Accumotteset van Kratki AB besteld en na contact opgehaald

Mooie kachel, goede service!

Wij hebben een mooie zwarte houtkachel gekocht bij HGB trading. We zijn goed geholpen en uitgebreid geadviseerd. De bezorging ging helaas mis... eerst was de kachel kwijt en via de track&trace code was de kachel niet te achterhalen... Uiteindelijk kwam de kachel.. omgevallen in de bus, beschadigd en gevallen op de bestelde glasplaat... HGB trading baalde daar ook van... ze hebben het netjes opgelost door een nieuwe kachel te bestellen en deze rechtstreeks uit de fabriek te laten bezorgen zonder tussenkomst van een bezorgbedrijf. De glazen plaat is mijn man zelf gaan halen om toestanden te voorkomen... Nu nog aansluiten en dan hopelijk binnenkort een warme boot!

Snelle en correcte levering

Mooie producten voor een scherpe prijs

Voor onze nieuwe woonkamer zochten we een echte eye-catcher. Die vonden we in de Delta3 bio-haard. We hebben hem netjes in een kast ingebouwd (met isolatie wand) en de TV op een TV-lift er achter. Nu kunnen we gezellig van het vuur genieten en hebben we voor het zicht alleen een mooie haard in de woonkamer.

goed zaken doen en perfecte service

snelle levering en eventuele foutjes worden snel en perfect opgelost.

Bestelling deels goed en verkeerd geleverd

Bij levering bleken er verkeerde artikelen te zijn geleverd en er ontbraken artikelen. Na telefonisch contact alles doorgenomen en 2 dagen had ik netjes alles in huis. Goed en netjes opgelost.

Vakkundig eerlijk bedrijf met een goede prijs kwaliteitverhouding

Persoonlijk een zeer goede ervaring met het personeel, vriendelijk en behulpzaam en daarbij zeer specialistische kennis over alle producten zie HGB trading verkoopt. De kwaliteit van de materialen is naar mijn mening zeer goed! Ook de de prijs kwaliteitverhouding is strak. HGB-trading onderscheid zich in de diversiteit aan materialen en kennis op het gebied van haarden, montage en levering!

Ik heb twee radiatoren gekocht. Prima geleverd.

Snelle service Super

Snelle service. Prima

Subliem

Prachtige houtkachel gevonden op de site! Eerst even gebeld en daarna online besteld.. Binnen 24 uur stond hij keurig ingepakt op een pallet bij ons in de garage. Daar houden wij nu van, Toppie en ga zo door. Ook voor het bezorgbedrijf een dikke pluim, heel vriendelijke vrouw en zeer behulpzaam!! En ja dat mag ook gemeld worden..

Helemaal goed!!!

Eindelijk een mooi sfeerhaardje gevonden voor weinig geld In de ochtend besteld en de dag daarna gelijk geleverd!! Ik had nog een paar vraagjes.. en telefonisch super goed en vriendelijk geholpen

Prima service, snel en accuraat.

Wij hebben meerdere zaken gekocht, alles was op voorraad leverbaar. Jammer dat locatie Utrecht gesloten is..

Goede website, service & producten.

Snelle levering en goede kwaliteit product.

Goede service, snelle reactie en levertijd.

Perfecte service en snelle reactie en levertijd. Zeker aan te bevelen.

Goede service en betaalbaar

Goede apparaten voor weinig geld. Vlak & van dikte bank zijn van goede kwaliteit.

snelle en goede levering van de pijpen

werd snel bezorgt en was zorgvuldig verpakt. mooi product!

Goed en snel

Voldoet aan de verwachting.

Duidelijke site

deskundig advies en snelle hulp

helaas bleek de vestiging in Utrecht gesloten te zijn, waardoor ik niet even fysiek kon langs gaan om - zoals eerder -deskundig advies te krijgen. telefonisch contact met Velserbroek leverde echter ook snel deskundig advies op mijn vraag op en online bestellen verliep ook soepel. wel jammer dat de verzendkosten er nu bij komen. Maar ja, anders moet ik op en neer naar Velserbroek

Goed!

Geweldig dat zonder de problemen zulke grote producten, tegen een goed tarief, verstuurd kunnen worden

Super !

Te snel geleverd eigenlijk. Dat had ik niet verwacht zo snel ,haha Maar super kachel en netjes verpakt, dik tevreden ben ik, een aanrader dit bedrijf !

Het eerste bedrijf dat het geweldig doet. Op zoek naar muurdoorvoer en nog wat meer Alleen op het internet ik wil dat liever niet gewoon ophalen. En ja hoor daar is alles op voorraad. Verkoop via de telefoon was ook correct wat een aardige mensen. Ja ja ze zijn er nog ,weten hoe ze met de klanten omgaan. Kan een ieder HGB aanbevelen.

Top!!!

Pakket is netjes afgeleverd, duidelijke communicatie wanneer deze werd afgeleverd.

Super service

Netjes ingepakt en vlug geleverd. Was een onderdeel te kort. Na contact had ik deze de volgende dag al thuis. Aanrader.

snel en correct

Zeer overzichtelijke site. Snelle en correcte service

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk