Goede kwaliteit voor mooie prijs

Mooie kachel voor een goede prijs. Bijzonder dat we met ideal betaald hadden en de betaling enkele dagen later pas binnen kwam volgens HGB trading.

Super haartje alleen slechte levering

Haartje super. Eenvoudig kunnen ophangen en direct aan heerlijk. Jammer dat de haart elders werd afgegeven terwijl ik gewoon thuis was en zat te wachten.

Helemaal naar wens

De Delta flat haard besteld en netjes geleverd. Haard zelf ziet er top uit,helemaal in mekaar gezet en al, dus schroeven in de muur en hij kan aan.

Onze droom kwam uit

Nadat mijn vrouw al jaren een haard wilden. Kwamen we op internet HGB tegen met een leuk kacheltje in de aanbieding. Daar aangekomen te woord gestaan door een aardige dame . Die mijn diverse alternatieven liet zien met voor en nadelen. Een offerte laten maken die zeer interessant was en toen gelijk maar gekocht. Vrijdag gekocht maandag geleverd helaas zat de stormkracht er niet bij maar de volgende dag werd hij al geleverd echt top en vrijdag avond branden de haard. Een aanrader

Snel besteld snel geleverd

Het product wat ik heb gekocht heeft aan de gehele zijkant roestvorming

De levertijd klopte . De kwaliteit van het product ( een nieuwe kachel ) heeft aan de linker zijkant roest . De foto;s op de website zijn van een kwaliteit dusdanig dat het te kopen product niet goed is te bekijken . Ik ben ik vooraf ook niet geinformeerd over de kwaliteit van het product. IIedereen die dit heeft ingepakt of verkocht ziet het normaal gesproken direct.

Heel goed geholpen en hele vriendelijke mensen.

Topservice 👍🏼👍🏼👍🏼

“Voor 11 uur besteld, volgende dag in huis” Gebeld om 15.00 uur, ophalen was voor mij 260km rijden in totaal. Dat gaan we niet doen, zeiden ze. Gekkenwerk. Wij zorgen dat het vandaag nog op de post gaat. Ze stuurden het dezelfde dag nog op. Dat is pas service. Top. De volgende dag al om 09.30 in huis. Zo kon ik direct de volgende dag de klus afmaken. “Beter kunnen ze het niet maken, slechter wel maar, daar geloof ik niet in. LOL

Materialen snel en conform afspraak geleverd

Mooie pellet kachel incl. materiaal. Prima op tijd geleverd.

Snelle afhandeling.

Snelle afhandeling en levering. Jammer dat er meer lakschoenen opzat als vooraf besproken. Voor de rest zeer correcte contacten.

Netjes

Levering was mooi op tijd en netjes ingepakt. Zondag avond besteld dinsdag de kachel met toebehoren in huis. Had bij bestellen een verkeerde postcode ingevuld maar dit was met een telefoontje opgelost zonder vertraging van levering. Goed bedrijf wat ik zeker aan beveel

Kennis van zaken.

Na een zoektocht voor ons nieuwe zonder schoorsteen huis bij HGB terecht gekomen. Na uitgebreide uitleg en advies (plak een doos in elkaar op ware grootte) Kwamen we erachter dat het dan wel een hele grootte pellet kachel met cv aansluiting zou worden . Gekozen voor een vrijstaande zonder cv aansluiting helaas .Maar met genoeg vermogen daar we de houtkachel in het oude huis geregeld op stoken naar 27gr en dan zegt mijn vrouw net lekker.Een winkel met geen gezeur mentaliteit . Wel een drukke winkel dus soms geduld . Word heel goed mee gedacht !!!! Wij zitten er lekker warmpjes bij deze winter. Jack Klerk.

Overzichtelijke website mooie producten en snelle levering

Ik ben heel blij met de mooie solide bio-ethanol hang haard!

Overzichtelijke website / webshop

Ik had iets niet goed begrepen waardoor er te veel klemmen zouden zijn geleverd. Deze waren wel betaald, middels I-deal. Na telefonisch overleg ( naar aanleiding van mijn opmerking welke je kon maken op het bestelformulier / winkelkar ) kon voorkomen worden dat ze werden geleverd. Het te veel betaalde bedrag had ik voor de levering alweer terug op mijn rekening. Keurig!

Duidelijk en snel

Een zeer ruime keus met een duidelijke webshop . En een zeer snelle levering goed verpakt.

in één woord TOP!!

Mooie en degelijke producten, snelle levering ondanks drukke periode en een compliment voor de klantenservice, uiterst vriendelijk, vakkundig en meedenkend, chapeau!

Meedenkend bedrijf

wij hadden een kachel met afvoerbuizen besteld, van enkelwandig naar dubbelwandig. daags erna werd ik gebeld door een medewerkster van HGB met de vraag hoe de opbouw van de kanalen gedacht was. Ik heb dit uitgelegd en wat bleek, ik had een verkeerd overgangsstuk besteld , maar ze zou 't goede er bij versturen. Dat is meedenken met de klant en niet zomaar inpakken wat besteld is. TOP!!

ik krijg geen contact met jullie bel mij even op , we hebben rook in de kamer

Moeilijk om contact te krijgen

Mooi producten tegen goede prijzen. Heel veel keuze en mooie website

prima bedrijf

mooie webwinkel , zeer goede service en levering.

Super veelzijdig aanbod tegen scherpe prijzen

Keurig netjes geholpen, direct telefonisch contact met duidelijke uitleg

Snel en goed geleverd

Goed en snel geleverd. Mooi product de Delta flat haard

Op zich prima / helaas opmerking over bezorging genegeerd

Op zich prima. Jammer dat ze helemaal niets met mijn opmerking bij bestelling hebben gedaan over beperkte aanwezigheid ivm bezorging. Bestelling gewoon aangeboden bij transporteur die gewoon z’n eigen schema aanhoudt. Van transporteur begrijp ik dat maar ik had op z’n minst even een berichtje / terugkoppeling van HGB verwacht.

goed bedrijf

Ik had een telefonische bestelling gedaan en alles is netjes en naar wens afgehandeld.

Bestelling online snel geleverd.,goede communicatie over levering via email.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk