Top! Snelle levering! Lief kaartje erbij

Al twee keer een Zwitscher Box besteld en helemaal super snel geleverd!

Bestellen prima en snel

We zijn tevreden en de koffie vinden we lekker dus…,……

Prima service en snel

zie boven

Correct en betrouwbaar.

Snel geleverd, correcte behandeling, onberispelijke service. Een aanrader.

Snelle verzending, heerlijke koffie(bonen). Altijd tip top in orde!

Super snelle levering

Fijn contact, snelle levering. Goed product.

correct

snelle correcte levering

Prima prijs en super snel geleverd

Klantvriendelijk, snel en goed bezorgd.

Meerdere keren besteld, altijd klantvriendelijk en de bestellingen werden snel en correct geleverd.

Snel heerlijke koffie in huis

Heerlijke koffie, voor een redelijke prijs. Online bestellen en betalen, volgende dag op de stoep ... zoals de afgelopen 10 jaar. Top !!

Goede service !

Heel leuk huisje ontvangen en een snelle levering!

GOED!

Gewoon goed, wat heden ten dage niet meer gewoon is... maar bij Kookshop de Pepermolen nog aanwezig is.

Fijne communicatie

Lekker snelle levering. Mooie producten

Snel besteld volgende dag binnen in een woord top

Uitstekend!

Ontzettend attent met een persoonlijke note, heel leuk!!

Geweldige service!

Snelle aflevering, keurig verpakt, met een persoonlijk berichtje, Top!!

TOP

Netjes verpakt en snel geleverd. Kaartje erbij met een persoonlijke tekst.

Late levering voor iets wat op voorraad is.

Met DHL betere ervaring dan met Post.nl maar nu lieten ze het afweten.

Makkelijk online bestellen en binnen een paar dagen geleverd. Prima webshop!

Lekkere koffie en zeer snel geleverd

Bestelling was zoals altijd snel gedaan en was de volgende dag al weer geleverd. Had wat later op de dag besteld en dacht dat het dan 2 dagen zou duren, niet was minder waar gelijk zelfde dag al. Top!!

Vlotte aflevering

Snelle aflevering, keurig verpakt, met een persoonlijk berichtje. Een dikke prima.

Gewoon goed

Met een persoonlijke touch met een handgeschreven kaartje.

Snelle levering met een persoonlijke touch

snelle verzending

De bestelling was snel verzonden en goed ingepakt. Het handgeschreven kaartje erbij maakte het compleet. De bestelling was een cadeautje voor mijn moeder, ze was er erg blij mee.

Vlotte correcte afhandeling!

Mooi ingepakt,vlot verzonden en t handgeschreven "veel plezier met je aankoop" erbij...erg menselijk en bijzonder te noemen! Dankjewel!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.