Uitstekende service.

Goed advies, mooi materiaal voor een scherpe prijs en uitstekende aftersales!

uiterst behulpzaam en een zeer goede sevice

Ik heb zelf mijn houthaard ingebouwd en in samenwerking met hgb tot een fantastisch eindresultaat gekomen, er werd altijd vriendelijk en goed advies gegeven ondanks dat ik meerdere malen gebeld heb... in een woord geweldig!

Prima haard en snel geleverd

Na telefonisch contact de houthaard besteld en deze was na enkele dagen al in huis.

Snelle complete levering van kachel

De website geeft voldoende informatie, op basis daarvan de keuze gemaakt voor een kachel. Deze werd twee dagen later door een vriendelijke chauffeur op de juiste plaats gezet. Toebehoren die ik besteld had bijgeleverd, ik ben helemaal tevreden over HGB.

Top product, snelle levering

Super kachel ontvangen, levering super snel. Wel jammer dat er op de dag zelf van de levering pas een mail kwam voor de verwachte levertijd en 5 minuten later de levering er stond terwijl ik was werken. Maar alles is super netjes opgelost.

Prima spullen en snel geleverd

Had wat kachel pijp nodig voor een buitenkachel, spullen waren er zeer snel

Goede snelle levering alleen met ligte schade

Mijn bestelling was één doos een schuifpijp 150 en die kwam met drie deuken op de randen binnen!! Best wel jammer!! Heb zelf de hamer ter hand genomen om het zover het kan netjes te krijgen!

Deskundig

Goede uitleg, deskundig, meedenken. Echt heel fijn!

een bedrijf die zijn afspraken nakomt

Naar de winkel geweest voor informatie om een nieuwe houtkachel te kopen, de kachel die we in ons hoofd hadden (KOZA K9), hadden ze niet meer in het magazijn maar was onderweg vanuit de fabriek, de levertijd die aangegeven werd klopte want binnen 2 dagen werd hij geleverd. HGB belde eerst of het op de datum uitkwam waarna ze een vervoerder inschakelde om hem te leveren, deze kwam netjes op tijd en leverde hem netjes af op de afgesproken plaat ( voor de deur) Later nog even naar de winkel geweest voor aansluit materiaal en werd hier netjes mee geholpen en geadviseerd.

bio ethanol sfeerhaard besteld voor een mooie prijs, snelle levering .een aanrader !

Geen problemen

Makkelijke, toegankelijke site. Werd snel verzonden en bezorgd. Geen schade. Precies zoals omschrijving.

Prima service en snelle levering,

Haardje besteld en na 2 dagen netjes afgeleverd. Fijn dat dat zelfs in deze gekke corona tijden nog steeds mogelijk blijft.

Goed product en snel geleverd.

Mooie delta 3 bio ethanol sfeerhaard besteld. Mooi product. Snel geleverd.

Erg tevreden klant!

Ik ben een erg tevreden klant van GHB Trading. De bestelling kwam snel binnen. De goederen zijn goed en zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de producten is top! Kortom: Ik ben heel erg blij met de ontvangst van mijn order!

Goede en snelle service.

We hebben onze bestelling binnen 2 dagen gekregen en werden ook per mail keurig op de hoogte gehouden.

mooi en goed product en snelle levering

alles is geheel naar wens verlopen, alleen was de kachel er al na 36 uur i.p.v. de aangegeven 10 tot 14 dagen levertijd. als je nog herstellende ben en daar rekening mee gehouden heb met de levertijd is dat geen leuke verrassing

Perfect!

Goede informatie, meedenkende mensen, snelle levering, goede kwaliteit. Ga zo door!

Goede verzending

Je krijgt wat beloofd is.

Nette aflevering; goed verpakt. Goede communicatie!

Snelle nette levering

Snelle nette levering van strakke net afgewerkte bioethanol sfeer haard!

Snel en zeer attent

Foutje mijnerzijds opgemerkt na tel. contact simpel opgelost

Snelle service, mooi product

👍👍👍👍👍

Voldoende

Prima aflevering en communicatie. Specificaties product moet beter.

Snel en goed advies

Heb een rookgasafvoer besteld en kon mijn vragen goed overleggen met de mensen. Hieruit kwam een goed advies!!

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk