Laden reviews...
15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Generelt set roser kunderne en hurtig levering og god emballage. Servicen virker pålideligt og imødekommende. Nogle anmeldelser nævner forsinkelser, men problemer løses hurtigt. Den samlede oplevelse er positiv og pris-kvalitetsforholdet er godt.
Prima website en goede service en producten. Ben blij met mijn bestelling.
27 May 2025
Herman
Emmen
Besteld product snel geleverd
23 May 2025
Yvonne
Houten
Uitstekende kwaliteit, stipte levering en geheel in verhouding tot de prijs
23 May 2025
Theo
Den Haag
Zeer tevreden en snelle levering! De klantenservice was heel behulpzaam en vriendelijk!
14 May 2025
Kelly
Putte
Heel blij met de service van Bioflora. Was op zoek naar een vervangend product omdat deze niet leverbaar was en ze hebben mij nog een beter en goedkoper product aanbevolen. Heel tevreden mee!
23 April 2025
Krista
Ekeren
Ben al jaren klant en ze blijven doen wat ze beloven. Gaat er toch eens iets mis dan vinden ze altijd de gepaste oplossing!
14 April 2025
Linda
Turnhout
Een van mijn bestelde artikelen was op dat moment niet leverbaar, hiervan werd ik netjes per mail op de hoogte gesteld en was er prettig contact over het vervolg. Uiteindelijk had ik toch snel nog alle bestelde artikelen in huis.
12 April 2025
Marinde
Schaijk
Het was mijn eerste bestelling twee weken geleden. Ik kreeg een mail met tracking van Bpost maar na 4 dagen veranderde er niets in die tracking. Aldus mailde ik naar jullie. Blijkbaar was een van de item niet in voorraad en had men daarop gewacht zonder mij te verwittigen. 10 dagen later ontving ik dan toch de gehele bestelling. Ik heb wel een tegemoetkoming gekregen, waarvoor dank. Tip : verwittig de klant als iets niet in voorraad is of markeer het bij het product in de webshop.
11 April 2025
Sonja
Everbeek
Wel moeilijk om op een post.nl punt af te laten leveren.
31 March 2025
M.j.
Hoorn
Leveringen zijn snel en meestal compleet. Alleen de op een na laatste bestelling van februari jl. ontbreekt nog een product: de Sana Intest Equilibrium probiotics. Wel betaald, tot nu toe nog niet geleverd.
P.J. van der Linden
Goes
Snelle en correcte levering
Yasmine
Itegem
dank voor de vlotte bezorging. en natuurlijk het fijne product
Anja Wetering van de
Putten
Alle spullen zijn snel geleverd en zijn van zeer goed kwaliteit. Ik raad Bioflora aan!
24 March 2025
Patrick
Nootdorp
Niets op aan te merken
18 March 2025
Ingrid
Duffel
de natuurlijke middelen geven mijn terug rust
14 March 2025
maria bevers
OOSTMALLE
Qltijd correcte en snelle levering
1 March 2025
Patricia
Aalst
Het product wat ik besteld had was er niet, dus een goede vervanger gekregen! Bedankt!
25 February 2025
Gerdy
Den Bosch
Perfecte service en snelle levering
24 February 2025
Gustave Sarens
Antwerpen
Altijd correcte levering en steeds op tijd
24 February 2025
Margo
Wilrijk
Goede producten voor een goede prijs en een snelle levering
20 February 2025
Janneke
Nieuwegein
Ik had een paar producten besteld, heel netjes ingepakt. Wat ik wel een teleurstelling vond is dat ik erg lang op mijn supplementen moest wachten (2 weken). Dat zou ik op zich geen probleem vinden maar had het prettig gevonden als daarover contact met mij was opgenomen dan had ik er rekening mee kunnen houden. Nu had ik erover gemaild en kwam ik er daardoor achter dat er één supplement een langere leveringsduur had. Ik heb een ijzertekort en dan vind ik het prettig als ik snel met het supplement kan starten want deze was wel voorradig.
19 February 2025
Ta
Heemskerk
Snelle bezorging, netjes verpakt, eerlijke prijzen
18 February 2025
Helma
Bisel
Twee flessen goed verpakt verzonden, gelukkig geen risico genomen. Uitstekend! Bestelling en betaling gingen makkelijk, alles is duidelijk. Enig (klein) puntje van kritiek is, dat al snel na bestelling gemeld wordt, dat de levering al de volgende dag zal volgen en vervolgens een dag later de melding dat de bezorging in de middag van diezelfde dag gepland staat, terwijl bij PostNL te zien was, dat het pakketje nog niet eens overgedragen was. Nog een dag later is het pakketje dan bezorgd, wat op zich helemaal prima is, maar door de info op hun site de verwachting verkeerd gesteld wordt. Onnodig en jammer, maar een goed verbeterpunt.
12 February 2025
Klaas
Heerlen
Mijn spieren dreigden meermaals per dag in kramp te trekken. Nadat ik startte met magnesium quattro te nemen was dat binnen de 2 dagen compleet voorbij. Geen krampen of dreigende krampen meer. Mijn spieren bewegen weer soepel. De levering van het product is eveneens super snel. Top!!!
11 February 2025
Nancy