Ik heb bij HBG training een houtkachel met rook kanaal en div hulpstukken gekocht. Bij de bestelling had ik gevraagd in de opmerkingen of ze wilden controleren of ik alles goed had gedaan en of allen in elkaar zou passen. Ik was dus een verloop vergeten! HBG mij proberen te bellen maar ik heb niet het juiste nummer opgegeven. Zij een mail sturen die in de spam terecht was gekomen. Volgende dag wordt de bestelling geleverd met een verloop!! Deze heb ik achteraf betaald. Wat een service! Geweldig. Bedankt HBG training 👍
Besteld en binnen 2 dagen geleverd (weekend ertussen). Mooi product!
Goed en eerlijk advies
Top goede site lekker duidelijk Niet goed even bellen fout lag overigens bij mij zelf word meteen opgenomen en word het meteen geregeld gewoon goed al aan veel mensen door gegeven
Vriendelijk personeel snelle service goed en fijn bedrijf
bestelling ging prima. moet kachel nog installeren dus weet niet hoe deze het doet.
Helaas kwam de bestelde haard beschadigd bij ons binnen, maar dit is uiteindelijk super opgelost!!
Goed advies, product is zoals afgebeeld en is eerder geleverd dan aangeven.
Product was zoals omschreven. Had het binnen twee dagen in huis.
bij de 5e artikel betaal je dubbele verzendkosten ik wilde kachelpoets bij bestellen wat 8 euro kost en de verzend kosten waren wel 12 euro duurder dit vind in niet goed , maakt me beetje boos heb er na toe belt en krijg te horen zo is ons systeem mss hadden de die kachel poest samen v.t.v. in kunnen pakken zodat het maar voor 1 artikel telt
Dank u wel voor de beoordeling, dat we een 5 scoren hebben we dan te danken aan de kwaliteit die we leveren en het verpakken van de materialen. Dat u een beetje boos bent vindt ik raar en dat u ons bedrijf niet aanbeveelt vind ik nog gekker. Bij het afrekenen worden de verzendkosten vertoond, het is aan u of u hiermee akkoord gaat. U had de bestelling niet hoeven plaatsen. U heeft een mail gestuurd dat u de verzendkosten niet reëel vind, er is u uitgelegd dat dit automatisch door het systeem wordt berekend. Toch plaatst u de bestelling, jammer dan dat u ons slecht beoordeeld dat is natuurlijk aan u maar het bedrijf ook niet aanbevelen dat vind ik er jammer. Graag zou ik u willen wijzen op u retourrecht, daar kunt u gebruik van maken. Wellicht verdwijn u boosheid dan.
Prima communicatie en snelle levering.
Ze reageren zeer snel op m’n mail. Als je belt nemen ze op en geven advies zoals het hoort. Spullen binnen 2 dagen geleverd zoals afgesproken. Is bij andere bedrijven wel anders heb ik gemerkt.
ik heb een klacht over een product. nav telefonisch contact en een filmpje ontvang ik een niet gepersonaliseerd mailtje van verkeerd gebruik terwijl ik niet eens verteld heb waarvoor en hoe ik het gebruik.
U heeft een hygiënevat voor drinkwater aangeschaft, deze is binnen 2 maanden lek. Het hygiënevat wordt gebruikt voor het reinigen van de melkinstallatie. Op het filmpje dat u stuurt zien we ongeveer 500 kg Regenit staan. Als we googelen zien we dat dit zout wordt gebruikt bij melkveebedrijven voor het reinigen van melkinstallaties. Naar aanleiding van het filmpje heb ik aangegeven dat dit het probleem is, dit was belachelijk naar u idee u reinigt niet met dit zout. U geeft aan dat u een broninstallatie heeft en het zout gebruikt voor het water te ontharden, dat kan heb ik gelezen daar wordt het ook voor gebruikt. Er wordt ook gewaarschuwd dat deze installatie goed moet worden afgesteld, en dat zal hier mis zijn gegaan. Op de OEG vaten die louter geschikt zijn voor drinkwater, waar u vooraf naar heeft gevraagd en u bevestigd is wordt een garantie van 10 jaar gegeven. U zegt nu dat het water dat u gebruikt gelijk is aan drinkwater, hoe kan het dan dat het vat binnen 2 maanden totaal verroest is, de coating aan de binnenkant is vergaan de staalwand verroest is en het water er uit spuit? Deze vraag legt u nu bij ons neer maar u bent de gene die er een vloeistof doorheen spoelt waar door het vat zwaar aangetast is. Dit is bij normaal gebruik van leidingwater ondenkbaar. Ik heb u aangegeven dat u een Rvs vat nodig heeft voor waar u het vat voor gebruikt. Maar daar wilt u niet aan, u legt de fout bij ons dat het niet normaal is dat het vat binnen 2 maanden doorroest en hoe we dit gaan oplossen, volgens u zijn wij geldbeluste piraten die onbeschoft zijn en geen service bieden. U gaat er voor zorgen dat we nooit meer een OEG vat gaan leveren. Erg jammer vanaf de eerste mail wordt deze ondertekend met HGB-Trading hier heeft u nooit wat van gezegd, sterker nog u heeft na de mailwisseling en het aanschaffen van het vat nog een bestelling geplaatst.
Met glas ervoor is het lastig om de schuiven te bedienen. De bijgeleverde tool is te kort hiervoor.
Super snel geleverd
Tijdens de zoektocht op internet viel op dat HGB de goedkoopste was. We waren verrast toen we kort na na het bestellen alles al geleverd kregen. Alles bleek van goede kwaliteit en was prima verpakt.
We hebben een kachel besteld bij HGB in een uitvoering welke niet op de site stond vermeld. Dit was geen probleem. De kachel is voor ons besteld en geleverd (sneller dan voorzien).
Bestelling gedaan in het weekend en de spullen dinsdag in huis. Alles netjes in orde, track en trace op de verzending om de levering in de gaten te houden. Helemaal Prima!
Levert snel
Ben er zeer blij mee, snelle levering en dezelfde week al lekker warm water in mijn buiten huisje.
Ik heb de bio ethanol haard delta flat 900 gekocht Gisteren besteld en vandaag al in huis😁 Het is alles wat ik ervan verwachten mooie haard staat strak op de muur en brand bijzonder goed!!. Je kan met een gerust hart ♥ hier bestellen voor een mooie betaalbare haard! Ik geef het een dikke 10!
Ik kreeg professionele uitleg op mijn vragen waar ik iets aan had. Ook mocht ik nog een nabestelling doen zonder verzendkosten en ben ik uiterst vriendelijk geholpen. De haard is keurig geleverd en conform afspraak. Ik moet alleen nog de glas plaat gaan bestellen. Vr. gr. Rian Schweitz
Na telefonisch contact te hebben gehad, is het probleem op een goede riante manier opgelost! Ondertussen de juiste onderdelen ontvangen zonder extra kosten.
Wij investeren veel geld en aandacht aan het verpakken en het transport van de materialen zodat deze op een juiste wijze bij de klant geleverd worden. U zit midden in een verbouwing op de foto’s zijn overal machines en bouwmaterialen te zien, als een buis omvalt zit er een deuk in. U kunt niet na 2 weken een schade melden en de fout bij ons leggen dat is niet reëel. U heeft inderdaad een verkeerde pijp opgestuurd gekregen de verpakking was verkeerd gelabeld, vervelend maar kan gebeuren. Er is hier contact over geweest en u wilde nog 2 bochten er bij bestellen, geen probleem hebben we er bij gedaan en gratis verzonden. Maar de verzendkosten daar wordt niet over gepraat? Nee natuurlijk niet deze vergoeden wij gewoon, dat hoort bij goede service zie hier een afdruk van onze transactie. betaalopdracht EUR -6,95 StatusBij begunstigde op 26 sep 2019 16:17 Tegenrekening/IBANNL45 RABO 0314 1124 05 Ten name vanS.P. BEZUIJEN EO Transactiesoort544 Omschrijvingcredit-nota 2019-17529 /40544 Rentedatum26-09-2019 Verwerkingsdatum26-09-2019 U heeft de verzendkosten direct terug gestort gekregen zoals het hoort. Jammer dat u zegt dat wij niet meedenken, we hebben diverse keren contact gehad en u geadviseerd hoe u het rookkanaal aan moet leggen. De laatste mail die u stuurde heeft u inderdaad geen antwoord op gehad, waarom weet ik niet, u had nog een berichtje kunnen sturen dat u nog op antwoord wacht dan hadden wij zeker netjes antwoord gegeven, en dat zou u ook wel moeten weten we hebben immers 16 keer over en weer gemaild met elkaar. Wat ik bij deze onbeantwoorde mail zie is dat de pijp niet past omdat u deze onderste boven houd, daar bent u denk ik inmiddels wel achter omdat er geen mail daarna meer is gekomen. Naar mijn idee is alles in alle redelijkheid opgelost, u heeft de retour kosten terug, het rookkanaal past, ik wens u veel stookplezier toe.
Ik heb een uitstekend gevoel bij de service en informatieverstrekking van HGB. Snelle reactie op vragen en adequate antwoorden. Verbeterpuntje: Lever actief informatie aan over levertermijn/tijd.