Netjes verpakt , snelle levering

Gewoon goeie zaak

Heb meerdere x en hier besteld gewoon goeie service en nette prijzen en goede leveringen👌👍💪

Grote aanrader

Snelle levering, precies wat ik besteld had.

Snelle levering, goed verpakt en factuur in de doos aanwezig

Het gereedschap werd snel geleverd, was goed verpakt en de factuur zat in de doos. Enige verbetering is het gereedschap op de website vinden, want de menu's laten je alleen kiezen per merk en/of type scooter. Het zou fijn zijn als je een artikelgroep 'gereedschap' kan selecteren.

Zorgvuldig en snel geleverd

Goed materiaal voor een goede prijs

Ik zal het iedereen aanraden!

Prima prijs, communicatie en levering

Heel goed! Volhouden. Ik ben heel erg tevreden.

Goede en snelle service

Alles prima. Alleen een opdrachtbevestiging sturen zou wel een verbeterpunt zijn.

Goed gesorteerde onderdelen; nette prijzen, snelle levering.

Eerst advies gevraagd of de aan te schaffen torque poelie, met rechte spiebanen dus, zonder meer past op mijn Zip 4T. Het antwoord was ja. Spannend! We gaan het zien!

Goeie kwaliteit en snel geleverd

In bewaring

Ik merkte op de site dat mijn bestelling in bewaring was. Ik checkte of de betaling was gelukt. Zelf maar gemaild wat de reden was. Bleek een artikel nog niet aanwezig te zijn. Zou dit in de toekomst kunnen worden vermeld? Dit voorkomt verwarring en twijfel

Snelle levering en goed product

Er waren teveel verzendkosten gerekend en kreeg gelijk een mailtje dat ik een gedeelte terug zou krijgen. De eerstvolgende werkdag stond het alweer op mijn rekening. Goede service

Snelle levering en dikke parking

Snelle levering en dikke parking

Goed en snel geleverd

snel en volgens verwachting.

snel en volgens verwachting.

Gemiddeld

Goeie lever tijd alleen achtertandwiel was een beetje ovaal

Kreeg een kapotte cilinder via dd post ging er naar toe om te ruilen en kreeg een nieuwe cilinder +bougie bij voor de reis kosten. Super toch.

Goede communicatie

ik heb er pas wat besteld en kwam ik allemaal volgens de afspraken

Op Donderdag besteld en op Zaterdag was het bestelde onderdeel al in huis! Ik verwachtte dit pas op Maandag, en slechts 2 dagen na bestelling was het er al. Ook goed verpakt en beschermd. Alles bijeen, ben ik zeer tevreden.

snelle levering,zoals altijd

Top! Leveren gewoon de producten die je bestelt hebt, alles is in nieuwstaat, snelle levering!

Ik heb een aantal producten bestelt en deze zijn na 2 dagen aangekomen, alles was prima, deze site is prima.

Vriendelijk en goed geholpen!

Via email super goed contact gehad. Producten werden snel geleverd.1 scooter sticker was niet de juiste maar er werd geheel kosteloos de juiste sticker opgestuurd. Klasse service!

Goede service en snel afgehandeld als iets niet klopt

Alles snel geleverd goede service gewoon alles top Top jos dijkman

Goed assortiment en snelle levertijden

Goed voor elkaar !

Posthoornweg 6