Originele beoordeling
Beste klant, Uw bestelling is bij ons rond 13.00 uur op 1 september binnengekomen. Het is net op de grens en daar zou je over kunnen discussiëren. De bestelling is 2 september verstuurd en 3 september afgeleverd bij U in België, volgens de track & trace code. Precies wat wij beloven, mits op voorraad Kortom precies volgens afspraak. Ik vind uw reactie daarom niet correct en hopelijk ziet U dit zelf ook. Prijs is goed / op tijd geleverd / en kwaliteit is goed en toch beoordeeld U ons met een 1. Stel U zou gelijk hebben dan zou het maximaal één dag te laat geleverd zijn, en dat U dan niet tevreden bent zou ik in kunnen komen maar tussen een 1 en een 5 zit nog heel veel tussen. Misschien een tip voor in de toekomst: tijdig bestellen om dit soort discussies te voorkomen.Wij hebben al het nodige gedaan zoals iedereen van ons gewend is (zie overige beoordelingen). Met vriendelijke groet, Het enthousiaste team van Voordeeltextiel.nl
Beste Pascal, U vergelijkt appels met peren. De handdoek die U bij ons besteld heeft zijn 450 gram, en dat zijn ze ook. De Hema is hotelkwaliteit, zoals U zelf schrijft. Die hebben wij ook, maar heeft U niet besteld. Jammer dat U ons hier alleen maar op beoordeeld. Wij staan voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid en dat streven wij na. Jammer maar zou U volgende keer ons vooraf willen bellen zodat wij U telefonisch het verschil uit kunnen leggen. Met vriendelijke groet, Namens het enthousiaste team van Voordeeltextiel.nl
Originele beoordeling
Wij richten ons op alles wat te maken heeft met textiel. Of het nu gaat om textiel voor de badkamer, keuken of slaapkamer, bij ons hebben we het allemaal in huis! Met ons uitgebreide assortiment op de website richten wij ons op de online markt.