Reactie van het bedrijf
U heeft een hygiënevat voor drinkwater aangeschaft, deze is binnen 2 maanden lek. Het hygiënevat wordt gebruikt voor het reinigen van de melkinstallatie. Op het filmpje dat u stuurt zien we ongeveer 500 kg Regenit staan. Als we googelen zien we dat dit zout wordt gebruikt bij melkveebedrijven voor het reinigen van melkinstallaties.
Naar aanleiding van het filmpje heb ik aangegeven dat dit het probleem is, dit was belachelijk naar u idee u reinigt niet met dit zout. U geeft aan dat u een broninstallatie heeft en het zout gebruikt voor het water te ontharden, dat kan heb ik gelezen daar wordt het ook voor gebruikt. Er wordt ook gewaarschuwd dat deze installatie goed moet worden afgesteld, en dat zal hier mis zijn gegaan.
Op de OEG vaten die louter geschikt zijn voor drinkwater, waar u vooraf naar heeft gevraagd en u bevestigd is wordt een garantie van 10 jaar gegeven. U zegt nu dat het water dat u gebruikt gelijk is aan drinkwater, hoe kan het dan dat het vat binnen 2 maanden totaal verroest is, de coating aan de binnenkant is vergaan de staalwand verroest is en het water er uit spuit?
Deze vraag legt u nu bij ons neer maar u bent de gene die er een vloeistof doorheen spoelt waar door het vat zwaar aangetast is. Dit is bij normaal gebruik van leidingwater ondenkbaar. Ik heb u aangegeven dat u een Rvs vat nodig heeft voor waar u het vat voor gebruikt.
Maar daar wilt u niet aan, u legt de fout bij ons dat het niet normaal is dat het vat binnen 2 maanden doorroest en hoe we dit gaan oplossen, volgens u zijn wij geldbeluste piraten die onbeschoft zijn en geen service bieden. U gaat er voor zorgen dat we nooit meer een OEG vat gaan leveren.
Erg jammer vanaf de eerste mail wordt deze ondertekend met HGB-Trading hier heeft u nooit wat van gezegd, sterker nog u heeft na de mailwisseling en het aanschaffen van het vat nog een bestelling geplaatst.