Uitstekend geholpen

Perfect product met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede klantgerichte service!

Keurig op tijd geleverd mét een handgeschreven kaartje erbij. Dat maakte het af!

Perfect product en perfecte aflevering.

Heerlijke Lampeberger Lolita Lempica, perfect verpakt en snelle levering!

Snel geleverd en Top service

Accessoires voor mijn Magimix besteld. Helaas ging het helemaal mis met de bezorging. Dit is door mijnheer Mark van de Pepermolen keurig opgelost. Bedankt voor de service!

Dit bedrijf heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Toen door externe omstandigheden de verzending niet dezelfde dag lukte werd er netjes over gecommuniceerd. Levering en product verder volgens verwachting. Kortom, fijn bedrijf en bij deze aanbevolen.

Concurrerende prijzen en prima leveringsupdates

Betrouwbare webwinkel. Persoonlijk contact mogelijk en ook zeer klantvriendelijk.

Prima levering mooie website

Fantastisch maakt lekkere koffie en makkelijk om te bedienen

Fantastisch, lekkere koffie, makkelijk om te bedienen.

Geweldig snel en correct

Correct en snelle service. Problemen worden direct opgepakt en verholpen. Service en klant gerichtheid top!

Snel geleverd goed verpakt

Mijn jura 8 was snel geleverd en goed verpakt super blij met mijn jura

Snel en persoonlijk

Makkelijk kopen. Ruime keuze. Vlotte verzending. Persoonlijke noot met een handgeschreven boodschap. Magimix keukenmachine 3200xl

Altijd fijn om daar te bestellen… wordt met zorg ingepakt en altijd een lief hand geschreven kaartje erbij! Waar krijg je dat nog?

Je voelt je als klant gezien

Een heel fijn bedrijf onze ervaring is uitstekend we zijn heel blij met onze Jura koffiemachine en de persoonlijke noot die dit bedrijf geeft is erg fijn , Doordat wij de koffiemachine online wilde bestelling hebben wij via de app een goed advies gekregen voor de aankoop Wij vonden ook het persoonlijke kaartje erg leuk Je voelt je als klant gezien door dit bedrijf .

Snel met een persoonlijk tintje

Niets op aan te merken. Apparaat is netjes en volgens plan geleverd. Blij verrast met het persoonlijke kaartje in de verpakking. Van de keukenmachine verwacht ik niets dan goeds.

Altijd hele goede service

Bij de Pepermolen wordt je altijd zeer vriendelijk geholpen met deskundig advies. Ik vind het een mooie en fijne winkel

Snelle levering met persoonlijke touch

Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf. Mijn pakketje kwam de volgende dag al binnen met een handgeschreven briefje erbij. Ik zal hier zeker weer bestellen!

Gewoon weer prima

^

Niet mog in 1 zin.

Ik wist van een familielid dat het door mij gewenste artikel bij U te koop was. Derhalve snel besteld, snel betaald en door U snel geleverd. Uitstekend !! Dank.

Snelle levering net altijd een extra persoonlijke touch..

Bestel al jaren koffiebonen die gelukkig altijd op voorraad zijn. Vind het fijn dat ik bij ontvangst van mijn m online bestelling het gevoel krijg gewoon in de winkel waar je graag komt een boodschap te hebben gedaan. Da’s knap !

wij zijn erg tevreden

Vind ik niet nodig We zijn tevreden Klaar

Snel en attent

Snelle levering met lief kaartje erbij!

Goede service.

Zorgvuldig ingepakt, en ook nog eens een attent persoonlijk kaartje erbij. Châpeau.

Snelle levering, goed verpakt én een aardig kaartje erbij!

Goede service en een geweldig apparaat

Had beter gekund.

de bestelling was voor mij ( 6 dagen) onderweg te lang. dit noem ik geen service.volgende keer probeer ik het toch op een andere manier.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.