Bestelling op tijd ontvangen

N.v.t.

Goede webshop

Heb hier mij slowcooker gekocht ben er erg blij mee

Netjes verpakt en een persoonlijk kaartje. Prima winkel

Niets op aan te merken

Prima kwaliteit, keurig geleverd en leuk persoonlijk kaartje erbij.

Zoals altijd weer prima in orde

Bestellen meerdere malen per jaar koffie en er is nog nooit iets mis gegaan. Top !

Snel en goed

Binnen een dag werd de levering gedaan. Alles goed en volledig. Fijn

Duidelijke site en goede aanbieding

Ik heb snel gekocht en gekregen wat ik wilde.

lekker koffie

Lekkere koffie. snel bezorgd

Gewoon geleverd wat ik besteld heb.

Kwalitatief goed product. Goed verpakt en stipt geleverd.

Alles verliep prima. Mooi product.

Houden zo!

makkelijk te bereiken, snelle levering

makkelijk te bereiken, snelle levering

Prima webshop met uitstekende prijs

Ik kon de Crockpot die ik heb besteld, nergens goedkoper krijgen. Snel in huis, stevig verpakt, leuk persoonlijk kaartje erbij.

Snelle en correcte levering.

Alleen vind ik de verzendkosten te hoog voor een artikel dat in een enveloppe wordt verstuurt. Verder zeer tevreden.

besteld en op tijd geleverd

prima levering

Het is goed gekomen

Ondanks dat de bezoeging niet soepel verliep, heeft Mark zoveel gedaan om bij te houden waar mijn pakketje zich bevond, dat ik hierdoor een hele goede ervaring heb met Kookshop de Pepermolen. Mijn vorige bestelling was ook heel goed verlopen en uiteindelijk dankzij Mark deze bestelling ook!

Tiptop in orde/ kaartje wordt zeer gewaardeerd

Op tijd Goed verpskt Leuk kaartje

Heel snel en thuis bezorgd

Snel en zonder franje. Helemaal goed.

Super goed

Besteld en binnen 3 dagen in huis! Top!

Besteld en binnen 3 dagen in huis. Precies wat ik wilde hebben.

Geweldig!

Wat een geweldige winkel! Waterkoker besteld wat overal uitverkocht was, bleek ook bij de Pepermolen het geval. Hier werd ik keurig over gebeld met verwachtte levertijd en wat mijn wensen waren m.b.t terugbetaling, andere waterkoker of afwachten. Afwachten was prima, maar dan graag de levering na mijn vakantie. Dit was allemaal geen probleem, afgelopen week is de waterkoker naar alle tevredenheid bezorgd.

Fijne stille waterkoker! Buitenkant wordt wel heet!!

Ik dacht dat de behuizing van een dure, dubbelwandige waterkoker koud zou blijven, maar jammergenoeg bleek dat niet zo te zijn! Wel is deze water koker snel en stil. Dat mag ook wel voor de prijs van € 119,00

Goede producten en snel geleverd

Uitgebreid assortiment, goede producten en snelle levering

Niet klantgericht in de werkwijze

Het versturen van mijn aankoop ging mis de oplossing was beslist niet klantgericht Uiteindelijk was een onaangenaam gesprek nodig om dit op te lossen

Volgens afspraak is het product vlot en goed geleverd.

Ik had vrij snel een probleem en ben uiterst klantvriendelijk geholpen. Bereikbaarheid heel goed en bejegening heel goed.

Prima site en concurrerende prijs

Wij zochten naar Demeyer pannen. Deze staan duidelijk afgebeeld voor een concurrerende prijs. De bestelling werd op de afgesproken dag geleverd en was zeer goed verpakt. Het product is zoals afgebeeld op de site.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.