Alles goed uitgewerkt en geen onverwachte problemen

No nonsens organisatie met korte lijnen. Probleempjes of speciale wensen worden goed opgepakt en van oplossing voorzien.

Al heel veel jaren een fijne organisatie om mee te wandelen.

Wij, mijn zusje, schoonzusje en ik wandelen al 30 jaar met deze organisatie. Altijd mooie wandelingen, leuke routebeschrijving met leerzame kantjes en een duidelijke wandelkaart.

Fijne vakantie, matige hotels.

Beste Van Paridon, Onze vakantie is erg fijn geweest. Wij hebben d.m.v. prachtige routes in een mooie omgeving gewandeld. Het bagagetransport verliep goed. Het eerste hotel "De grote Zwaan" was gedateerd. De sfeer en uitstraling vonden wij minder goed. Het tweede hotel was veel beter. De kinderen vonden het erg jammer dat het zwembad gerenoveerd werd. We hadden ons hier allemaal op verheugd. De routebeschrijving was soms onduidelijk (bijv. het park bij Oldenzaal). De achtergrondinformatie was verhelderend. Graag overleg. Ik zou Van Paridon aanbevelen, maar er zijn nog wel enkele verbeterpunten!

Goed georganiseerd, mooie routes en goede accommodaties

De drie wandelingen waren alle drie top. De hotels waren goed en met een hartelijke ontvangst

Een goed verzorgde wandeling in een prachtige omgeving.

Zoals alle jaren weer een mooie wandeling met een goede beschrijving. Eten in nabijgelegen restaurant de molen was prima. We begrepen dat het restaurant dicht gaat. Zou jammer zijn wanneer je met de auto naar een ander restaurant moet dat op grotere afstand ligt. Kamers wel wat gehorig, maar na zo’n wandeling ben je snel in dromenland. Kortom 2 mooie dagen.

Heeel fijne wandeltocht!

Ja, prachtig gebied. Goed verzorgde reis. Route goed aangegeven, afwisselend bos en open veld. Paddestoelen! Hotel Ehlzenbald uitstekend en eten ook. Echter... het heet de kastelentocht! Maar wij zagen geen kastelen. Niet dat we daar rouwig om waren want we gingen voor de natuur. En we moesten er om lachen. Na iedere bocht... of afslag....weer geen kasteel! Maar misschien waren we te veel in onze capuchons. Het regende ook noga al eens. En hebben we niet goed opgelet. Verder dus prima dagen gehad...

Prima! Goed geholpen

Voor herhaling vatbaar

Goed verzorgd

Wij waren Allemaal tevreden

Zo als altijd, mooie wandelingen en een goede verzorging.

Wij raakten verdwaald doordat wij een knooppunt paaltje hebben gemist. Door een vriendelijke boswachter zijn wij weer op de goede route afgezet. Hij zei dat de routekaart sterk verouderd was.

Mooie wandeltocht; mooie overnachting, maar ietwat afgelegen

Mooie wandeltocht; mooie overnachting, maar ietwat afgelegen

Leuke tochten, hotels etc. Prima geregeld. gaan nog keer

De route omschrijving kan iets beter. Het arrangement van de Sallandse heuvelrug is nl niet meer up to date (bos gekapt, ligt nu een fietspad naast de regge, zo waren er nog een paar aanwijzigingen die ons het verkeerde pad lieten lopen). Maar dit daar gelaten gaan we zeker nog vaker via van Paridon lopen.

prima geregeld

Reispapieren in orde Hotels van redelijk tot goed Maaltijden van redelijk tot goed

Onbezorgd wandelen zoals het hoort!

Mooie tocht en onderkomens, en alles was goed geregeld.

Zo dicht bij huis maar net even anders.

Prachtige lokatie Bevergern. Goed hotel en goed van koek en zopie. De wandeltocht was prachtig. Maar zeker zo mooi vonden wij de beschrijving van de wandeling met daarin opgenomen de historie van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die behalve wandelen ook geïnteresseerd is in het verleden van de streek waardoor men wandeld.

Klein maar fijn; mooi aanbod en heldere arrangementen.

Het aanbod van Van Paridon is, hoewel groeiende, bescheiden in omvang. Maar Van Paridon biedt tal van mooie meerdaagse wandelingen. Prettig is dat de wandelingen, en vooral ook de overnachtingen, door Van Paridon zijn uitgezocht en vooraf 'getest'. De routebeschrijvingen en de informatie over de natuur onderweg zijn helder.

Goed georganiseerde wandeltocht

Organisatie prima Hotels goed. Lunch vanuit hotel berg en dal wat eenvoudig. ( tip laat gasten zelf lunch klaar maken bij het ontbijt). Route beschrijving: goed op een enkele aanpassing na. Tip: op Gps zetten.

Sommige routebeschrijvingen kloppen niet helemaal meer of zijn wat onduidelijk doordat de situatie in het land is veranderd. Hotel in Coo was wel beneden normaal nivo.

Goede voorbereiding en regeling

Uitstekende kwaliteit en vertrouwen.

Mooie tocht

Van de driedaagse fietstocht in Twente bleven door familiaire omstandigheden twee dagen over. De tocht was heel afwisselend; wel verdwaalden we soms, maar dat zal wel aan ons hebben gelegen. Het eerste hotel in De Lutte was bijzonder aangenaam, avondeten goed, ontbijt zeer goed. Het hotel in het Duitse Uehlsen had een mooi kamer met balkon, het eten daar was karig.

zware teleurstelling

Van deze reis hadden we meer verwacht er stond door het dal van de orchideeën maar het enigste wat we gezien hebben waren wijnvelden .Hotels hadden ook beter gekund ergens in een stadje of zo .En dat we sävonds moesten kijken waar we moesten eten .Hoop dat het volgend jaar beter is geregeld

prima ervaringen, snelle respons op verzoeken.

Reisprogramma met een gevarieerd aanbod qua locaties, aantal dagen en zwaarte. Bekendheid met de routes en accommodaties en de korte lijnen naar het bedrijf ervaren wij als erg plezierig. Bijgeleverde wandelkaarten zijn gedetailleerd en de routes goed ingetekend.

Goed georganiseerd en goede duidelijke routebeschrijvingen

Wij hebben een paar heerlijke wandeldagen gehad in het Twentse land. De routes waren over het algemeen goed omschreven en de hotels waren prima.

Mooie wandelroute

Hele mooie wandelroute. De overnachtingen waren goed geregeld met ontbijt, lunchpakketje en diner. Echter was de routebeschrijving op verschillende momenten onduidelijk waardoor we verschillende keren verkeerd gelopen zijn en we GPS nodig hebben gehad op onze mobiele telefoon.

Nog nooit teleurgesteld!

Al diverse keren een wandeltocht geboekt. Altijd duidelijke routes en goede en gezellige hotels gehad. Een keer een probleem tijdens een wandeltocht gehad maar dat werd meteen keurig opgelost. Ik kan het iedereen aanraden!

fantastische wandeldagen

zeer goed georganiseerd. prima hotels.

Pasteurstraat 32

7555NG Hengelo