super service en producten

Advies gevraagd en super goed geholpen, bestelling geplaatst en alles gaat heel snel en netjes. Btw factuur en snelle verzending. Mooi product zo wie zo.

Mooi, snel en goed

Wij hebben inmiddels eerst onze nieuwe keuken en afgelopen week onze nieuwe hal voorzien van mooie nieuwe ‘oude’ schakelmaterialen. Past perfect bij ons jaren dertig huisje. Stap voor stap willen elke ruimte aanpakken en deze dan voorzien van bakeliet.

Mooie materiaal en precies wat ik zocht. Daarbij de snelle levering maakt het voor mij een top online winkel.

Snel, vakkundig en mooi

Ik had wat vragen waar over meegedacht werd en goed advies gegeven. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Het schakelmateriaal moet nog gemonteerd worden, maar dat haat vast mooi worden.

Snelle en vakkundige supplier

Snelle en vakkundige supplier

Prachtige stijl schakelaars en dimmers

met een paar klikken geregeld, vlot geleverd en prima spul

Heel snelle levering, mooie producten

Top. Een dag na de bestelling al geleverd. Mooie producten, heel tevreden mee. We gaan nog meer bestellen via de webshop.

Mooie spullen snel geleverd

Aanvullend telefonisch contact was prettig en de bestelling snel geleverd. Gewoon prima zoals het hoort.

Fijne partij en snelle levering

Alles prima

Mooie producten, snel geleverd

Mooie producten voor een prima prijs.

Alles zoals gevraagd of beschreven.

Snel, duidelijk en netjes

Je krijgt wat je ziet, geen gedoe en alles veilig verpakt

Echt mooie schakelaars. Snel geleverd. Prima. ZO hoort het.

Zeer snelle levering en goede website

Zeer tevreden en beveel deze dan ook aan iedereen aan.

Prachtig materiaal met een waanzinnige service!

Lang gezocht naar oude schakelaars maar nu hebben we ons adres gevonden! Dankzij de overzichtelijke website hebben we een mooie keuze kunnen maken. Contact met de verkoper was erg persoonlijk en klantvriendelijk. Daags nadien het materiaal ontvangen. Zeer mooie vormgeving. Wij worden een vaste klant!

Mooi materiaal en super snel geleverd!

Inbouw en opbouw stopcontacten besteld, Mooie kwaliteit van het materiaal, ziet er solide uit. Ook de levering was supersnel en degelijk verpakt.

Mooie producten. Snel antwoord op vragen.

Ik ben zeer tevreden met de producten. Helaas waren sommige producten niet op voorraad, maar dat werd wel meteen gecommuniceerd. Omdat ik de stopcontacten niet direct hoefde te plaatsen had het voor mij ook geen haast. Er wordt snel en vriendelijk geantwoord bij vragen. Later nog bestelling aangepast en ook dat was geen punt. Al met al een prima zaak!

waanzinnig goede service!

Ik heb mijn bestelling rond 21:00 gedaan en had het gelijk de volgende ochtend ontvangen. Geweldig. Ik had wat vragen en die werken ook gelijk ennheel vriendelijke beantwoord. ik had per ongelijk een verkeerde artikelnummer besteld en ik kon de overige onderdelen probleemloos terug sturen. Uit stekende stervice en een heel mooi produkt. Dank

Oerdegelijk!

Prachtige bakelieten stopcontacten!

Prachtige producten en top service!

We wisten het al heel snel, dat we de materialen voor onze jaren 30 woning bij De Oude Schakelaar" zouden bestellen. Mooi materiaal, duidelijke uitleg en door de filmpjes krijg je al een goed beeld wat je krijgt. Het contact o.a. via Whatsapp was snel (zelfs 's avonds) en duidelijk. Het enthousiasme straalt van dit bedrijf af!

Goed materiaal, goed contact!

Voor onze oude boerderij zochten we schakelmateriaal met de uitstraling van vroeger. Gevonden bij de oude schakelaar! Het telefonisch contact was erg prettig en Erik had een mooi idee voor contactdozen op de oude binten. In zo’n scheve en oude boerderij als die van ons staan de oude schakelaars prachtig. Recht, hoekig en strak wit zou echt niet staan volgens ons. Wij zijn blij!

Snelle levering goed advies mooie spullen

Ik heb gebeld omdat ik niet wist welke spullen ik moest aanschaffen. Werd keurig geholpen en kreeg zodoende de juiste spullen in huis. Snelle levering dus alles hangt en werkt weer.

Mooi en goed materiaal, duidelijke site, snelle levering, wat wil een mens nog meer?

Voor mijn oude woning zocht ik schakelmateriaal met een nostalgische uitstraling. Uiteindelijk vond ik deze bij 'De Oude Schakelaar'. Eén exemplaar besteld om te proberen; ziet er goed uit, past goed en is razendsnel geleverd. Hier ga ik dus de rest ook bestellen!

Prachtig schakel materiaal

Precies wat ik zocht, snel geleverd.

Fijne webwinkel, mooi product

De webwinkel werkt goed. Erik reageert snel op vragen per mail en denkt met je mee. De bestelling werd super snel afgeleverd in een stevige verpakking. Het bakelieten schakelmateriaal is stijlvol: het heeft een mooie zachte glans en ziet er niet plastic uit. Wij vinden de uitstraling prima passen in onze modern verbouwde jaren zeventig woning.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling, dan ben je bij De Oude Schakelaar aan het juiste adres! De Oude Schakelaar is onder andere gespecialiseerd in bakeliet en porselein schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Ons bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Daarnaast verkopen we ook ons eigen merk van kunststof. Dezelfde look, maar fijner voor je portemonnee. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Toch op zoek naar modern en minimalistisch? Ook daarvoor kan je terecht bij De Oude Schakelaar. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl