Niet op orde

Ik had een cilinderset hier besteld en er stond 1 tot 2 leverdagen op maar na een dikke week had ik nog steeds geen orderbevestiging en alleen maar een mailtje dat de set niet compleet was en de de laatste onderdeel snel zouden krijgen

Snelle levering van de spullen

Was al bekend met de firma... goed personeel en verstand van zaken...

Gewoon goed

Alles netjes binnen gehad en van goede kwaliteit

Fijne en snelle levering

Besteld en binnen 3 dagen was het binnen, verder goede en duidelijke site en goed contact.

Zending was laat en ze reageren niet via mail

'I.v.m. drukte telefonisch niet beschikbaar' *laat ik ze een mailtje sturen* Geen reactie Koude kermis

Goede service, verkeerd produkt.

Super snelle levering en fijn contact! Alleen was mijn bestelde cockpit toch niet voor een Honda MB-8, maar voor een MB-5, waardoor de toerenteller nu alsnog compleet omgebouwd moet worden. Verder helemaal niets mis met de zaak zelf!!

Top zaak

Vriendelijke mensen in de shop. En wat ik het belangrijkste vind dat ze kennis van zaken hebben. Professionele zaak.

mooie website, vriendelijk email contact

Vlotter, vlotternaald en klein spul besteld, op vragen via de mail snel een antwoord gehad. Duidelijke webshop, gerund door mensen met techiek in hun hart. Aanrader.

Prima ervaring!

Varioblokkeersleutel gekocht, was niet direct op voorraad, maar kreeg netjes een mailtje dat deze besteld was en bij binnenkomst ook weer direct op de post zou gaan. Prima, communicatie, verzendkosten hadden m.i. wat lager kunnen zijn gezien het artikel zelf door de brievenbus had gekund!

Fast delivery and products just as described

Just 7 days to Norway is fast delivery. The parts I ordered was just as described to a good price and looks to be of good quality. Jos Dijkman is recommended!

Goed en snel.

Hitteschild besteld. Binnen de termijn een goed hitteschild ontvangen voor een marktconforme prijs.

prima service

bestelling plaatsen met gemak ,bestelling goed geregeld , nette prijs . en op tijd het juiste product geleverd. klasse

Super netjes qua contact en levering

Snelke reacties op vragen. Behulpzaam en snelle levering.

Super snel geleverd dik tevreden

Was mijn eerste bestelling via internet ooit, goed bevallen in ieder geval bij Dijkman dik tevreden achteraf betalen werkt ook prima zeker voor herhaling vatbaar, alleen hoop ik het niet want dan is mijn brommertje kapot natuurlijk, anders bestel ik onderdelen uiteraard.

Goede onderdelen. Snelle levering

Duidelijke website. Goede onderdelen en snelle levering! Tot de volgende keer!

goed product

snel geleverd goede kwaliteit voor een goede prijs

Prijs goed

Zee goed

Snelle duidelijke service.

Snel en duidelijk. Veel producten aanwezig. Goede service.

Gewoon keurig geregeld.

Gekregen wat ik besteld had en keurig op tijd.

Werd uitgescholden door een medewerker

Nette en snelle levering

Eerlijk gezegd heb ik in het verleden nog nooit problemen gehad met bestellingen bij onze Jos (Dijkman), dus leek het mij een logische beslissing om weer eens wat bij hun te bestellen. Uiteraard zoals ik gewend ben, snel en netjes geleverd! (Ondanks dat men daar vakantie heeft!)

Keurig

Was een klein probleem met mijn bestelling Maar is zeer netjes opgelost

Snelle en goede levering

Het was netjes verpakt en met 3 dagen had ik het thuis top

Telefonisch niet bereikbaar

Verkeerde levering / verzoek levering te corrigeren / geen reactie en niet telefonisch te bereiken. Alles vooraf betaald dus nu maar zien hoe het wordt opgelost...

Posthoornweg 6

8152AZ Lemelerveld