Super behandeld

Mooie kachel aangeschaft personeel was erg vakkundig en dacht goed met mij mee

Geweldig!

Deze week een kachel gekocht en aangesloten. Wat een geweldige kachel. Super service en uitstekend geholpen. Zeker een aanrader!

Zeer slechte service..

Als je wilt kopen kan alles. Maar zodra je hulp nodig hebt zijn ze er niet. En hebben een extern bedrijf die kan instaleren maar is veels te duur kunnen geen goeie inschatting maken wat betreft werk. Wij gaan er nooit weer heen wat een belachelijke mensen

Zakelijk, duidelijk, accuraat, denken in oplossingen en lossen het ook op. Ik ben in elk geval zeer tevreden. Pieter Coenen

Tevreden klant

Een product niet leverbaar. Alternatief geboden zonder meerprijs. Foutje in de levering netjes opgelost na 1 telefoontje. Prima gecomuniceerd.

Zeer goede service, en prachtige kachel TOP

Langs geweest in mooie showroom Goed telefonische contact zeer snelle levering Super klachten afhandeling na klein probleempje

Waardeloos bedrijf

Ik heb via bol.com op 24 oktober 2019 een sfeefhaard bij dit bedrijf gekocht Een keer maar nooit weer 1 De haard werd één week te laat bezorgd 2 De haard was beschadigd en er zat geen handleiding bij je moet maar uit zoeken hoe hij geplaatst moet worden 3 Ik heb advies gevraagd hoe je moet handelen als je thermisch hout gebruikt jammer genoeg was dat een ondeskundig advies. de achterwand werd daardoor beschadigd en ook de wand bij het uitproberen van de haard. 4 Nu proberen ze van alles om de schuld bij mij te leggen. 5 Ik heb TIG keer bij webwinkels gekocht en nooit problemen gehad alleen bij dit waardeloos bedrijf die star volhoud dat het mij schuld is omdat ik de haard niet mag uitproberen hoe moet ik dan weten hoe de haard functioneert. Wat wel frappant is dat de haard direct niet meer leverbaar is het gaat om een Bio ethanol uniform graphite 70. Heb nu een haard elders gekocht met handleiding en certificaat en met een hitteschild Goede raad koop deze haard niet in verband met huisbrand. Hoe die andere haarden zijn weet ik niet maar bij dit bedrijf koop ik nooit weer wat

Mooie haard

Prima levering

teleurstellend

Na bevestiging van order en betaling blijft het heel stil, bij navraag over de levering kreeg ik wel reactie, en bleek er in de tekst te staan dat de levertijd twee weken in beslag neemt, mss is het duidelijker als dat bij het product zelf komt te staan. zal mijn beoordeling aanpassen van half naar drie, wel zo eerlijk

Tevreden op paar puntjes na

Bio ethanolhaard Golf vandaag geleverd gekregen en aan de muur gemaakt. De bezorginformatie van de vervoerder bleef echter uit. Heb meermaals postcode en huisnummer ingevuld maar er was geen informatie. Maar toch is de haard vandaag bezorgd, dus het eindresultaat is goed. 1 nadeel van de haard; je kunt het ethanolbakje sluiten met bijgeleverd haakje, maar wanneer je ook het voorzetraampje meebesteld, kun je met het haakje niet meer bij het schuifje komen omdat het glas er voor zit! Nu moet ik dus van bovenaf prutsen om het schuifje dicht te doen terwijl de haard brand, daar had beter over nagedacht moeten worden. Verder brand hij perfect!

Goed geholpen. Productomschrijving mag iets duidelijker. Verder top

Heel fijn bedrijf. Super service. Erg snel bezorgd en een heel duidelijke & overzichtelijke website. Goed geïnformeerd over de status van de bestelling en betaling. Heel vriendelijke en vrolijke chauffeur die de haard zelfs voor mij binnen in de hal (appartement - eerste etage) wilde zetten voor mij. Ik zou HGB Trading absoluut aanbevelen en dit heb ik inmiddels ook al gedaan.

Een dikke 10 !

Ruim voldoende informatie op de site over de kachel(s). Snelle levering en de kwaliteit is bijzonder goed en erg mooi!

Goede producten mooie prijs.

Goed tevreden over de producten en de service. Echter duurde het een paar dagen voor de eerste mail over de bestelling kwam waardoor ik dacht dat er misschien iets mis gegaan was maar alles netjes geregeld en goed transport met duidelijke communicatie 👍

prima service

op tijd geleverd met keurige tijds indicatie van de levering, de delta sfeerhaard is een mooie robuuste haard,

we worden heel slecht op de hoogte gehouden over de levering van de kachel

slecht 10 dagen geleden de kachel gekocht maar nog niets gehoord

Vriendelijk en snel

Er werd altijd snel op mailtjes e.d. gereageerd. Toen ik de haard op ging halen was het een en al vriendelijkheid

Geweldige service

Super geholpen en klantvriendelijk. Paar keer gebeld voor extra’s gegevens en hulp, maar netjes te woord gestaan. Professioneel, meedenkend en geweldig materiaal. Zeer tevreden met materiaal en personeel.

Snelle levering en goede na service

Vandaag besteld houtkachel en rookgaskanaal, morgen in huis compleet, vragen er na telefonisch over montage onderdelen perfect geholpen door medewerker hoe het te doen Goede sevive

Tevreden

Heel mooi apparatuur , goede service en snel geleverd ! Tevreden klant

Slecht

Ik had 2 kachels besteld. Ik woon achteraf.De toegang tot ons huis is relatief klein. Dus ik geef vooraf aan dat er GEEN grote vrachtwagen moet komen. Er komt dus gewoon wel een grote vrachtwagen. Ondanks dat ik iemand gestuurd had om e.e.a. toch proberen op te lossen, rijdt hij vrijwel meteen door en geeft aan dat hij ook geen 2e keer komt en dat we het maar moeten ophalen in Oosterhout. Ik heb de kachels hard nodig. ze moeten nl. naar een vakantiewoning in het buitenland. Dit weekend had ik een aanhanger gehuurd om ze te vervoeren, dat gaat dus niet door. Ik had geen vertrouwen meer in dit bedrijf, heb mijn geld terug gevraagd. Dat heb ik direct gekregen.

super !!!!

na een klein foutje .super en snel opgelost .netjes en correcte service . zeker een aanrader

TOP

Top kwaliteit, giga keus en een snelle levering. Wat ook positief is dat ik kon bellen voor een aantal lastige punten mbt aansluiting. Hierbij prima geholpen en nalevering was geen punt.

Prima, snelle service

Snel geleverd en een mooie haard

Goede en snelle service

Het leveren van niet op voorraad zijnde onderdelen (bekleding vuurvaste wanden tunnelhaard) is tot onze verbazing zeer snel gegaan. Vanaf bestelling tot levering zat nog geen week. Top service

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk