Klantvriendelijke service die met je meedenkt

Op 25 okt rond sluitingstijd een kachel gekocht. Ondanks het tijdstip en nog wachtende klanten werd er tijd en aandacht gegeven en meegedacht om voor de juiste aankoop te gaan. Heel fijn.

Uitstekende service

Heel fijn contact en het product werd keurig conform wens bezorgd. Contact ook fijn en snel.

Echt een super ervaring

Offerte snel gemaakt, prima uitleg, goede producten tegen een prima prijs en bij omruilen of extra uitleg en advies zonder enig probleem (zoals je het eigenlijk overal wil) Echt heel fijn geholpen door Nathalie

Makkelijk, snel, prima kwaliteit

Webshop is duidelijk en makkelijk. We kochten een houtkachel en zijn blij met de kwaliteit misschien zelfs wel verrast gezien de prijs. Brandt heel voordelig en het ruitje blijft schoon.

Goede voorlichting en leveren snel

Kwamen voor een Kamado BBQ en de verkoper die ons hielp was duidelijk en probeerde ons goed van advies te zijn, kregen duidelijk uitleg over de verschillende maten en gebruik opties. Gaf aan denk er nog rustig thuis over na en bestel dan online. Na bestellen zeer snel geleverd aan huis. Chauffeur belde keurig 30 min van te voren dat deze er aan kwam..... Al met al Prima service

Goede klant service!

Twee beschadigde kunststof delen van een schutting kostenloos nageleverd binnen 24 uur.

Hele goede service

Vriendelijke mensen aan de telefoon en erg behulpzaam. Dankjewel

super

goede en snelle levering

Meedenken in oplossingen

Hallo, ik heb vlonder planken en bevestigings materiaal besteld. In de bestelling heb ik een foutje gemaakt. Werd hier telefonisch over geïnformeerd. Alles even op een rijtje gezet en voorelkaar. Top. Groet, Frank.

goed advies en snelle service

bbq werd volgens afspraak op tijd afgeleverd

prima en snel geregeld

prima en snel geregeld

Goed geholpen en vriendelijk

Super geholpen ook telefonisch. Denken mee en adviseren wat je moet gebruiken. Snel geleverd

prima bedrijf

vond mijn kacheltje te laag.Heb een onderstel aanbevolen gekregen en zonder online een bestelling te hoeven plaatsen hebben ze alles netjes voor mij geregeld

Sommige producten waren niet op voorraad maar dat werd duidelijk gecommuniceerd en toen ze er wel waren snel geleverd

Supersnelle levering!

Het lukte mij niet om met mijn telefoon te bestellen, maar met laptop wel. Volgende dag al een telefoontje van de bezorger dat mijn bbq geleverd kon worden! We zijn er heel blij mee.

Fijne communicatie en bezorging

Fijne communicatie via zowel mail als via de telefoon. Ook met de bezorging die netjes contact opname van tevoren en toen ik niet opnam mijn voicemail insprak. Toen ik terug belde gaf hij de resterende reistijd nog aan en bij aankomst samen de kachel bij de voordeur gezet! Top klantenservice en top bezorging! Netjes vriendelijk en voelde zeer prettig.

Gewoon Geweldig bedrijf

Geboden Hulp was zeer fijn . En een snelle levering echt SUPER Toppers

Uitstekend geholpen met opbouw rookkanaal

Ik ben meerdere keren vriendelijk geholpen in de showroom door Nathalie omdat ik er niet uitkwam met de installatie. Na overleg in de showroom heeft ze mij een goede uitleg gegeven over de producten zodat ik de installatie af kon maken, voor mij verdient dit bedrijf een dikke 10!

Zeer tevreden. Ondersteuning waar nodig en tijd voor de klant.

Als doe-het-zelver met minimale kachelervaring is het fijn als een bedrijf je ondersteunt met al je technische vragen of hulp biedt met het bepalen van hoeveelheden van verbruiksmaterialen waar je nooit eerder mee hebt gewerkt. Daarnaast hebben ze een dusdanige voorraad beschikbaar, in mijn geval tenminste, om de bestelde producten binnen 3 werkdagen te bezorgen. Kortom, voor mij een zeer prettige ervaring en verdiende score voor HGB-trading.

Geweldige service

Bij problemen prima uitleg en hulp goede kennis van zaken

Snelle levering en product omschrijvingen en specificaties waren duidelijk.

Snelle levering en de product omschrijvingen en specificaties waren duidelijk weergegeven. Hierdoor kon ik snel de juiste verloopstukken vinden voor het aansluiten van mijn houtkachel. Producten zijn van goede kwaliteit en kwamen degelijk verpakt aan.

Het waren zeer vriendelijke mensen en ben goed geholpen.

Prima bedrijf om een houtkachel te kopen.

Wij hebben een goede houtkachel gekocht voor een mooie prijs en snel geleverd. Wij zijn heel tevreden over de hulp die we nodig hadden bij het aansluiten.

Goede duidelijke ervaren mensen die hun vak verstaan... Order bestelling verliep soepel en duidelijk wanneer levering

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk