klopt helemaal zoals je op de foto ziet

Mooie bakeliet schakelaar ziet er in het echt ook zo uit.

Uitstekende service

Uitstekende service

Niet de verwachte kwaliteit

Niet de verwacht kwaliteit

Onwijs mooie stopcontacten en uitstekende service

Voor de verbouwing van mijn oude boerderij heb ik al mijn stopcontacten en schakelaars bij De Oude Schakelaar besteld. Ik vind het mooi om dit soort authentieke details terug te laten komen. Het eindresultaat is echt prachtig geworden. Tijdens de verbouwing heb ik een paar keer contact gehad met de klantenservice. Er werd altijd vriendelijk meegedacht en ik kreeg snel een duidelijk antwoord op mijn vragen. Daarnaast snelle levering!

Mooie producten met een goede service

Mooie producten ontvangen en telefonisch snel te woord gestaan en geholpen met mijn vragen.

Prima met een staartje

Mooie producten. Klantenservice op Whats App reageert vrij sne!. Goed advies. Wel jammer dat je alleen via Whats App kan communiceren ipv met iemand bellen. Ervaren als nogal tijdrovend voor de klant. Groot minpunt: pas als je een product wil retourneren kom je erachter dat je je geld niet terugkrijgt als de verpakking kapot is, hoe subtiel een klein scheurtje ook is!! Oepsie… Als klant koop ik geen verpakking maar een product. Maar als dit dan toch het beleid is: communiceer dat dat meteen bij het uikiezen van de producten!

Uiterst tevreden.

Snelle bezorging, goede kwaliteit, jullie producten zijn n meerwaarde in mn huis!

Fantastisch product

Heel mooi product, voor een prima prijs. Mooi bedrijfje. Deurklinken gaan we hier ook nog halen.

Mooie producten en perfecte levering

Snelle levering en erg tevreden met de uitstraling van de producten. Past perfect bij ons oude huis met vernieuwd interieur

Super goed service

Top service, reageren snel en denken altijd mee! De lang retour periode is ook top!

Prima spullen en snel geleverd

De bestelde wcd's waren snel geleverd en een verkeerd bestelde partij kon ik zonder problemen retour sturen.

Goed geregeld

Goede service en hulp

Een onverwacht genoegen in een volledig gedigitaliseerde wereld.

Omdat ik niet goed uit de website wijs werd heb ik het bedrijf gebeld. De mevrouw die me te woord stond bood onmiddellijk aan de bestelling telefonisch op te nemen. De volgende dag had ik alles in huis, keurig verpakt en helemaal correct.

Kwaliteit en goede service!

Prachtig materiaal, snelle levering en goede service

Zeer tevreden over deze oude schakelaar. Prachtig materiaal met een authentieke uitstraling, snelle levering en uitstekende service. Absoluut een aanrader!

supermooi klassiek schakelmateriaal

Als je op zoek bent naar mooi klassiek schakelmateriaal moet je bij De Oude Schakelaar zijn. De produkten zijn prachtig om te zien en een feest om te gebruiken. Het aanbod op de website is zeer ruim en de service is uitstekend.

Geweldige service, denken goed én snel mee, en ook nog eens leuke mensen!

Voor het eerst gezien op de Beurs Eigen Huis. Meteen enthousiast over de mooie producten en het enthousiasme Erik. Tijdens het bestelproces, maar ook toen we tijdens plaatsing nog vragen hadden, was hij super goed te bereiken en werd er actief meegedacht. Heel fijn! En we zijn enorm blij met de ROND schakelaars en stopcontacten. Echt pareltjes in ons huis en we krijgen mega veel complimenten. Ook de USBc poorten zijn super handig.

Aanrader!

Communicatie is top, zulke service zie je tegenwoordig niet vaak meer. De bestelde stopcontacten zijn uniek en staan erg mooi in onze keuken.

Geweldige service en producten!

Wij zijn ontzettend blij met de stopcontacten en schakelaars. Echt een eye catcher in onze nieuwe keuken. Binnenkort gaan we de woonkamer verbouwen en dan kiezen wij zeer zeker weer voor "De Oude Schakelaar"

Slecht

Waardeloos quamontage. Wandcontactdozen vallen uit elkaar. Het is poppespul. Schroefjes ipv steekcontacten en plastic is van slechte kwaliteit. 3 x zo duur tozv gira. Het beste merk schakelmateriaal. Het is dat de klant dit graag wilde maar dit ga ik nooit meer bestellen. Ter goede orde. Ik ben erkend installateur dus ik weet eaar ik het over heb.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Heb een paar stopcontacten gekocht, de goedkope versie om te testen of ik ze overal in huis wil gaan installeren en dat wil ik! Goeie kwaliteit en supersnel geleverd.

Kwaliteitsproducten en Service met een hoofdletter.

Op zoek naar passend schakelmateriaal voor in onze boerderijwoning, kwam ik bij De Oude Schakelaar uit. Die boden precies wat ik zocht: modern en veilig schakelmateriaal maar met een ouderwetse uitstraling. Ik heb bij hen schakelaars en een stopcontact besteld. Het zag er allemaal precies zo uit als verwacht: erg mooi. Het binnenwerk was makkelijk te monteren en aan te sluiten. Het functioneert ook prima. Ruim een jaar later bleef bij 1 van de schakelaars de binnenring niet meer goed in het schakelmechaniek zitten. De oorzaak hebben we niet gevonden. Maar belangrijker is dat ik dit bij De Oude Schakelaar heb laten weten en dat daar oprecht begrip voor was. In de contacten die daarop volgden heb ik uit coulance een nieuwe binnenring gekregen. Daarmee kon ik mijn oude schakelaar blijven gebruiken, want alles werkte daardoor weer perfect. De schakelaar blijft weer netjes op de muur zitten. Dat noem ik Service met een hoofdletter! Ik kom zeker nog eens terug voor meer schakelmateriaal.

wat ik zocht, snel en correct geleverd

de schakelaar met de uitstraling die ik zocht. Mooi afgewerkt product.

Mooi schakelmateriaal, maar kwalitatief valt het tegen

Het is prachtig schakelmateriaal om te zien. Maar om te installeren is het wat minder. Bij de stopcontacten gaan de contacten gemakkelijk los. Zeker wanneer alles net niet helemaal lekker zit bij renovatie. Van de schakelaars vallen de kapjes er gemakkelijk af. De klemmetjes zijn zwak en klemmen onvoldoende vast. Bij nieuwbouw zal het allemaal prima werken, maar bij renovatie, zeker als alles net niet helemaal strak is en je net iets meer kracht moet zetten om het er netjes in te krijgen, dan werkt het niet fijn. Ik denk dat voor de prijs die je ervoor betaald, de kwaliteit beter zou kunnen.

Prachtige stopcontacten en goed geholpen via de klantenserice voor advies.

Fijn geholpen door de klantenservice medewerkster. Top product!

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling, dan ben je bij De Oude Schakelaar aan het juiste adres! De Oude Schakelaar is onder andere gespecialiseerd in bakeliet en porselein schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Ons bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Daarnaast verkopen we ook ons eigen merk van kunststof. Dezelfde look, maar fijner voor je portemonnee. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Toch op zoek naar modern en minimalistisch? Ook daarvoor kan je terecht bij De Oude Schakelaar. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl