Super!!

Na bij aantal scooterzaken besteld te hebben en wat erg lang en zelfs verkeerde en kapotte spullen. Eindelijk een echte super zaak Dijkman je bent geweldig. Echt een topper!!!

Snelle service en als er iets niet goed gaat wordt het netjes opgelost

Snelle service en als er iets niet goed gaat wordt het netjes opgelost

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snel geleverd

En als je onderdelen er niet bij zitten zetten ze het op de bon en krijg je ze zo snel mogelijk

Zolang Jos achter de balie staat

Snelle levering, goede service

Goede spullen

Goeie spullen voor niet te veel geld

Ik heb al zo vaak bij Jos Dijkman spullen besteld en altijd goed gegaan.

Ik ben een zeer tevreden klant. Als ik wat nodig kijk ik altijd eerst bij Jos Dijkman. Zei hebben verstand van zaken. Ga zo door.

Goed maar kan wel wat beter

Ik hab op de website een koppeling van hebo gekocht maar kreeg een koppeling van dmp en een verder zou een lijst van op welke modellen scooters hij past ook fijn zijn

Mooie Vespa onderdelen

Onderdelen snel in huis. Goede kwaliteit. Ik zou er vaker bestellen.

Goed als altijd

Vertrouwd netjes en snel

Perfecte hulp via mail en bestelling snel binnen

Via mail bepaalde vragen gesteld, duurt wel even voor ik antwoord had maar was wel een antwoord waar je iets mee kan. Heb het idee dat er meer onderdelen aanwezig zijn dan dat er op de site staan.

Is altijd goed en snel binnen

Nog nooit problemen gehad met de onderdelen en verzending

Goeie prijs kwaliteit

Klantgericht, snel en altijd een antwoord

Als liefhebber van oude brommers zoek je goede leverancier. Jos Dijkman is dat.

Benzine tank en km teller perfect past ook heel goed de verzending enz was ook super en snel

Beste service die ik heb gehad

Goeie service vriendelijk en reageert snel op email

Heel betrouwbaar, goede kwaliteit

Goede producten, wel prijzig

Goede producten, wel prijzig

Goede service en snelle verzending

Snelle service.

Onderdelen snel in huis. Onderdelen zijn van goede kwaliteit. Ik zou er weer bestellen.

Al jaren voor mij nummer 1 voor onderdelen.

Inmiddels door mijn hobby veel onderdelen besteld. En altijd netjes geleverd. Prima service ook als er een onderdeel niet aanwezig is..Top.

Geweldig bedrijf top service

Heb veel onderdelen laatst gehaald voor een aerox ze hadden er van alles nog voor liggen. Goede en snelle service Zeker een aanrader!

Goede winkel en snelle levering

bestel hier meerdere malen per maand, zo nu en dan een foutje die altijd opgelost word

Een goede website en netjes hoe alles is geregeld met het verzenden

Goed en ik raad zeker deze website aan

Posthoornweg 6

8152AZ Lemelerveld