Zeer snelle levering, alles goed.
Bedankt voor de beoordeling Chris! Wat goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Snelle levering en een 10. Dat is een mooi resultaat. Graag tot volgende keer!
Na een zeer goed mail- en telefonisch contact heb ik na goede afspraken mijn bestelling gedaan. Blij verrast het pakket in goede staat ontvangen met daarin hele mooie bakelieten schakelmateriaal voor onze keuken. Alles vrij op zicht. We zijn er erg blij mee en het contact was zeer prettig en duidelijk. Bedankt daarvoor!
Bedankt voor de mooie woorden Peter! Daar doen graag ons best om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Leuk om te lezen dat je dit ook waardeert. Stuur je foto's als de keuken straks helemaal af is? Ben erg benieuwd! Graag tot volgende keer.
Keurig geholpen bij bestelling
Bedankt voor de beoordeling Peter. Ik waardeer heel erg dat je de moeite neemt om ons te beoordelen. Geweldig dat je ons zeer goed beoordeeld en aanbeveelt :) Graag tot volgende keer!
Vandaag besteld en morgen al in huis, helemaal volgens afspraak. Ook altijd telefonisch bereikbaar en dat is zeer prettig bij een webwinkel.
Wat een enthousiaste beoordeling. Wat leuk te om te lezen :) Wij hebben de grootste voorraad schakelmateriaal van Nederland en België. Doordat wij s avonds om 22.00 uur de laatste pakketten van de dag worden opgehaald door PostNL kunnen wij in bijna alle bestellingen direct de volgende dag al leveren. Soms wordt het dan de volgende ochtend al afgeleverd, dan is de bezorgtijd minder dan 12 uur. Advies vinden wij erg belangrijk zodat jij als klant de beste keuze kunt maken. Geniet van het mooie schakelmateriaal. Graag tot een volgende keer.
The place to be als je installatiemateriaal zoekt waar élke bezoeker van je huis naar vraagt! Hier vind je alles wat nodig is om een woning uit (bivoorbeeld) de jaren 1930 in stijl te vernieuwen en restaureren. Technisch uitstekend en zeer goede service. Ik bestel steeds weer graag bij De Oude Schakelaar.
Frieder, wat leuk dat je ons met een 10 beoordeeld en dat je ons aanbeveelt. Service en advies vinden wij erg belangrijk. Leuk om te zien dat je dit ook terugkoppelt in de beoordeling. Wij bestellingen jou volgende bestelling ook graag weer.
Alles prettig verlopen, goed contact met Erik, mooie materialen. Binnenkort zal ik waarschijnlijk wederom bestellen voor de volgende klus.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Dat waardeer ik enorm. Je hebt gekozen voor exclusief schakelmateriaal met een geweldige uitstraling. Als je straks klaar bent met de verbouwing, zou je dan wat foto's toe willen sturen van het eindresultaat? Graag tot de volgende keer!
Geweldig Arne-eelco! Bedankt voor deze top beoordeling :) Graag tot volgende keer!
Het advies voor de bestelling is prettig. Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Ook na de levering is de (technische) ondersteuning prima. De flexibiliteit om producten te ruilen of te retourneren verloopt snel en makkelijk. Kortom; prima service, professioneel, prettig en ook snel contact. En belangrijk: ons huis ziet er geweldig uit met het zwart bakeliet schakelmateriaal! We hebben al veel positieve reacties gehad.
Bedankt voor de mooie woorden en de beoordeling Boris! Ik vind het ook leuk om mensen te helpen bij het samenstellen en er dan echt wat moois van maken. Als er twijfel is dan heb ik liever dan wij 2 verschillende opties opsturen zodat je als klant de beste keuze kunt maken wat best bij de gewenste stijl. De foto's die je hebt gestuurd van je woning zien er fantastisch uit! Als ik de foto van je mooie keuken aan mijn vrouw laat zien dan wil zij ook een andere keuken ;) Wat is het gaaf geworden, ook in combinatie met de visgraat vloer :) Geniet van het resultaat! Ps: bedankt voor de 5e bestelling!
Het is best wel moeilijk om via internet iets te bestellen, je ziet het pas echt als het binnen is. Maar het product voldoet aan de verwachting, en het bedrijf de Oude Schakelaar levert snel en kwaliteit. Groet Sjoerd
Bedankt voor de beoordeling Sjoerd. Je hebt helemaal gelijk. Het is best lastig om via internet te zien wat je precies besteld. Wij proberen door duidelijk foto's en video's het zo realistisch mogelijk te tonen. Eerlijk gezegd is het schakelmateriaal in het echt nog mooier dan op de website zoals je ook aangeeft. Dat is een leuke verassing want dan ben je nog blijer met de gemaakte keuze :) Als je straks alles gemonteerd hebt zou je dan wat foto's van het eindresultaat toe willen sturen? Als je vragen hebt bel, mail of WhatsApp gerust. Graag tot volgende keer!
Snelle levering binnen een dag na bestelling. Mooi solide product dat echt een kopie is van de schakelaars van vroeger.
Bedankt voor de beoordeling Harm! Daar doen wij het voor, binnen een dag in huis :) Mooie samenwerking tussen ons en de vervoerders. Klopt, de schakelaars zijn echt geïnspireerd op de allermooiste schakelaars uit het verleden en worden op dezelfde wijze geproduceerd. Maar dan wel nieuw en veilig. Geniet van je mooie woning en het bijpassende schakelmateriaal. Graag tot een volgende keer.
Zowel het product als de service is perfect. Zeer snelle levering en prachtig materiaal met een mooie uitstraling die onze nieuwe badkamer precies de juiste sfeer geeft.
Bedankt voor de mooie woorden Lia. Dat is erg leuk om te lezen. 2 keer per dag worden de pakketten bij ons opgehaald. Rond 15.00 uur en iets na 22.00 uur. Hierdoor worden de pakketjes zeer snel geleverd :) Ik ben wel heel benieuwd naar het eindresultaat van het mooie schakelmateriaal in je nieuwe badkamer. Je mag altijd foto's delen, dat wordt erg gewaardeerd. Geniet ervan en graag tot volgende keer!
Mooie producten en top service
Alle benodigde door mij benodigde componenten zijn in het assortiment en samenstel baar. IP54 lijn zou van mij wel iets uitgebreider mogen.
Bedankt voor de beoordeling André! Bedankt ook voor je feedback. Zou je ons eens willen laten weten wat je precies nog mist in de IP44 lijn (het vochtbestendige schakelmateriaal)? Dan kunnen wij altijd kijken of dit wellicht opgenomen kan worden in het assortiment. Graag tot de volgende keer.
Zelfs s’avonds zijn ze bij de oude schakelaar op post om je bij te staan met raad en het helpen bij de keuze van het materiaal. Een snelle levering en leuk en degelijk materiaal.
Bedankt voor de mooie beoordeling Steven! Leuk om te lezen dat je ons advies en hulp als meerwaarde ervaart. Naast dat je natuurlijk het schakelmateriaal erg mooi vindt. Geniet van het mooie schakelmateriaal in je woning. Graag tot volgende keer.
Altijd fijn als iemand met After Pay werkt !! Pracht retro schakelaars, supersnel geleverd, topkwaliteit !!
Bedankt voor de mooie woorden Harrie! Geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten en onze service. Dat geeft een goed gevoel. Graag help ik je volgende keer weer verder. Geniet van je mooie woning.
De bestelde schakelaars werden snel geleverd. Na het uitpakken voel je direct dat je een kwaliteitsproduct in je handen hebt. Solide materiaal in een degelijke behuizing. Buiten dat het mooi materiaal is, weet ik zeker dat deze schakelaars jarenlang dienst kunnen doen. In niets te vergelijken met de inferieure Made in China producten die we in de bouwmarkten vaak tegenkomen. Een aanrader voor wie oog voor detail heeft en bereid is iets meer uit te geven voor een Duits kwaliteitsproduct !
Barry, wat een lovende beoordeling. Dit is echt erg leuk om te lezen. Hier heb ik niets aan toe te voegen :) Ben blij dat je hebt gekozen voor mooi retro schakelmateriaal passend bij de stijl van je woning. Ik wil je heel veel woongenot toewensen in je mooie woning uit circa 1910.
Vragen via telefoon en app werden vriendelijk beantwoord, zelfs op zondag. Producten zien er goed uit.
Graag gedaan Gertjan, de hulp bied ik je graag aan. Ik heb liever dat je mij in het weekend een berichtje stuurt of even belt om te voorkomen dat je zelf lang aan het zoeken bent naar een oplossing. Natuurlijk is het helemaal leuk om te horen dat je ook de producten erg mooi vindt :) Geniet ervan en graag tot de volgende keer.
Prima ervaring met De Oude Schakelaar. Erg mooi schakelmateriaal dat snel en netjes verpakt werd geleverd.
Bedankt voor de hoogst mogelijke beoordeling Ron. Dat is geweldig! Het schakelmateriaal ziet er al mooi uit in het doosje maar straks gemonteerd in je woning is het helemaal super! Het brengt de afwerking echt tot een nog hoger niveau. Geniet van je mooie schakelmateriaal en graag tot de volgende keer.
Goede kwaliteit schakelmateriaal en correct geleverd.
Bedankt voor de 10 beoordeling, dat is nog een geweldige prestatie. Daar doen wij het voor. Geniet van het mooie schakelmateriaal dat volledig past bij je karakteristieke woning uit circa 1850!
Een fijn bedrijf die weet hoe het werkt. Goede website, duidelijk en mooie producten die zijn goed te bekijken op de site. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Dat is leuk om te horen Daan dat wij een fijn bedrijf zijn. Wij luisteren continu naar onze klanten. Als er tips zijn hoe iets op de website anders of beter kan dan nemen we dit weer mee voor de verdere verbetering van bijvoorbeeld onze website. Bedankt voor alle mooie woorden. Graag tot de volgende keer!
gecompliceerde bestelling i snel uitgevoerd met deskundig advies over voor mij onbegrijpelijke technische zaken
Bedankt voor de beoordeling Bert! Het was een leuk voortraject om samen te doen en om alles in te delen voor jullie nieuwe villa in Polen. Het is een lang traject om het huis volledig te verbouwen. Ik hoop dat jullie wat foto's sturen van het resultaat als jullie er straks wonen. Veel geluk samen in jullie mooie nieuwe (t)huis.
Ik kwam nog enkele schakelaars te kort voor ons nieuwe huis. De missende onderdelen waren eenvoudig te vinden met type nummers en de volgende dag waren ze in huis.
Bedankt voor je beoordeling Maarten. Een 10 en je beveelt ons aan, dat is geweldig! Dan hebben wij ons doel bereikt :) Op naar nog meer super blije klanten. Wij verzenden zelfs 2 keer per dag alle bestellingen zodat het altijd razendsnel bij je wordt bezorgd. De avond ploeg werkt zelfs tot 22.30 uur door. Geniet van je mooie schakelmateriaal en graag tot de volgende keer!
Leuk alternatief voor lelijke opbouw als je oude inbouwdozen hebt, maar trouwens ook als je e n vleugje historie aan je huis wil toevoegen. Ook retours waren geen probleem.
Bedankt voor je beoordeling Geert, leuk om je enthousiaste te lezen. Klopt, wij zijn heel makkelijk met retourneren :) Wij willen liever dat je eerst alles besteld wat je nodig hebt en wat je eventueel overhoudt terugstuurt naar ons. Het is zo zonde als je iets niet gebruikt, dan kunnen wij er weer een andere klant blij mee maken. Retourneren mag zelf als je klaar bent met de verbouwing. Zo voorkomen wij een beetje verbouw stress. Geniet van je mooie schakelmateriaal! Graag tot volgende keer.
Kwaliteit ipv de (even hoog geprijsde) meuk uit de bouwmarkt. Direct contact met de verkoper over maten en andere praktische zaken maakt het winkelen makkelijk en prettig.
Bedankt voor de uitgebreide beoordeling Frits. Dat maakt het voor andere makkelijker om een keuze te maken. Klopt! De kwaliteit is erg hoog en de prijs is scherp voor wat je ervoor krijgt. Dit komt omdat wij geen winkel hebben met een hoge huurprijs. Maar alles direct vanuit ons kantoor en magazijn aanbieden. Door onze kosten laag te houden kunnen wij het schakelmateriaal tegen de beste condities aanbieden. De hulp over maten en andere zaken doen wij graag. Tot volgende keer!
Ik werd snel en duidelijk geholpen via de chat (en toen mijn vraag via de chat een keer gemist werd, werd ik netjes gebeld). Ook de levering is snel en correct, en uiteraard zijn het prachtige producten. Een tip ter verbetering zou zijn: bied bij het afrekenen ook de mogelijkheid om te kiezen voor afhalen bij een PostNL-punt.
Bedankt voor je volledige en eerlijke beoordeling. Het is mooi om te horen dat ons proces van het verzenden als snel wordt samengevat en dat je ons advies als deskundig omschrijft. Dat is ook ons doel. Goede tip!
Plantageweg 11b
3833 AZ Leusden
Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling, dan ben je bij De Oude Schakelaar aan het juiste adres! De Oude Schakelaar is onder andere gespecialiseerd in bakeliet en porselein schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Ons bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Daarnaast verkopen we ook ons eigen merk van kunststof. Dezelfde look, maar fijner voor je portemonnee. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Toch op zoek naar modern en minimalistisch? Ook daarvoor kan je terecht bij De Oude Schakelaar. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl