Mooie kachel aangeschaft personeel was erg vakkundig en dacht goed met mij mee
Deze week een kachel gekocht en aangesloten. Wat een geweldige kachel. Super service en uitstekend geholpen. Zeker een aanrader!
Als je wilt kopen kan alles. Maar zodra je hulp nodig hebt zijn ze er niet. En hebben een extern bedrijf die kan instaleren maar is veels te duur kunnen geen goeie inschatting maken wat betreft werk. Wij gaan er nooit weer heen wat een belachelijke mensen
STANK VOOR DANK. Klant koopt in december 2019 een gashaard en vragen of deze door ons geïnstalleerd kan worden, op dat moment zitten wij vol en hebben geen monteur beschikbaar. Dinsdag 4 februari belt de klant en geeft aan de installatie niet voor elkaar te krijgen en vragen om een monteur. Wij hebben niemand beschikbaar maar een relatie die voor ons monteerd heb ik bereid gevonden om de volgende dag te komen kijken en een voorstel te doen. Woensdag 5 februari monteur gaat kijken haard staat nog ingepakt moet op de plaats gezet worden, gas moet aangelegd en aangesloten worden en het grootste probleem was het rookkanaal dat krijgt de klant niet voor elkaar. Er wordt een voorstel gedaan hoe het rookkanaal aangelegd gaat worden. In de avond wordt de klant geïnformeerd 2 mandagen werk voor 2 man a € 37,50 per uur komt dus totaal op € 1200,- Monteur schuift wat in de agenda geeft aan Donderdag en Vrijdag te kunnen komen zodat Vrijdag alles klaar is. De klant belt terug en zegt tegen de monteur het rookkanaal ga ik zelf doen wat moet ik nu dan gaan betalen, waarop de monteur zegt nou doe dan alles zelf maar. Waar wij hebben proberen te bemiddelen voor de klant krijgen we de zwarte piet toegespeeld, en voorts zijn we nog belachelijke mensen. Naderhand zijn er nog vragen over de mail geteld omtrent het monteren van het rookkanaal, uiteraard hebben wij netjes en professioneel antwoord hier op gegeven.
Zakelijk, duidelijk, accuraat, denken in oplossingen en lossen het ook op. Ik ben in elk geval zeer tevreden. Pieter Coenen
Een product niet leverbaar. Alternatief geboden zonder meerprijs. Foutje in de levering netjes opgelost na 1 telefoontje. Prima gecomuniceerd.
Langs geweest in mooie showroom Goed telefonische contact zeer snelle levering Super klachten afhandeling na klein probleempje
Ik heb via bol.com op 24 oktober 2019 een sfeefhaard bij dit bedrijf gekocht Een keer maar nooit weer 1 De haard werd één week te laat bezorgd 2 De haard was beschadigd en er zat geen handleiding bij je moet maar uit zoeken hoe hij geplaatst moet worden 3 Ik heb advies gevraagd hoe je moet handelen als je thermisch hout gebruikt jammer genoeg was dat een ondeskundig advies. de achterwand werd daardoor beschadigd en ook de wand bij het uitproberen van de haard. 4 Nu proberen ze van alles om de schuld bij mij te leggen. 5 Ik heb TIG keer bij webwinkels gekocht en nooit problemen gehad alleen bij dit waardeloos bedrijf die star volhoud dat het mij schuld is omdat ik de haard niet mag uitproberen hoe moet ik dan weten hoe de haard functioneert. Wat wel frappant is dat de haard direct niet meer leverbaar is het gaat om een Bio ethanol uniform graphite 70. Heb nu een haard elders gekocht met handleiding en certificaat en met een hitteschild Goede raad koop deze haard niet in verband met huisbrand. Hoe die andere haarden zijn weet ik niet maar bij dit bedrijf koop ik nooit weer wat
De klant heeft de haard ontvangen en geeft aan middels een foto dat er schade aan de haard zit. Wij nemen contact op met de leverancier en die geeft aan de haard terug te sturen en een nieuwe te leveren. Wij ontvangen de haard van de klant, wat schetst onze verbazing, da haard is gebruikt deze kunnen wij niet meer retourneren naar de leverancier. De klant krijgt de melding dat de haard gebruikt is en niet meer terug genomen kan worden. Als antwoord krijgen we dat je de haard toch wel mag uitproberen. Voor het uitproberen en testen van haarden hebben wij een showroom die is daarvoor bedoeld. Doordat de klant de haard heeft gebruikt kan deze niet retour naar de fabriek met de klacht er zit een deukje in, meneer Donkervoort heeft hier zijn retourrecht verspeelt. Wij hebben gevraagd wat er met de haard moet gebeuren: Geef maar aan de voedselbank was het antwoord van Meneer Donkervoort.
Prima levering
Na bevestiging van order en betaling blijft het heel stil, bij navraag over de levering kreeg ik wel reactie, en bleek er in de tekst te staan dat de levertijd twee weken in beslag neemt, mss is het duidelijker als dat bij het product zelf komt te staan. zal mijn beoordeling aanpassen van half naar drie, wel zo eerlijk
Bij alle producten staat de beschikbaarheid vermeld, bij dit product staat een levertijd van 10 tot 14 dagen aangegeven. Dit is een indicatie het kan altijd iets langer of korter duren.
Originele beoordeling
Na bevestiging van order en betaling blijft het heel stil
Bio ethanolhaard Golf vandaag geleverd gekregen en aan de muur gemaakt. De bezorginformatie van de vervoerder bleef echter uit. Heb meermaals postcode en huisnummer ingevuld maar er was geen informatie. Maar toch is de haard vandaag bezorgd, dus het eindresultaat is goed. 1 nadeel van de haard; je kunt het ethanolbakje sluiten met bijgeleverd haakje, maar wanneer je ook het voorzetraampje meebesteld, kun je met het haakje niet meer bij het schuifje komen omdat het glas er voor zit! Nu moet ik dus van bovenaf prutsen om het schuifje dicht te doen terwijl de haard brand, daar had beter over nagedacht moeten worden. Verder brand hij perfect!
Goed geholpen. Productomschrijving mag iets duidelijker. Verder top
Heel fijn bedrijf. Super service. Erg snel bezorgd en een heel duidelijke & overzichtelijke website. Goed geïnformeerd over de status van de bestelling en betaling. Heel vriendelijke en vrolijke chauffeur die de haard zelfs voor mij binnen in de hal (appartement - eerste etage) wilde zetten voor mij. Ik zou HGB Trading absoluut aanbevelen en dit heb ik inmiddels ook al gedaan.
Ruim voldoende informatie op de site over de kachel(s). Snelle levering en de kwaliteit is bijzonder goed en erg mooi!
Goed tevreden over de producten en de service. Echter duurde het een paar dagen voor de eerste mail over de bestelling kwam waardoor ik dacht dat er misschien iets mis gegaan was maar alles netjes geregeld en goed transport met duidelijke communicatie 👍
op tijd geleverd met keurige tijds indicatie van de levering, de delta sfeerhaard is een mooie robuuste haard,
slecht 10 dagen geleden de kachel gekocht maar nog niets gehoord
Deze kachel is op 27-12-2019 besteld, zoals op de website te lezen was en naar aanleiding van de automatische mail die naar de klanten wordt gestuurd was er te lezen dat wij op dat moment gesloten waren en weer geopend waren op 2-1-2020 Na het plaatsen en betalen van de bestelling heeft de klant een automatisch bericht gehad van de order en de betaalwijze. Bij de beschikbaarheid was er te lezen dat de levertijd 10 tot 14 dagen is. Op 16-1-2020 is de kachel afgeleverd, normaal gesproken als wij de kachel bestellen geven we de leverdatum door dat is in dit geval niet gebeurd dit had beter gekund. Nadat wij de melding van deze review hadden gekregen hebben we de klant op de hoogte geteld hiervan en doorgegeven dat als de kachel binnen is wij deze direct verzenden en dat de track and trace code naar de klant gestuurd wordt. We hebben ook gevraagd als de kachel binnen of de klant wellicht de review zou willen herzien daar er hopelijk toch nog iets positiefs te vermelden was, helaas hebben we daar geen respons op gehad. Desondanks wensen wij de familie Morren veel stookplezier met hun kachel.
Er werd altijd snel op mailtjes e.d. gereageerd. Toen ik de haard op ging halen was het een en al vriendelijkheid
Super geholpen en klantvriendelijk. Paar keer gebeld voor extra’s gegevens en hulp, maar netjes te woord gestaan. Professioneel, meedenkend en geweldig materiaal. Zeer tevreden met materiaal en personeel.
Vandaag besteld houtkachel en rookgaskanaal, morgen in huis compleet, vragen er na telefonisch over montage onderdelen perfect geholpen door medewerker hoe het te doen Goede sevive
Heel mooi apparatuur , goede service en snel geleverd ! Tevreden klant
Ik had 2 kachels besteld. Ik woon achteraf.De toegang tot ons huis is relatief klein. Dus ik geef vooraf aan dat er GEEN grote vrachtwagen moet komen. Er komt dus gewoon wel een grote vrachtwagen. Ondanks dat ik iemand gestuurd had om e.e.a. toch proberen op te lossen, rijdt hij vrijwel meteen door en geeft aan dat hij ook geen 2e keer komt en dat we het maar moeten ophalen in Oosterhout. Ik heb de kachels hard nodig. ze moeten nl. naar een vakantiewoning in het buitenland. Dit weekend had ik een aanhanger gehuurd om ze te vervoeren, dat gaat dus niet door. Ik had geen vertrouwen meer in dit bedrijf, heb mijn geld terug gevraagd. Dat heb ik direct gekregen.
Wat een #@* beoordeling, en nu lopen grienen dat de kachels zo hard nodig zijn, flauwekul van deze meneer en dit had niet gehoeven. En dan nog zelfs de moeite nemen om een review te plaatsen om dan moedwillig een bedrijf in een kwaad daglicht te stellen, van een Arbo arts zou je wat meer mogen verwachten maar ja het is ook maar een mens zullen we maar denken. Wij hadden de kachels gewoon kunnen leveren na een gemiste eerste poging maar hebben daar geen enkele kans voor gekregen. Klant stuurt een mail enkele steekwoorden uit deze mail: - uitermate saggerijnige chauffeur - Ik word hier zo ongelofelijk moe van - Kunnen jullie niet gewoon even het geld terugstorten - dan koop ik die kachels wel bij iemand anders - die wel kan lezen als ik de moeite neem om instructies op te schrijven - Kennelijk doe ik dat voor jan lul - hier heb ik helemaal niets aan - niemand doet hier iets mee Nou dan is de toon wel gezet zou je kunnen zeggen. Natuurlijk hebben wij op de vrachtbrief vermeld dat er met een kleine auto geleverd moet worden, helaas was deze auto te groot. Geen probleem dan hadden we het daags erna met een kleinere auto gedaan maar zoals gezegd die kans hebben wij niet gehad. Zie onderstaand de het mail contact: - Op wo 8 jan. 2020 om 10:05 schreef Bart Nibbering <[email protected]>: Goedemorgen, Er is net gepoogd de kachel te leveren. Een uitermate saggerijnige chauffeur belt met mijn personeel dat hij met zijn wagen het pad niet kan opkomen, dat hij de kachels naar Oosterhout brengt en dat hij ze verder niet gaat afleveren. Bij de bestelling heb ik expliciet gemeld dat een grote vrachtwagen bij ons het pad niet op kan. Kennelijk doe ik dat voor jan lul, want niemand doet hier iets mee. Ik word hier zo ongelofelijk moe van. Kunnen jullie niet gewoon even het geld terugstorten, dan koop ik die kachels wel bij iemand anders die wel kan lezen als ik de moeite neem om instructies op te schrijven, hier heb ik helemaal niets aan. Met vriendelijke groet, Bart Nibbering Goedemiddag, Om in u termen te blijven jammer dat u dag verkloot is, wij hebben het doorgegeven met een middelmaat wagen te leveren maar wat is groot en wat is klein. Een fout kan gemaakt worden en normaal gesproken zou ik zeggen we gaan het nogmaals met een kleinere wagen proberen. Maar om u niet nog veel meer moe te maken lijkt het mij idd. beter om het geld terug te storten, wij zullen een creditnota maken en het aankoop bedrag refunden. Ik wens u nog een mooie dag toe. Met vriendelijke groet/ Best regards, Team HGB-Trading
na een klein foutje .super en snel opgelost .netjes en correcte service . zeker een aanrader
Top kwaliteit, giga keus en een snelle levering. Wat ook positief is dat ik kon bellen voor een aantal lastige punten mbt aansluiting. Hierbij prima geholpen en nalevering was geen punt.
Snel geleverd en een mooie haard
Het leveren van niet op voorraad zijnde onderdelen (bekleding vuurvaste wanden tunnelhaard) is tot onze verbazing zeer snel gegaan. Vanaf bestelling tot levering zat nog geen week. Top service