Mooie sortering en prima advies

Ik werd uitstekend geholpen zowel via de webwinkel maar ook met aanvullend persoonlijk advies

Top !!

Snelle en correcte levering, Bestellen ging makkelijk, Ruilen/ retourneren was ook geen probleem, Zeker een aanrader.

snelle levering, goede producten

Goed spul en goed advies

De service is meer dan top!

Er wordt met je meegedacht en als je er niet uitkomt wordt er een oplossing voor je gezocht. Top service!

Snelle en correcte levering

Ziet er mooi uit en was snel in hiis!

Mooi schakelmateriaal!

Mooie producten

Prachtige spullen, goede prijzen. Vooral de producten van bakeliet vind ik erg mooi

Heel snelle levering

En een hele mooie collectie schakelaars . Ideaal voor oude huizen!

Mooie producten, goede service!

Meerdere keren verschillende porseleinen draai-schakelaars bij de De Oude Schakelaar gekocht. Deze zien er zeer authentiek uit, werken goed en zijn mooi. Na bijna 2 jaar is één van de schakelaars lam geworden. Een mailtje en een nieuwe werd direct door de fabriek opgestuurd. Dus behalve mooie producten ook een zeer snelle service!

Top !

Snelle duidelijke reactie op vragen, vriendelijk. Snelle levering. Duidelijke/overzichtelijke website. Zeer mooi schakelmateriaal, helemaal blij mee. Kort om een aanrader !

Prima service en zeer vriendelijke

Goede service.

Weer prachtige jaren 30 artikelen ontvangen!

Snelle service, kwalitatief goede producten, echt waar voor je geld.

Snelle en goede levering

Mooie site om alles goed te kunnen uitzoeken

Mooi en degelijk porselein schakelmateriaal eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

Degelijk Duits porselein schakelmateriaal eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

Mooie producten

Jaren '30 huis gekocht... zwart bakelieten schakelmateriaal maakt het plaatje helemaal af. Pluspunten de Oude Schakelaar: ..gewoon goeie kwaliteit ..snelle levering ..passie voor de producten ..super service (eerste keer niet het goede besteld, kon zonder problemen terug ondanks open verpakkingen)

Snel, efficient, en mooie producten

Makkelijk om te bestellen, snelle afhandeling

Fijne, betrokken service

Uitgebreid antwoord op vragen

Vriendelijk!

mooie ouderwetse schakelaars EN ouderwets goede service!

Hel vriendelijk een kundig te woord gestaan. Echt servicegericht. Dat maak je niet vaak meer mee. En mooi materiaal. Blij mee :-))

Geweldige service weer.

Bestelling snel en correct geleverd zodat de schakelaar snel weer geplaatst kon worden.

Besteld en in huis!

Mooie schakelaars, besteld en de volgende dag in huis.

Snel, betrouwbaar en niet onbelangrijk... vriendelijk

Gewoon goed

Mooie produkten en top service.

Wij zijn langzamerhand al ons materiaal in huis aan het vervangen met bakeliet of porselein. De spullen komen altijd snel binnen en Erik is altijd behulpzaam als we vragen hebben.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling, dan ben je bij De Oude Schakelaar aan het juiste adres! De Oude Schakelaar is onder andere gespecialiseerd in bakeliet en porselein schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Ons bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Daarnaast verkopen we ook ons eigen merk van kunststof. Dezelfde look, maar fijner voor je portemonnee. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Toch op zoek naar modern en minimalistisch? Ook daarvoor kan je terecht bij De Oude Schakelaar. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl