Snel Geleverde bestelling

Snel en perfect geleverde lampe berger brander en huisparfum netjes verpakt en zelfs een aardig kaartje erbij. Bij deze winkel online een aankoop doen is zeker een aanrader!!

Lelijk verpakt

Goede snelle service!

zeer tevreden

Zoals altijd denkt Mark mee in oplossingen en sluit hierdoor de koop

Top service….

Besteld en de volgende in huis! Super leuk en lief persoonlijk kaartje erbij… Ga zeker nog een keer gebruiken maken van deze leuke service!

Mes besteld voor de snijmachine. Ik werd gebeld dat het begin januari geleverd zou worden. Toen ik opeens een bericht van de bezorger kreeg dat het de volgende dag geleverd werd. Naar de pepermolen gebeld, er werd gezegd dat het er toch eerder was en het snel opgestuurd is. Nu kon ik eerste kerstdag toch de rollade snijden Super service!!

Betrouwbare winkel

Snelle levering, prima verzorgd

Snelle verzending met een persoonlijke touch. Super!

Wat de website belooft, wordt nagekomen.

Prima en snel geleverd

Het cadeau moet nog uitgepakt worden met Kerst. Daarna zal mijn beeld compleet zijn.

Toppie

Supersnelle keurige levering!

Na bestellen snel geleverd. Prima! En lekkere koffiebonen.

Goede prijs, persoonlijk kaartje.

Goed verpakt, voldeed aan de verwachtingen.

Voldoet aan alle verwachtingen

Product was snel verzonden. Het product was goed verpakt en kwam zonder problemen aan.

Prima en snel geregeld

Heel gemakkelijk te bestellen en ook nog snel geleverd.

Nette en persoonlijke afhandeling

Via de website 2 artikelen gekocht. Snel geleverd, netjes en zorgvuldig ingepakt met een persoonlijke noot erbij (kaartje). Fijn.

Snelle levering, fijne communicatie.

Besteld via de webshop. Artikel werd snel en netjes verpakt geleverd, met een leuk kaartje erbij.

Perfect verpakt en op tijd is de online bestelling geleverd, hartelijk dank

Gevonden wat ik zocht en heel snel, goed verpakt geleverd.

Product de volgende dag in uitstekende staat ontvangen. En de dag daarop ontvingen we via de post een aardig bedankbriefje. Wat een leuk gebaar!

Prima, maar graag wat rustiger aan met het verpakkingsmateriaal.

Levering was snel, zoals bijna alle webwinkels tegenwoordig. Ik kreeg ook nog een handgeschreven kaartje bij mijn aankoop. Heel attent. Echter, ik ergerde me een beetje aan de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die gevruikt was. Het item dat al in zijn eigen verpakking uiterst degelijk beschermd was (ook al te veel piepschuim, buiten schuld van de webshop om) , was ook nog eens zelf in 4 lagen bubblewrap gedaan en in een eigen doos gestopt. De doos van de fabrikant IS de bescherming. Laat het daarbij, zou ik zeggen.

Uitstekende service

Uitstekende service

Prima, zeker aan te bevelen!

Snelle levering, goed verpakt en leuk kaartje erbij!!!

netjes geleverd en goed produkt.

Verzorgde webshop en goed produkt.

Snel verstuurd, keurig verpakt! Helemaal top!

Alles prima geregeld!!

Best slecht.

Op mijn product zit een kleine, goed voelbare, beschadiging (vervelend voor mijn blinde echtgenoot) en er zaten heel veel vingerafdrukken op. Deze heb ik er met poets af kunnen poetsen. Het lijkt mij een tweedehands product, en dat voor die prijs!!!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.