB is heel goed, ook goed geadviseerd. Door de enorme drukte vanwege de idiote situatie rondom gas/stroom, was de winkel nauwelijks open en ook telefoneren moeilijk. Mede hierdoor was er vantevoren geen overleg - zoals beloofd - over de bezorgdatum. Dit gaf problemen. De 1e chauffeur haakte trouwens af, wilde niet op de Zonnehoek bezorgen, terwijl zijn collega de volgende dag dat sterk veroordeelde en hij nu niet wist hoe hij 200kg uit zijn bus moest krijgen. Kortom, veel gedoe. Uiteindelijk met burenhulp goedgekomen, maar wel vervelend. Ik weet nog niet hoe de producten werken, omdat de dakdekker pas begin februari tijd heeft.

Super snel en goed ,duidelijk en goed materiaal perfect geleverd.

Ben blij dat ik van HGB gebruik heb gemaakt ,een mooi bedrijf ,geen enkele opmerking ,jullie gaan mij zeker terug zien .bedankt voor perfecte leveringen .GA ZO DOOR .

Snelle levering en service

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Zeer tevreden.

Een bedrijf met een duidelijke website, goed product en een snelle verzending.

Top bedrijf!!!!

uitstekend geholpen

Ik was opzoek naar een inbouwhaard en bij HGB Trading uitgekomen. Een bezoek aan de winkel gebracht waar er veel haarden in de showroom stonden. Fijn om de haarden in het echt te kunnen zien en te vergelijken. De vragen die ik had werden uitgebreid beantwoord en zo hebben we de juiste keuze kunnen maken. Alles werd netjes en goed ingepakt thuis bezorgd.

Neer gezet waar afgesproken

Top service en snelle levering!

Het team van HGB trading werkt super hard om iedereen te voorzien van goede service en advies. Je krijgt een overzicht met alles wat je nodig hebt en kunt het in de winkel of gemakkelijk thuis bestellen. De producten waren binnen 2 dagen al binnen! Ook kun je het in 3 termijnen betalen via in3.

Snelle en perfecte levering

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Prima verpakt.

Levering uitstekend, reactie op mails kan beter.

Binnen 10 dagen alles keurig netjes geleverd

Kan er nog weinig van zeggen, kachel besteld en betaald maar nog niks vernomen

Eind december een roomdivider haard besteld en betaald echter tot op heden nog geen verder info ontvangen m.b.t. levering. Dus kan nog weinig zeggen over HGB Trading. Wel dat ze telefonisch niet te bereiken zijn. Tot nu toe dus nog geen aanbeveling, maar kan wellicht nog veranderen.

Boven verwachting

Het was keurig verpakt. Product is zoals verwacht. We kregen een extra fles bio omdat de fles die we hadden besteld op was. Dit was boven verwachting en top oplossing.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk