Correcte afhandeling

Goede en snelle levering

Snel en goede levering

Communicatie en leverperformance is OK

Zie bovenstaand

Prima webshop, betrouwbaar en goede communicatie

We hebben heerlijke koffiebonen besteld. Bestellen gaat makkelijk en je wordt op de hoogte gehouden van de levering. Leuke persoonlijke noot erbij, daar word je toch blij van.

Behulpzaam en supersnel en netjes geleverd!

Fijn contact gehad en daarna binnen 1 dag geleverd. Super netjes en stevig ingepakt! Aanrader.

Late levering

Er werd aangeboden dat er dezelfde dag verzonden zou worden. Dit was belangrijk omdat het een cadeau voor een verjaardag was. Helaas werd het pas later verzonden waardoor het pakket NA de verjaardag arriveerde.

Uitstekende levering

Prima verpakt, net begeleidend schrijven Mooi produkt en snel geleverd Eenvoudige bestelprocedure

Prima klantenservice

Probleempje met nieuwe wok is voortreffelijk opgelost. Goed contact zowel telefonisch als 'appen'.

Goede levering van bestelling. Niets op aan te merken, gewoon goed dus.

Prima en snel geleverd

Super snel geleverd

Goede deal en snelle verzending, meer heb ik niet nodig

Snelle levering/ netjes verpakt Aanrader voor een ieder.

snelle levering en leuk geprijsd.

Als ik weer wat nodig heb zal ik het zeker bij de Pepermolen 'kopen.

Ik bestelde een Zwitscherbox bij Pepermolen. Deze werd goed ingepakt en mooi op tijd geleverd. Het is een leuk huisje en produceert vogelgeluiden als er iemand in de buurt komt.

Prima, snel geleverd, goede prijs

Prima, goed bedrijf

Mooie pan en snel geleverd

Goed product en goede prijs

Snel en goed

Snelle levering en een fijn site ( begrijpelijk )

Bestelling is goed geleverd en werkt naar behoren

Mijn bestelling is binnen twee dagen geleverd en alles werkt naar behoren. Tot nu toe is alles goed verlopen.

Super!!

Snelle levering! Heel persoonlijk met een leuk kaartje!

Snel verzonden, goed bereikbaar, keurige communicatie bij aankoop (en oplossing klacht) product!

Tevreden

Snel en correct

Persoonlijk en heel snel!

Mijn pakketje ontving ik razendsnel met een heel attent handgeschreven notitie erbij. Dat geeft mij als klant een goed gevoel!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.