Overzichtelijk en net bedrijf

Alles prima verlopen , alleen met levering mag er wel gekeken worden waar men lost, kachel van ruim 150 kg op de inrit plaatsen geeft nogal wat werk met zich mee.

No nonsense, goed advies, snelle levering

No nonsense, goed advies, snelle levering

Snelle levering en zeer behulpzame service!

Ontzettend tevreden met mijn bestelling en het contact met HGB Trading. Nadat ik mijn bestelling zeer vlot geleverd kreeg bleek dat ik niet helemaal het juiste had besteld. In het telefoongesprek dat volgde werd er prettig meegedacht en was de oplossing zo gevonden. Twee dagen later had ik het juiste onderdeel in huis. Ontzettend klantvriendelijk!

Keurig verpakt afgeleverd

Geen op of aanmerkingen

Ik ben op beide locaties geweest en ben prima behandelt, zeker een aanrader!

Snelle levering met een goede prijs

Snelle aflevering van een zeer goed product voor een zeer goede prijs!

Doen wat ze beloven

We hebben hier 2x een bestelling geplaatst. Laatste keer was voor een familielid. Deze moest een bepaald onderdeel hebben wat niet op de site stond. Gebeld, men dacht mee en kwamen met een top oplossing. Zelfs over de levering werd meegedacht. Ze hielden zich aan afspraken om terug te bellen en ons te informeren. Zeker een aanrader!

Snelle levering top

Duidelijke web side makkelijk en overzichtelijk 👍

Super geholpen en geadviseerd

telefoniste was zeer ter zake kundig. Binnen een paar tellen was mijn boodschappenlijstje afgewerkt. Levering zeer vlot.

Top snelle levering

Makkelijk online te bestellen en snelle antwoorden

Ik heb onlangs een bio ethanol tafelhaard online gekocht. Snelle afhandeling en meteen bericht van de order en verwachte leveringstijd. De klantenservice reageert snel op de vragen die gesteld worden en geven een goed en duidelijk antwoord.

nette overzichtelijke zaak met goede prijs/kwaliteit verhouding

We zijn vanuit Groningen naar Utrecht gereden voor een openhaard. Goede informative gekregen van de medewerker en doorverwezen naar hun overzichtelijke website. Uiteindelijk een mooie kachel gekocht.

Fijne website en goede communicatie

Onlangs een bio ethanol haard besteld bij HGB trading. Website is heel overzichtelijk en de bestelling was snel geplaatst. Kreeg direct een mail met bevestiging en de verwachte bezorgperiode. Nu wachten tot de haard binnen is!

Goede service en snelle levering. Nagenoeg alles is op voorraad

Super service, snelle levering

Super snel geleverd

Super snel geleverd en keurig verpakt.

Goede service, snelle levering !!!

Pluspunten

Snelle en deskundige hulp

Hoger in Google ranking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Goede communicatie; Snelle levering;

Pluspunten

Vriendelijk Behulpzaam Meedenkend Goede prijs/kwaliteit

Meer winkels openen

Pluspunten

Snelle reactie, uitstekende service

Pluspunten

Ze denken mee! Had een 2de bestelling gedaan de dag na de eerste bestelling. Ze belde op om te te vermeldden dat ze het pakket nog samen konden versturen. Snelle service

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle service . De juiste producten voor de juiste prijs. Bezorging was prima optijd.

Controle op handleiding product.

Flevoland 28

1948 RH Beverwijk