Beste, Wij hebben wel contact met u gehad over de CDI. U heeft ons gebeld met de vraag of en hoe u de CDI kunt retourneren. Wij hebben u aangegeven dat dit via ons retourportaal moet gaan met de uitleg hoe u daar komt en hoe u daar gebruik van kan maken. Helaas heeft u het toch anders opgestuurd, waarna u weer gebeld heeft. Hier hebben wij aangegeven dat u een mailtje kan sturen dat het verkeerd is opgestuurd met uw gegevens. Dit is vervolgens gedaan, waarna wij een dag na uw reactie en het ontvangen van uw retour al een boze mail krijgen dat we niet reageren? Wij willen graag iedereen goed en netjes bedienen, maar we kunnen helaas niet toveren. Met vriendelijke groet, Bromfietshandel Jos Dijkman
Beste, Wij hebben u een mail gestuurd betrekkende uw recensie. Helaas hebben wij hier nog geen reactie op mogen ontvangen. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Jos Dijkman
Originele beoordeling