Cai inbouw doos met afdekplaat , is hirschmann inbouwdoos van 9 euri. Is werkelijk veel te duur, en das jammer.
Producten werden snel verzonden. Toen ik er niet uitkwam om ze zelf te installeren, werd ik direct geholpen met telefonische instructies hoe ik een en ander in elkaar moest zetten.
Dat is leuk om te horen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. Goed om te horen dat de telefonische ondersteuning je heeft geholpen. Geniet na al het klussen van je mooie woning. Hopelijk tot een volgende keer!
Ik heb gekozen voor de oude schakelaar om mijn hal in retro stijl af te maken met schakelaars van de oude schakelaar. De uitstraling van het materiaal past prachtig in het geheel en zit de puntjes op de i. Komt bij dat achter het bakeliet kwalititatief goede materialen zijn gebruikt daar waar ik naar op zoek was. Even contact gehad met de leverancier en goed advies gekregen wat heeft geleid tot de juiste keuze.
Je hebt een hele mooie keuze gemaakt om je woning hoogwaardig af te werken met behoud van de authentieke details met bakeliet schakelmateriaal. Dat zelfs in de hal het puntje op de i is gezet, is een mooi ontvangst voor al je gasten. Geniet van je mooie woning nu je eindelijk klaar bent met klussen :)
super
Dat is goed om te horen Henri. Bedankt voor de mooie beoordeling. Erg leuk om zo een beoordeling ontvangen :)
Kreeg direct antwoord en snelle afhandeling.
Wij doen ons best om snel en zo volledig mogelijk te reageren. Goed om te lezen dat je dit waardeert en bedankt dat je ons hebt beoordeeld. Graag tot een volgende keer!
Mooi spul precies wat ik zocht ouderwetse kwaliteit
Bedankt dat je de tijd hebt gemaakt om ons te beoordelen. Het bakeliet en porselein schakelmateriaal wordt nog met de hand gemaakt in Duitsland. De mensen in de fabriek doen ook zeer goed hun best om iedere schakelaar en stopcontact in de hoogste kwaliteit af te leveren. Precies zoals het vroeger ook ging, zonder te besparen om de kwaliteit.
Héél klantvriendelijk, snel en meedenken. Al had De Oude Schakelaar niet alles voor ons in huis, zijn wij dik tevreden. Retourneren absoluut geen probleem, snel geregeld en snel geld retour.
Leuk dat je na meerdere bestellingen een beoordeling achterlaat. Communiceren is belangrijk. Wij doen ons best om zoveel mogelijk op voorraad aan te houden. Het komt bij ons ook wel eens voor dat een artikel uitverkocht raakt. Dit proberen wij zo snel mogelijk weer binnen te krijgen maar in de tussentijd laten wij het zo snel mogelijk weten zodat je weet waar je aan toe bent. Fijn dat je dit ook hebt gewaardeerd want je geeft ons een beoordeling waar wij trots op zijn :)
Ik heb hier al meerdere keren besteld voor ons nieuwe huis (uit 1938) diversen soorten bakeliet schakelaars besteld. Ik was een keer vergeten een onder deel bij te voegen een muurplaatje, erg belangrijk. Een dag na het plaatsen van de bestelling werd ik er op geattendeerd dat ik echt niet zonder kon erg fijn want zoveel verstand heb ik niet van bakeliet schakelaars. Ook besloot ik na bestellen en het ontvangen van een bestellingen, dat het misschien mooier was om ipv de door mij bestelde zwarte schakelaars toch maar te vervangen door witte. Na contact opgenomen te hebben mocht ik ze terug sturen en werden ze zonder problemen omgeruild. Dat is nou service. Ik zeg niet twijfelen maar gewoon bestellen. Goede service, snelle levering wat wil je nog meer.
Met een glimlach op mijn gezicht heb ik je mooie review gelezen. Mijn doel is dat je schakelmateriaal in je woning hebt dat echt bij je past en dat je aan iedereen vol trots laat zien. Je ziet het bakeliet schakelmateriaal iedere dag en het blijft vaak tientallen jaren zitten. Leuk om te horen dat onze extra service goed in de smaak is gevallen :) Tot een volgende keer!
Zelf hou ik van oude materialen, bij de oude schakelaar vindt je de oude look in een nieuw en veilig jasje - niet onbelangrijk - de producten zijn van goede kwaliteit - bij het aansluiten was vermoedelijk wat misgegaan - na een belletje met de medewerker / eigenaar vertelde hij ons dat er een "reserve zekering" in het product (dimmer) zat en kregen we deze alsnog aan de praat. We hebben nu de zwarte stopcontacten in de keuken en badkamer. Niet het goedkoopste als je het vergelijkt met de bouwmarkt - maar je hebt dan ook een unieke eyecatcher als schakelmateriaal in plaats van een goedkoop " heeft iedereen " stopcontact. Ik zou niet anders willen :-)
Bedankt voor de beoordeling Laura. Klopt. Onze dimmers zijn voorzien van een dubbele zekering vandaar dat het probleem zo opgelost was en jullie snel weer verder konden met monteren van het bakeliet schakelmateriaal. Leuk om te lezen dat je de juiste keuze hebt gemaakt voor het schakelmateriaal van je jaren 30 woning. Vaak zijn het de kleine details die echt de sfeer geven en waar je uiteindelijk echt blij van wordt als je het ziet. Tot een volgende keer!
Goede service, snelle levering, goede verpakking en mooie producten.
Bedankt voor de beoordeling en de mooie feedback :)
Materialen van goede kwaliteit en worden vlug geleverd.
Bedankt dat je jouw ervaring met andere deelt. Dit waarderen wij enorm! Wij werken sinds kort tot 22.00 uur op doordeweekse dagen zodat wij de avond bestellingen ook de volgende dag af kunnen laten leveren. Leuk om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer.
Heel veel leuke dingen, waar ik heel hebberig van werd! Wij zijn onze eigen tiny house aan het bouwen en hebben straks maar 1 lichtknop. Daarom hebben wij gekozen voor een mooie zwarte van bakeliet met 2 knopjes. We hebben 2 kleinere muur lampen ipv 1 grote en kunnen hierdoor ook nog is apart bedient worden. Ideaal !
Bedankt voor de beoordeling. Ik vind het zo leuk dat je bezig met bent met de bouw van jullie eigen tiny house. Stuur je wat foto's als het straks af is? Bij een klein huis is het belangrijk dat je iedere centimeter goed benut. Leuk dat ons bakeliet schakelmateriaal daar onderdeel van mag zijn. Graag tot een volgende keer.
Goed advies gekregen, mooie spullen en snelle levering.
Bedankt voor de beoordeling Yvonne. Ik vind het contact ook prettig met jou. Fijn om even te sparren zodat je daarna de juiste keuze maakt en in 1 x de juiste spullen in huis hebt. Graag tot een volgende keer.
Helaas was de schakelaar niet ok voor Italië . De elektricien zei dat deze niet door hun strenge keuring komt .... dus hebben we een Italiaans model oude schakelaar gevonden.
Goedendag Denise, Wat vervelend om te horen. Onze schakelmateriaal heeft een CE keurmerk en VDE-keurmerk. Oftewel, jouw schakelmateriaal voldoet aan strenge Europese eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Je mag de elektricien ook contact met ons op laten nemen. Wij kunnen de documenten van de goedkeuringen aanleveren. Maar ik lees ook dat je al een andere oplossing hebt gevonden. Echter is een echte oude schakelaar helemaal niet gekeurd, dit kan ook tot problemen leiden bij een strenge keuring in Italie. Je mag het schakelmateriaal naar ons terugsturen dan krijg je het volledige aankoopbedrag van ons terug. Zie ons retourformulier: https://www.deoudeschakelaar.nl/Retourneren Vriendelijke groet, Erik
top service top benadering echt een goede site zo hoort het te gaan
Bedankt voor de mooie woorden Sigrid :)
Zeer snelle reactie ten behoeve van advies, directe verzending product en correcte aftersales.
Bedankt voor deze mooie woorden Ad. Daar worden wij blij van :)
De door mij bestelde klassieke deurbeldrukker was slecht leverbaar en daardoor niet meer in het officiële assortiment. Toch werd deze binnen 2 weken geleverd.
Bedankt dat je zo een mooie beoordeling hebt geschreven. De deurbeldrukker is inderdaad al langere tijd niet goed leverbaar en daardoor bieden wij deze niet meer aan via onze website. Willen wij je geen ''Nee'' aanbieden. Na contact met de fabriek bleek de levertijd erg lang te zijn, circa 8 weken. Dit vinden wij te lang, vandaar dat jij ons laatste (ongebruikte en ongeopende) model hebt ontvangen. Wij wachten wel op de versie van de fabriek. Graag tot een volgende keer!
hier haal ik mijn oude schakelaars
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Door de jaren heen heb je al meerdere malen bij ons besteld. Dat waarderen wij enorm!
Snoerboer kon geen concrete details geven en de bestelling was hierdoor al een week hangende. We hebben Erik van de Oude Schalelaar gecontacteerd en in minder dan een uur!! was nagekeken of alles er was en diezelfde avond werd alles verzonden richting Antwerpen! Een dag later hadden we het materiaal in ons bezit! Top service!!!
Wat een geweldig compliment voor onze service. Dat is echt leuk om te horen. Wij doen altijd ons best om zoveel mogelijk voorraad aan te houden en de vervoerders komen 2 keer per dag bij ons langs om te bestelde artikelen op te halen. Hierdoor zijn wij razendsnel met leveren. Wij hebben elkaar om 17.05 uur voor het eerst gesproken, om 17.30 uur had je de bestelling gedaan en betaald. De volgende ochtend rond 09.30 uur had je de bestelde artikelen al in handen. Dat is een mooie samenwerking. Graag tot een volgende keer!
Duidelijke beschrijving en levering
Bedankt Ed voor de uitstekende beoordeling :)
Als je aan het verbouwen bent in een jaren 30 huis en je het graag goed wil doen kost dat een hoop tijd, stress en energie. En hoe fijn is het dan, dat als je je huis helemaal af wil maken met mooi schakelmateriaal, er iemand tot 22 uur avonds bereikbaar is voor advies. Met je meedenkt, je spulletjes opstuur en de volgende zit het tegen de muur. Eric, dank je wel. De laatste ronde moet er nog in en dan ga ik erg mooi wonen in een origineel gezellig jaren 30 huis met mooi schakelmateriaal.
Wat een mooie woorden Madeleine! Dat je de tijd neemt om voor ons zo een mooie beoordeling te schrijven wordt erg gewaardeerd. Echt leuk om te horen dat onze service zo goed wordt gewaardeerd. Ons doel is ook om zoveel mogelijk stress weg te nemen bij de klant omdat verbouwen als stressvol genoeg is. Vandaar dat retourneren bij ons altijd mogelijk is, ook na bijvoorbeeld 11 maanden en verzenden wij zelfs 2 keer per dag de pakketjes zodat je snel weer aan de slag kunt met klussen als je het schakelmateriaal nodig hebt.
Nu derde bestelling en alles loopt altijd soepel. Ze geven goed advies als je erom vraagt!
Bedankt voor de beoordeling. Dit is echt een waardering voor ons werk als je zo een geweldige beoordeling achterlaat. De teller bij ons staat al op 5 bestellingen :) Hopelijk tot een volgende keer, of is nu echt alles al voorzien van het bakeliet schakelmateriaal? Dan wellicht weer bij een volgende woning in de toekomst ;)
Het pakketje was er al de volgende dag. En met vragen werd ik ook snel geholpen.
Bedankt voor de mooie beoordeling Claudia. Fijn dat je ons vaker weet te vinden en dat je onze verzendsnelheid zo waardeert. Wij werken sinds kort zelfs tot iets na 22.00 uur op werkdagen zodat de bestellingen de volgende dag geleverd kunnen worden. Als je bij ons schakelmateriaal besteld heb je het dus echt razendsnel in huis :)
Net als voorgaande keren zijn we tevreden over De Oude Schakelaar!
Bedankt voor deze geweldige beoordeling Jennifer :) Graag tot volgende keer!
Ga zo door,mss vaste klanten korting geven?!
Bedankt voor de beoordeling Arne-Eelco! Dat is een heel mooi cijfer voor onze service en waarmee je het bakeliet schakelmateriaal waardeert. Wij leveren al tegen hele scherpe prijzen (de laagste prijs zelfs) dit mooie schakelmateriaal en zijn de enige leverancier die iedere bestelling gratis versturen. Dit is al een vorm van korting die niet alleen vaste klanten krijgen maar ook nieuwe klanten. Op dit handgemaakte schakelmateriaal zit weinig marge om korting te geven. Er moet voor ons iets tussen blijven om service te kunnen verlenen, nu maar ook in de toekomst. Iedere bestelling waarderen wij en wij zijn trotst dat je een vast klant bij ons bent :)
Plantageweg 11b
3833 AZ Leusden
Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling, dan ben je bij De Oude Schakelaar aan het juiste adres! De Oude Schakelaar is onder andere gespecialiseerd in bakeliet en porselein schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Ons bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Daarnaast verkopen we ook ons eigen merk van kunststof. Dezelfde look, maar fijner voor je portemonnee. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Toch op zoek naar modern en minimalistisch? Ook daarvoor kan je terecht bij De Oude Schakelaar. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl