Goede service en snelle levering

Goede service snelle levering van de BBQ. Dag van te voren gebeld door HGB wat mij uit kwam met qua tijd en datum.

Zonder gedoe

Soepel, kloppend en goed bereikbaar voor vragen

Overzichtelijk, goede prijs en goede communicatie!

Overzichtelijk, goede prijs en goede communicatie!

Goed product, heel snel geleverd. Bij vragen zeer snel en duidelijk antwoord. Kortom: top.

Snel en goed

Kamado gekocht bij HGB. Goede informatie, scherpe prijs en snel verzonden. Mooi nog voor het weekend BBQ'en

Erg goed geholpen. Duidelijke communicatie. Scherp geprijsd.

Ik ben zeer goed te woord gestaan. Duidelijke uitleg gekregen. Wat betreft levering zijn ze ook erg helder. Prima ervaringmet HGB Trading.

Fijne zaak goed advies, op voorraad bij aankomst.

Ik woon best ver van Beverwijk, maar had een 2e hands kanaal overgenomen waarvan men verteld had dat deze van hun vandaan kwam. Ik gebeld, nou met foto's kunnen we wel beoordelen, dus ik foto's gestuurd. Het was hun systeem. Naar de winkel gereden en spullen bij gehaald die ik nog miste, ter plekke even kunnen proberen of het inderdaad paste en gelukkig wel. Kreeg goed advies van de dames aan de balie, en de spullen werden snel uit het magazijn gepakt.

prima bedrijf

Het is best lastig om een product via internet te kopen, maar ze hadden de juiste informatie gegeven en zijn super blij net onze haard model empire. We overwegen er zelfs nog een te kopen.

Fijn bedrijf

Ik werd netjes gebeld om een afspraak te maken voor het leveren van de bbq. Werd keurig gebracht op afgesproken dag. Was goed verpakt BBQ zelf zeer netjes en fijne bbq. Voldoet aan beschrijving. Een zeer tevreden klant

geweldig bedrijf

goede omschrijving van artikelen. zeer snelle levering, dag na bestelling al gebeld door een zeer vriendelijke dame, wanneer de levering bezorgd kan worden, kon de volgende dag al.

Prima, keurig nette levering!

De pizzaoven was super verpakt en werd heel snel geleverd!

Goede service, kwam opde afgesproken tijd en vriendelijke chauffeur.

Op donderdag kachel bekeken in Beverwijk. Op vrijdag kachel besteld via internet, maandagmorgen werd de kachel al geleverd, maandagmiddag aangesloten. Alles perfect en supersnel gegaan. Kachel staat prachtig in de huiskamer.

Bestelling niet compleet

Teleurstellend

Er ontbraken wat onderdelen van de kamado, maar het werd snel goed opgelost

Goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende service bij vragen.

Ik kan HGB aanbevelen!

Top geven goede adviezen

Mooie kachel en dubbel wandige pijp gekocht ze hebben me goed uitgelegd hoe ik het moet plaatsen

Prima winkel en snelle levering

In de winkel goed advies gekregen. Thuis even nagedacht, keuze gemaakt en online een bestelling geplaatst. Makkelijk om te bestellen en vervolgens werd het product snel geleverd.

Netjes optijd, telefonisch contact wanneer lever beschikbaar was! Alles netjes voor elkaar

HGB zelf, vriendelijk, correct en snel

Het bedrijf zelf prima, vervoerder minder. Wilde pallet niet naar de poort brengen waardoor ik meters meer moest sjouwen met 70 kg!!!

Bestelde kamado binnen 2 dagen geleverd en ziet er schitterend uit

Super service

Voor de tweede keer een kamado gekocht. Afwikkeling is super. Vandaag gekocht morgen bezorgd. HGB maakt het waar.

Goede service en vriendelijk personeel

Wij hebben een doorkijk haard bij hgb trading gekocht tegen een naar mijn mening zeer schappelijke prijs, nadat we de.moiie showroom hadden bezocht. Advies, communicatie en levering allen naar behoren gebeurd. Ook bij vragen achteraf staan de medewerkers mij vriendelijk te woord met duidelijk advies. Kortom prima bedrijf!

Keurige levering

Goed geregeld. Zowel telefonisch en mail. Perfect!!

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk