Goed advies, product is zoals afgebeeld en is eerder geleverd dan aangeven.

Snelle levering van product volgens omschrijving

Product was zoals omschreven. Had het binnen twee dagen in huis.

verzend kosten niet eerlijk

bij de 5e artikel betaal je dubbele verzendkosten ik wilde kachelpoets bij bestellen wat 8 euro kost en de verzend kosten waren wel 12 euro duurder dit vind in niet goed , maakt me beetje boos heb er na toe belt en krijg te horen zo is ons systeem mss hadden de die kachel poest samen v.t.v. in kunnen pakken zodat het maar voor 1 artikel telt

Volgende dag al in huis

Prima communicatie en snelle levering.

Fijne communicatie, snel verzonden.

Zeer netjes geholpen en nette prijs

Ze reageren zeer snel op m’n mail. Als je belt nemen ze op en geven advies zoals het hoort. Spullen binnen 2 dagen geleverd zoals afgesproken. Is bij andere bedrijven wel anders heb ik gemerkt.

onbeschoft en onbehoorlijke behandeling

ik heb een klacht over een product. nav telefonisch contact en een filmpje ontvang ik een niet gepersonaliseerd mailtje van verkeerd gebruik terwijl ik niet eens verteld heb waarvoor en hoe ik het gebruik.

Mooi product deze Delta3 haard

Met glas ervoor is het lastig om de schuiven te bedienen. De bijgeleverde tool is te kort hiervoor.

Besteld en bijzonder snel geleverd!

Super snel geleverd

Duidelijke uitleg, snelle levering, goede spullen alles netjes verpakt.

Tijdens de zoektocht op internet viel op dat HGB de goedkoopste was. We waren verrast toen we kort na na het bestellen alles al geleverd kregen. Alles bleek van goede kwaliteit en was prima verpakt.

Bestelling correct en snel behandeld

We hebben een kachel besteld bij HGB in een uitvoering welke niet op de site stond vermeld. Dit was geen probleem. De kachel is voor ons besteld en geleverd (sneller dan voorzien).

besteld en geleverd zoals verwacht.

Bestelling gedaan in het weekend en de spullen dinsdag in huis. Alles netjes in orde, track en trace op de verzending om de levering in de gaten te houden. Helemaal Prima!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Levert snel

Super ding.

Ben er zeer blij mee, snelle levering en dezelfde week al lekker warm water in mijn buiten huisje.

Geweldig product, snelle levering!

Ik heb de bio ethanol haard delta flat 900 gekocht Gisteren besteld en vandaag al in huis😁 Het is alles wat ik ervan verwachten mooie haard staat strak op de muur en brand bijzonder goed!!. Je kan met een gerust hart ♥ hier bestellen voor een mooie betaalbare haard! Ik geef het een dikke 10!

Vriendelijke en goede service.

Ik kreeg professionele uitleg op mijn vragen waar ik iets aan had. Ook mocht ik nog een nabestelling doen zonder verzendkosten en ben ik uiterst vriendelijk geholpen. De haard is keurig geleverd en conform afspraak. Ik moet alleen nog de glas plaat gaan bestellen. Vr. gr. Rian Schweitz

Bij verkeerde levering veel gedoe

Na telefonisch contact te hebben gehad, is het probleem op een goede riante manier opgelost! Ondertussen de juiste onderdelen ontvangen zonder extra kosten.

uitstekende en snelle service/levering.

Ik heb een uitstekend gevoel bij de service en informatieverstrekking van HGB. Snelle reactie op vragen en adequate antwoorden. Verbeterpuntje: Lever actief informatie aan over levertermijn/tijd.

Super hier kun je gerust zaken mee doen

Vorig jaar een haard gekocht. Nu door klagende buren een extra verlenging van de pijp op het dak geplaatst iom de verkoper. Keurige levering. Wij blij, buren blij.

Wat een top bedrijf👍

Vriendelijke vrouw aan de telefoon,je word correct geholpen,de volgende dag had ik alles in huis,het werd keurig en goed verpakt thuis bezorgd door een vriendelijk bezorger,mijn complimenten voor alles. Groeten Gerda

Mooi product, goede service

Snelle reactie van verkoper op een vraag via de e-mail. Product binnen 10 dagen geleverd. Goede kwaliteit product. Zeker sfeer verhogend!

Top en snel geleverd en duidelijke uitleg

ook via telefoon een nette en correcte uitleg en hulp met aansluit verloop.

Snel en correct

Op zondagavond besloten we adhoc om een kachel te kopen,want die van ons bleek niet meer te voldoen. Verschillende sites bekeken en bij dit bedrijf was de site overzichtelijk en compleet.Goede foto's en beschrijving. Daarbij hele redelijke prijzen. De sprong gewaagd en dat bleek een goede beslissing. We kregen snel bericht over de levering,die ook snel uitgevoerd werd en gebracht door een vervoerder met een hele leuke klantgerichte chauffeur. Kortom, mocht u twijfelen over een grote aankoop via een site, hier kunt u prima terecht.

Correcte afhandeling, grote sortering

Duidelijke web-site. Levering binnen een week.

Snelle levering en duidelijke website

Artikelen waren makkelijk te bestellen en het werd snel geleverd. Zat goed ingepakt ondanks dat het een behoorlijk groot en zwaar pakket was!

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk