Snelle levering en zeer prettige communicatie

In het pakket van mijn bestelling miste een onderdeel. Na melding hiervan aan Jos Dijkman per e-mail kwam er snel een reactie terug dat het betreffende onderdeel meteen nagezonden zou worden. Ik zag echter dat het onderdeel nummer op de bestellijst niet overeen kwam met hetgeen ik dacht besteld te hebben (misschien mijn eigen fout?). Na een telefoontje en mijn uitleg heeft de klantenservice van Jos Dijkman het correcte onderdeel ingepakt. van een bijbetaling van mijn kant voor het iets duurdere onderdeel wilde men niet weten. De volgende dag landde het gewenste onderdeel al op m’n deurmat! SUPER!

Neemt nog tijd voor zijn klanten.

Iemand met kennis van zaken weet waar hij over praat.

Volgende dag mijn cdi in huis!

Hoe kan ik mijn eevaring delen als ik nog niet eens een bevestiging heb gekregen?

N.V.T

Nee

Fijne gast! Zeeeer bekwaam vakman

Heeft echt stukje vakwerk geleverd

super

snelle levering ga zeker meer bestellen Jos Dijkman

perfect en snel geleverd

aanrader

Zeker een aanrader

Goeie service snelle levering, had wel eerst een bevestiging email verwacht maar kreeg die pas uren later bij een track en trace mail. Verder top service en ik ga hier zeker vaker bestellen!

Online naar een brommer-onderdeel gezocht en snel gevonden op de site van Jos Dijkman (en op voorraad!!!) . Na bestelling, netjes via email update over de levering en binnen 2 dagen in huis. Volgende keer weet ik waar ik als eerste moet zoeken...

snelle service, verder helemaal top site!

prima site, echt aan te bevelen, veel onderdelen

Snel geleverd.

Ruim assortiment.

Super snelle service!!!

Gisteren avond besteld en gelijk de volgende ochtend erop je track and trace al binnen

Goede site.

Prettig om iets te zoeken.

Enigste min puntje als je besteld hebt krijg je geen bevestegings mail verder alles goed

Snelle levering, precies zoals beschreven.

Top winkel ruim aanbod en heele snelle service egt een aanrader

Keurig op tijd geleverd

Bestelling geleverd zoals omschrijving van besteld product.

Supersnel bezorgd!

Top service en supersnel bezorgd, gister besteld en vandaag aan huis.

Bestelling niet binnen..

Op de site staat de volgende morgen in huis nou ja dat kan natuurlijk gebeuren dat niet het geval is maar nu 2 dagen later ook niet binnen ook geen enkele mail gekregen van dat die verzonden is of zoiets beetje jammer... nou hopelijk komt die snel:)

Niks op aan te merken.

Snelle leverin, prijs is vrij laag, groot assortiment.

Eenvoudige en overzichtelijke site

Alles vlot gevonden en binnen 2 dagen in huis.

Super snelle perfecte levering

Goed geregeld