We hebben samen genoten van de prachtige wandelingen

Mooie start met koffie en lekker appeltaartje. We moesten af en toe nog wel eens zoeken naar de goede route; samen met het boekje en de kaart. Het Fletcher hotel was het eten uitstekend met het diner maar de kamer was echt gedateerd wat wel een beetje jammer was. We schrijven ons binnenkort in voor de geuldalroute!

Weer prima verzorgd!

Eerste wandeling erg mooi, de tweede dag was de wandeling wat saai maar de burcht erg leuk om te bezoeken.

Prachtige wandeling

Het was een mooie wandeling door een prachtig gebied.

Goede organisatie en hotels zijn goed

De wandeltochten zijn goed georganiseerd. De beschrijving van de routes is echter oor verbetering vatbaar. Denk aan: - kijk bij de beschrijving nog meer door de ogen van de wandelaar - zeer concreet en precies beschrijven en geen beschrijving die voor meerdere uitleg vatbaar is - ook al zit je op de goede route, geef dat bij een lang stuk ook aan dat je op de goede weg zit - check uitgezette routes regelmatig - gebruik bijv. ook bestaande gemarkeerde andere wandelroutes - besteed meer aandacht aan horeca onderweg

Prachtige wandelingen, goede tot zeer goede hotels, prima service. Ik loop al jaren met Van Paridon in binnen en buitenland. Nog nooit teleurgesteld.

Wij wandelen al 20 jaar met Van Paridon en zijn zeer tevreden.

Wij hebben de ervaring dat alles altijd prima geregeld is, Van Paridon is goed bereikbaar en denkt in oplossingen en alternatieven als een route niet helemaal volgens het boekje mogelijk is door feest of vakantiedagen van de hotels. Wij waarderen het concept zeer en hebben meer dan 40 wandeltochten van 2 tot 8 dagen gedaan. Inpassen van rustdag bij meerdaagse tochten kan ook dus dat is ook erg fijn. TOP.

Hele mooie tocht bij de Sallandse Heuvelrug

Wij vonden het een hele mooie tocht. De onderkomens waren goed. Als verbeterpunten kunnen wij noemen: Bij aankomst bij het hotel in Holten, bleek men niet geïnformeerd over onze komst om de bagage achter te laten. Gelukkig was er wel personeel aanwezig. We zijn vriendelijk ontvangen en hebben koffie gekregen. De routebeschrijving mag wel een update hebben. We hadden de indruk dat het lang geleden was dat is gecontroleerd of de beschrijving nog actueel is. Soms waren hele stukken bos gekapt, die in de beschrijving als markeerpunt werden genoemd. Bij de beschrijving staat dat we op de laatste dag het hotel in Rijssen aan de voorzijde moesten verlaten, maar dat bleek de achterzijde te moeten zijn. De ingang is eigenlijk bij de achterzijde bij de parkeerplaats. Als dat wordt vermeld, worden vergissingen voorkomen. Hoewel de beschrijving a.d.h.v. markeerpunten niet altijd consequent is, hebben wij (door af en toe Google Earth te gebruiken) de route goed kunnen vinden.

Het liefst zou ik iedere vakantie een tocht van Van Paridon maken.

Een heerlijke manier van ontspannen door inspanning: overnachtingen, maaltijden en bagagevervoer zijn geregeld, je hoeft alleen de prima routebeschrijving te volgen voor uren wandelplezier.

Prachtige wandeling langs de Veluwse beken

Eind januari maakten we met een groep deze 2-daagse wandeltocht bij mooi weer. Prachtige omgeving, interessant landschap. Ook het hotel, Fletcher hotel Doorwerth, was prima, zowel de kamer als het diner. Een klein minpuntje was dat het restaurant Warnsborn aan het begin van de eerste dag uitsluitend voor gasten toegankelijk was, maar aan het eind van de tweede dag hebben we hier alsnog genoten van de koffie en appelgebak.

Prachtige wandeling, goed hotel en voortreffelijk gegeten. Routebeschrijving soms wat onduidelijk.

Fijne wandeling geholpen door goed weer.

Lekker gelopen met een goede overnachting, uitstekend hotel.

Prachtige wandelroute

Heerlijk gewandeld. Tweede dag gaf de routebeschrijving wat problemen,onduidelijk

mooie wandeltocht

prachtige route en een goed hotel

Heerlijk ertussen uit tussen kerst en oud en nieuw

We hadden prachtig weer, mooie wandelroutes en heerlijk eten!

Nooit teleurstellend

Positief, vrolijk, veel mogelijk, persoonlijk

Schitterend

Veel onverharde wegen, de beste wandelwegen uigezocht, interessante uitleg, goede hotels.

Altijd met één mailtje een heerlijk verzorgd weekend. Ik heb bijna alle tweedaagse gedaan en een groeiend aantal al twee keer,

Heerlijk gewandeld in de Achterhoek.

Drie dagen gewandeld in de Achterhoek. Overnachtingen en het bagagevervoer waren goed geregeld. Per e-mail heb ik ook de gps-tracks ontvangen. Dat wandelt (voor mij) wel fijner dan met een woordelijke beschrijving en kaart. Enige verbeterpunt is dat de route soms verharde paden/asfalt neemt terwijl er leuke onverharde alternatieven zijn. Met enige moeite kan deze tocht nog mooier zijn zonder dat dat tot meer kilometers leidt.

kleinschalig en betrokken

(Bijna) alles wordt perfect geregeld

Twee heerlijke wandeldagen

Prachtige uitgestrekte herfstbossen, weilanden en vergezichten

Wandeltocht en bezienswaardigheden op zich, zeer de moeite waard

Ondanks dat wij ervaren lopers zijn, bekend met routebeschrijvingen, ging het desondanks enkele keren goed mis. Het Acron Hotel in Quedlinburg had weinig te bieden, zowel de ambiance als de omgeving. Jammer dat er niet gekozen is voor een hotel in het sfeervolle centrum van deze plaats. In het Morada Hotel waanden wij ons in een bejaardentehuis.

Prachtige wandelingen en een uitstekend verzorgd verblijf vormden samen een geslaagd wandelweekend

De wandelingen waren uitstekend (vooral die op de tweede dag) en goed beschreven in de documentatie. Kapellerput is een uitstekende locatie voor een grotere groep. Het personeel is zeer vriendelijk en servicegericht. De hapjes en de drankjes en de diners waren uitstekend. Het is hotel is fraai ingericht en modern.

Nog nooit verdwaald: niet bij het inschrijven/hotel/wandeling/fietstocht

Lekker overzichtelijk, niet te veel, duidelijke gebieden en niet te ver weg. Snel contact, zelfs tijdens het wandelen toen een hotel vol zat.

Altijd perfect georganiseerd en prachtige wandelingen.

We zijn al vele jaren klant en hebben al heel veel mooie wandelingen gemaakt. Altijd leuke hotels en goed verzorgd. Goede routebeschrijving en handige kaart. Kortom een aanrader!

Fantastische wandelreis, helemaal compleet

We hebben een 6 daagse tocht door de Sächsicher Schweiz gemaakt van 19 tot 24 oktober. Een zeer goed verzorgde wandelreis, met goede hotels, ontbijt, lunchpakket en diner. Voor de wandelingen kregen we een goede routebeschrijving mee, aangevuld met veel aanvullende informatie en diverse weetjes. De bijgevoegde kaarten waren aanvullend voldoende, ook om een andere variant te kiezen, hoewel niet volledig topografisch. (ik zag graag meer hoogtelijnen ivm de sterke stijgingspercentages). Prachtige uitdagende wandelingen door een fantastisch landschap met schitterende herfstkleuren.

Pasteurstraat 32

7555NG Hengelo