Prima service en altijd prachtige tochten

Van Paridon organiseert al 20 jaar een deel van onze vakantie. Altijd naar volle tevredenheid.

Verassende dagen en goed verzorgd

Bijna alles naar wens alleen bij het afgeven en ophalen van de bagage in het hotel in Valkenburg werden we niet vriendelijk ontvangen. Andere Hotels en overnachting en ontvangst top.

Mooie wandelingen en we hebben veel gezien.

We hebben 3 dagen op de Sallandse heuvelrug gewandeld. We hadden geluk met het mooie weer en de prachtige wandelingen. We hebben het erg naar onze zin gehad.

heerlijke dagen!

We hebben erg genoten, de route was prachtig en goed omschreven, en verder was alles prima geregeld!

Geweldige wandelingen met goede routebeschrijvingen

De wandelingen, de beschrijvingen, de hotels, het was ( weer) een topervaring

Altijd helemaal goed.

Als vanouds een paar dagen fijn eruit. Verrassende bewoner van het fraaie huisje Zonnehoekje. Groet Hans en Anneke Timp

Hele prettige, klantvriendelijke, professionele organisatie

Van Paridon wandelreizen is een hele fijne organisatie om bij te boeken. Zijn heel goed bereikbaar, denken mee, bieden oplossingen bij problemen. De reizen zijn goed verzorgd.

Prachtige wandelingen, met zorg samengesteld.

3 dagen genoten van mooie wandelingen in de omgeving de Lutte en Beuningen. De steeds wisselende landschappen maken de wandelingen erg aantrekkelijk. Op dag 2 een aantal keer wat verwarring in de route, waardoor wat extra meters, verder waren de routes herkenbaar beschreven, met aanvullende informatie. Met betrekking tot de hotels; hier ben ik minder enthousiast over; goed van eten en drinken, kamers en sanitair waren wat mij betreft niet voldoende.

prachtige wandeltocht

De driedaagse wandeltocht door de kleurrijke parklandschappen in de Achterhoek is een echte aanrader. De routebeschrijving van dag 1 en 3 zijn zo goed als foutloos en de route is zeer charmant. De overnachting en het eten in het Fletcher hotel verdient zeker een voldoende. De routebeschrijving van dag 2 verdient de aandacht, net zoals de maaltijden van hotel 2.

Leuke tocht en zeer goed geregeld

1ste keer met Paridon gereisd, zeker voor herhaling vatbaar

goed georganiseerd

Liepen in 9 dagen over de Hermannsweg (DE) van hotel naar hotel. Goede beschrijving kregen we mee. Hotels waren uitstekend en lagen of aan de route of in een dorpje; ging goed met bagagevervoer. In 1 hotel verbleven we 2 nachten en werden keurig opgehaald en de volgende ochtend weer naar ons vertrekpunt gebracht. Ontbijt en lunchpakket was ook prima

Heerlijk gewandeld met uitstekende routebeschrijvingen

Interessante informatie over het landschap; de routebeschrijving gaf een extra dimensie aan het wandelen zelf. Echt een aanrader voor wandelaars! Fijne kleinschalige overnachtingsadressen maakten de tocht compleet.

Goed verzorgde wandelingen en hotels

Goed uitgezette wandelingen door de prachtige natuur met fijne beschrijvingen van flora en fauna en cultuur

Prachtige afwisselende route

Goede route beschrijving , vriendelijk hotel .

Zeer de moeite waard!

Alles in één voor een geschikte wandeltocht. Duidelijke routebeschrijving en fijne overnachting.

Mooie wandelingen, eten kan veel beter

Fijn dat de wandeling op de tweede dag aangepast kon worden naar Nederlands grondgebied. Helaas was de route op de 2 dag qua beschrijving lastig te volg en liepen we diverse keren verkeerd. Op de eerste en derde dag was de beschrijving beter te volgen maar het zou handig zijn om in de teksten vaker de straatnamen te noemen ipv horecagelegenheden die van naam kunnen veranderen. Wandelingen hadden ook meer door dorpjes en langs horeca mogen gaan. Op de derde dag moesten we daar meer dan een km voor om lopen. Hotel berg en dal was prima qua slapen en eten maar de lunch kan een stuk origineler. Best western was prima qua kamer maar het eten was onder de maat. Je kunt in Limburg zo lekker eten maar helaas dus niet bij het BW. Lunch paletten hadden niet gehoeven. Je kunt in Limburg bij de lokale restaurantjes heerlijk eten. Maar dan moet je er wel langs lopen en geen lunch pakket bij je hebben. Op de derde dag vertrokken we vroeg ivm met terugreis naar huis. Toen we in Valkenburg aankwamen was de koffer helaas nog niet gearriveerd en moesten we daar nog op wachten.

Zeer geschikt voor een paar dagen weg in eigen land

Uitstekende duidelijke routebeschrijving

Een goed omschreven prachtige wandeltocht en een prima hotel.

De overnachtingsmogelijkheden voor diverse wandelingen in Twente waren op de door ons gekozen data vol. Toch heeft Van Paridon uiteindelijk een voor mijn vriendin en mij geschikte 2-daagse wandeling met hotelovernachting, na veel bellen, gevonden. Mijn hartelijke dank voor al uw moeite.

De wandeling was prachtig

Ik vond het diner in het hotel niet lekker. Een groot stuk onduidelijk vlees en oudbakken aardappels. Verder was alles prima hoor

Prima georganiseerd

Goed omschreven en zeer mooie route, prima hotel.

Helemaal Top

Uiterst snelle afhandeling. Prachtwandeling, Prima hotel. Zelfs het weer hadden jullie prima geregeld. Ik heb de volgende wandeling al weer uitgezocht.

Alles goed geregeld, mooie wandelingen en prima hotels.

Samen met mijn broer voor het eerst met Van Paridon een 3 daagse wandeltrip gemaakt. Wandelingen waren verrassend mooi, bagageservice was goed geregeld en de hotels (3) zijn allemaal prima. Ze zijn schoon en het eten is goed.

Werkelijk schitterende wandelingen maar slecht bewegwijzerd.

Werkelijk schitterende wandelingen maar slecht bewegwijzerd.

Mooi uitgewerkte wandelarrangementen en een uitstekende service bij reserving. Een aanrader !!

Dit was onze eerste wandelvakantie en we gaan zeker nog verder beroep doen op Van Paridon Wandelarrangementen de komende jaren. Mooie arrangementen zowel de uitgestippelde wandelroutes alsook de overnachtingen in half pension. Onze vakantie werd zonder meer en zonder bijkomende kosten naar een latere datum verplaatst wegens corona.

Fijn contact, super geregeld, mooie tocht

Fijn en snel geregeld, goed contact. Mooi gebied. Al eerder met via deze organisatie een wandelvakantie gedaan, toen goed en nu weer super. We hebben weer genoten. Al reeds een recensie op hun site achter gelaten.

Pasteurstraat 32

7555NG Hengelo