Mooi, snel en vriendelijk.

Mooie schakelaars en wandcontact dozen. Gebeld met een klein defect en om nog een schakelaar te bestellen. Het defect werd opgelost en gratis een schakelaar toe gestuurd. De volgende dag al binnen. Dit is service met een grote S. Dit bedrijf staat voor zijn product en klanten.

Mooie spullen, snel geleverd & denken mee

Al meerdere keren hier iets besteld, altijd snel en toen ik de laatste keer de afdekplaatjes voor de stopcontacten was vergeten mee te bestellen, kreeg ik even een belletje of dit klopte of dat ik ze misschien was vergeten. Buiten dat het daarna snel was toegevoegd, kreeg ik ook netjes de vraag of dat ik mogelijk een tip had dat het duidelijker zou zijn op de website dat je deze nog los moet bijbestellen, dus ook zeer klantgericht. (had overigens geen tip, was heel duidelijk, iets met beter lezen :-)).

Super klantenservice die meedenkt

Goede ervaring met advies via de klantenservice. Ook met foto’s en voorbeelden. Heel mooi product gekocht wat past in het interieur waar we al een tijdje naar opzoek waren.

uitstekende service

Zeer goed bereikbare klantenservice na verkoop! Denken en zoeken mee naar oplossingen!

Heel leuke lichtschakelaar

Snel geleverd en ziet er heel goed uit!

Heel mooie spullen

Makkelijke website en correcte levering.

Meedenkende mensen

Keurige benadering over de levertijd en wat de mogelijkheden zijn.

Goed geholpen en produkt is van goede kwaliteit

Snel geleverd mooi spul

Meestal wordt het schakelmateriaal de volgende dag al geleverd Bestel procedure op de site vond ik enigszins lastig, maar wel uit te komen.

Fantastisch!

Prachtige producten en goede service!

Mooie schakelaar, cherry on the cake voor mijn muur

Kijk een mooie muur is natuurlijk goed, maar als je 'm afmaakt met een echt mooie schakelaar ... hits different!

Mooi spul

Twee schakelaars besteld voor mijn huis uit 1905. Knapt weer lekker op, steeds weer wat vervangen. Mooie kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Snelle levering.

Mooi authentiek schakelmateriaal

De bakelieten opbouw schakelaars en stopcontacten staan prachtig in onze eiken aanbouw

De Oude Schakelaar onbetrouwbaar - NIET BESTELLEN!

Als ik nul sterren kon geven, had ik dat met alle liefde gedaan. Wat een ongelooflijk teleurstellende ervaring met De Oude Schakelaar. Vorige maand een bestelling geplaatst bij dit zogenaamd ‘gespecialiseerd’ bedrijf, maar tot op de dag van vandaag helemaal niets ontvangen. Geen enkel bericht of update. Pas nadat ikzelf contact opnam, werd mij medegedeeld dat een deel van de bestelling niet op voorraad was. Opmerkelijk en teleurstellend dat hierover niet uit eigen beweging is gecommuniceerd – als klant moest ik zelf achterhalen waarom de bestelling niet werd verstuurd. Dat schept geen vertrouwen. Op dat moment wilde ik de bestelling annuleren, maar men verzekerde mij dat het ontbrekende product binnen enkele dagen geleverd zou worden en dat de rest al was verzonden. Helaas – opnieuw niets ontvangen. Zelfs geen enkel pakket. Na wederom contact opgenomen te hebben, bleek dat het pakket inmiddels retour zou zijn gestuurd naar hun magazijn. Tot mijn verbazing wordt een terugbetaling vervolgens geweigerd, ondanks dat de zending nooit bij mij is aangekomen en werd beweerd dat het pakket retour was gestuurd naar hun eigen magazijn – opnieuw zonder enige communicatie aan mijn kant. Inmiddels is het een maand verder, maar nog steeds geen geld terug, geen product, geen oplossing. Elk contactmoment is frustrerend, ontwijkend en zonder verantwoordelijkheid. Het lijkt eerder op oplichting dan op een serieuze onderneming. De Oude Schakelaar is onprofessioneel, onbetrouwbaar, traag, klantonvriendelijk, misleidend en administratief chaotisch. Wat u kunt verwachten: • Geen levering • Geen updates • Geen klantenservice • Geen terugbetaling • Wel frustratie, onduidelijkheid, en loze beloftes Kortom: vermijden als de pest. Doe uzelf een plezier en bestel nooit bij De Oude Schakelaar. Bestel hier niet als u waarde hecht aan uw geld, tijd of klantbehandeling. Dit bedrijf werkt amateuristisch, onprofessioneel en creëert actief frustratie.

Uitstekende service

Wij hadden onlangs een vloerstopcontact besteld en het afdekplaatje was niet in voorraad. Ik had even telefonisch contact opgenomen met De Oude Schakelaar omdat we aan het wachten waren op het stopcontact om in het parket te kunnen verwerken. Een medewerker heeft me daarom onmiddellijk voorgesteld het stopcontact reeds op te sturen naar België en het afdekplaatje van zodra in voorraad en zonder meerkost. Was uiteraard zeer tevreden over dit voorstel. Ondertussen hebben we alles ontvangen en het resultaat is zeer mooi. Beveel De Oude Schakelaar zeker aan!

Prachtige schakelaars

We kopen al jaren schakelaars hier, gewoon prachtig.

Geleverde product was beschadigd, snel vervangende ontvangen

Helemaal top!

Alleen handig als er bij de set een heel kleine inbussleutel bij zit om het systeem te monteren. Voor de rest ziet het er super strak uit.

Prachtig schakelmateriaal, maar lastig te installeren

Prachtige kwaliteit en een plaatje aan de muur. Alleen jammer dat er alleen een Duitse, zeer ingewikkelde beschrijving bij zat. Wij konden niet vinden welk snoer waar moest en hoe deze bevestigd moest worden. Uiteindelijk in de krochten van YouTube een video gevonden waardoor het lukte. Ik snap dat De Oude Schakelaar geen advies mag geven over elektrische installaties, maar iets meer uitleg had wel echt geholpen.

Uitstekend geregeld

Duidelijk op de site En zeer blij dat ik dit artikel wel bij hun kon bestellen

Bakeliet schakelaar

Mooi product en tijdige bezorging

Snel en netjes verzonden, super-product

Prachtig bakelieten schakelmateriaal van THPG. Zeer snel en goed verpakt geleverd. Complimenten! Verbeterpuntjes: geen reactie op geplaatste opmerking bij bestelling en website is mooi maar wat rommelig ingedeeld. Tevreden klant hier!

klant vriendelijk

mooi website

Ben super blij met mijn zwarte bakeliete schakelmatriaal. Ziet er geweldig uit. echt top.

Correct bedrijf, snelle levering

Snel geleverd aan een correcte prijs

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling, dan ben je bij De Oude Schakelaar aan het juiste adres! De Oude Schakelaar is onder andere gespecialiseerd in bakeliet en porselein schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Ons bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Daarnaast verkopen we ook ons eigen merk van kunststof. Dezelfde look, maar fijner voor je portemonnee. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Toch op zoek naar modern en minimalistisch? Ook daarvoor kan je terecht bij De Oude Schakelaar. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl