Goede, snelle service

zeer snelle levering

de onderdelen die ik besteld had waren al op 1dag hier as ook goed verpakt en waren geen beschadigingen aan zal hier zeker weer bestellen.

Top qualiteit

Alles wat ik bestel is net zoals op de foto's Mooi Goed materiaal Redelijk snelle levering Topperz!

Traag maar goed

Vaak zijn producten niet op voorraad. Reparaties zijn vaak ook niet de snelste, maar als de dienst geleverd is. Dan is het wel goed.

Prima service snelle levering

Telefonisch goed geholpen en uiteindelijk bestelling geplaatst en dit is super snel verwerkt. Top!

Product was goed en verzending binnen 1 dag. Alleen beetje dure verzendkosten 7€ voor iets wat eigenlijk ook door de brievenbus zou passen.

Top winkel.

Alle onderdelen waren goed en binnen 1 dag geleverd.

Bestelde gereedschap snel in huis

Topwinkel met veel onderdelen

Snelle levering, goed advies en een goede prijs

goeie kwaliteit

er word goede kwaliteit producten geleverd

Top site

Vlotte afhandeling en betaalmogelijkheden en snelle servies 👍

Goede service En goed geprijsd

Snelle levering alleen wel verpakt in een onnodig grote doos

Complete webshop

Ben blij dat ik voor me scooter project veel heb kunnen vinden tegen een goede prijs! (Enigste nadeel, was dat ik afgelopen zaterdag 28/03/2020 geen verzendoptie kon ingeven en zodoende ik niet kon afrekenen??? Uiteindelijk winkelmandje leeg en kon ik alles weer opzoeken en invoeren, gelukkig op zondag 29/03/2020 wel verzendoptie aanklikken en betalen) Nogmaals dank gr Danny

Er ging wat fout in de levering maar Jos Dijkman loste het snel op zodat ik direct weer verder kon met mijn brommer.

Uistekend werk en snelle levering

Uistekend werk

super snel en accuraat en deskundig reageren op vragen

Geen moeite teveel om bijvoorbeeld het type van mijn brommer uit te zoeken. Heel vertrouwd en ook nog voordelig!!!

Het enige jammere is dat er soms staat dat het op voorraad is. Dan bestel ik het en krijg ik later bericht dat het et niet meer is

Savonds onderdelen besteld op de gok die kant opgegaan en was allemaal geen probleem werd zo even voor me gepakt geweldige service

De bezorging duurde langer dan ik zelf had gehoopt maar het was voor een goeie prijs

Snelle levering, betaalbaar

Goede producten en service

Goede duidelijke website met goede producten. De service is top. De prijs is meestal wel wat duurder dan andere webshops.

Heel snelle service!!

Snel en makkelijk

Kan altijd allere producten hier binden die ik nodig heb op mijn derbi weer lopend te krijgen. ;)

Goede producten en snelle levering

Posthoornweg 6

8152AZ Lemelerveld